Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Mira , аз също бях пациент на Ню лайф и др. Петрова. Екипа е страхотен, микроклимата в клиниката е чудесен... На мен лично ми беше приятно да ходя там винаги, действаше ми успокояващо:)))
Аз преминах през донорската програма за яйцеклетки, с успешен финал.
Надявам се ти да не достигнеш до тази крайност:)))))

# 421
Момичета знам че др Петрова работи с доктор Георгиев ендокринолог , не мога да се свържа с нея пък се налага да посетя ендокринолога заради високо ТСХ . Знае ли някой с кой точно Георгиев работи че са двама( телефон работно място ) ? Май ми беше казала на понеделник пазара  но нямам никакъв спомен бременна съм в 17 седмица . Благодаря

# 422
https://dkc2plovdiv.com/index.php?option=com_content&view=ar … 85&Itemid=539 с този работи д-р Петрова. Иначе работи и в Медлайн, но не знам дали дава там кабинет или е само в отделението.

# 423
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм ходила при този Георгиев в ДКЦ 2, после и в Медлайн лежах за ден, за да ми пусне изследвания. Обадете се и в ДКЦ-то на Медлайн да попитате дали може там да ви приеме, ако няма часове за ДКЦ 2. Малко е трудно да вземете скоро час, специално за ДКЦ2. Поне аз чаках по няколко седмици. Обадете се колкото се може по-скоро, за да не чакате дълго. 

# 424
В дкц 2 дават часове чак за 10 юли . В медлайн сега звънях там има чак другата седмица във сряда . Ще търся друга алтернатива не искам да чакам и да рискувам . Макар че не е много високо тсх ( 3.8 ) все пак да взема мерки
Благодаря

# 425
0885627230 това е мобилният на д-р Георгиев, в ДКЦ2 знам, че е последно и наистина часове има за чак след месец, но мисля, че ако отидеш и го изчакаш няма да те върне...в случай, че не успееш по телефон да се свържеш и да се разберете.

# 426
Благодаря Ви ❤ звъннах отново на д-р Петрова и тя ме прати на място да чакам . Отидох имаше 20 жени но доктора каза да чакам взе ме след час . Изписа ми л- тироксин 25 мг и след месец на контрола . Надявам се всичко да е наред

# 427
Да си вземеш час за Д-р Георгиев си е приключение. Онзи ден се обадих на регистратура, защото ми казаха, че на 27.06. , правят графика за юли. Обадих се рано сутринта, а ми дадоха час чак за 5.07.  
Момичета знам че др Петрова работи с доктор Георгиев ендокринолог , не мога да се свържа с нея пък се налага да посетя ендокринолога заради високо ТСХ . Знае ли някой с кой точно Георгиев работи че са двама( телефон работно място ) ? Май ми беше казала на понеделник пазара  но нямам никакъв спомен бременна съм в 17 седмица . Благодаря

# 428
Здравейте ,бих искала да попитам дали някой от вас е правил инсеминация при Д-р Добринка Петрова и каква е цената със  изследванията благодаря предварително ☺

# 429
Мистик ти е отговорила на предната страница :
Искам да попитам дали някой от вас е правил процедурата инсеминация при Добринка Петрова от Ню Лайф?
И каква е цената благодаря предварително ☺
450лв. самата процедура.Изследванията отделно.

# 430
Здравейте,от 26.06 започнах прием на ясмин,днес обаче усетих грипоподобни симптоми и изпих едно саше колдрекс и вит.С.Дали ще окаже някакво негативно влияние?

# 431
Не мисля.

# 432
Момичета, тези от вас, които са по донорската програма или вече са минали по нея - как става избора на донор? Какво инфо ви предоставят, снимки има ли?

# 433
  • до най-прекрасния мъж
Дават ти списък с номер на донора, образование, професия, интереси, цвят на коса, очи, ръст, тегло, етнос, националност и кръвна група /обикновено като тази на таткото, ако не поискате изрично друго/. Снимка няма, донорът е анонимен. Повече подробности не зная, обаче.

# 434
Имам спомен, че в сайта им имаше инфо, че се предоставят и снимки на донорите, дали детски или вече като възрастни, но много добре помня, че имаше и снимки. Направи ми впечатление, затова го запомних.
През цялото време съм с идеята, че ще видя снимка, а ми изпращат само био инфо...

Общи условия

Активация на акаунт