Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Ако АМХ ти беше 0 (за пръв път чувам такъв резултат), нямаше да имаш 11 фоликула! Има някаква грешка.Аз имах 9ф с АМХ 1.2.
 П.П. Аз ли грешно видях, или коригира нулата?
Успех!

# 241
Alissska,  на 28 години с толкова нисък АМХ направо ме шашкаш....
Пожелавам ви да успеете!

# 242
Ако АМХ ти беше 0 (за пръв път чувам такъв резултат), нямаше да имаш 11 фоликула! Има някаква грешка.Аз имах 9ф с АМХ 1.2.
 П.П. Аз ли грешно видях, или коригира нулата?
Успех!

Амх ми е 0.7 , но пък Tsh и Fsh са ми идеални

# 243
Щом има  успели и с 0.1,  ще успееш задължително и ти!

# 244
Здравейте момичета,
включвам се с един въпрос. Предстои ми опит, бихте ли ми казали колко струва замразяването на ембриони?

# 245
По Фонд или не?
По Фонда мисля ,че платих 100 лв. за замразяване.За съхранение за месец е 40 лв,3 месеца са 110,6 месеца са 210, а за година  (не съм много сигурна,не съм плащала до сега) е 410 лв.Ако не сте без Фонд,цената за замразяване е 300 лв,а цените за съхранение са същите.
Питай все пак Герито,но мисля,че е така.
Успех и положителен тест!

# 246
daqna_guleva
По Фонд или не?
По Фонда мисля ,че платих 100 лв. за замразяване.За съхранение за месец е 40 лв,3 месеца са 110,6 месеца са 210, а за година  (не съм много сигурна,не съм плащала до сега) е 410 лв.Ако не сте без Фонд,цената за замразяване е 300 лв,а цените за съхранение са същите.
Питай все пак Герито,но мисля,че е така.
Успех и положителен тест
Благодаря ти много за бързия и изчерпателен отговор

# 247
Значи за пореден път се възмущавам колко недообмислено, неорганизирано и изнервящо работят в тази клиника! Чудя се ако реша да говоря с техните шефове или пусна официално оплакване дали нещо ще се промени? Не ни стигат другите проблеми защото никой не е там защото му е кеф или от много хубаво, но и с пълната си липса на организация допълнително усложняват нещата! Днес се обадих да питам кога, колко и как трябва да плащам за съхранение на ембрионите, като имам предварителна инфо от техни колеги, че първите 3 месеца са безплатни и след това е по 40 лв./месец. Жената която вдигна първо изобщо не беше в час, след това ми искаше пари от момента на замразяване, след това се оказа,че трябва да плащам не на месечна база, а за тримесечие, шестмесечие и т.н. защото били сменили практиката. Което за мен не е проблем, но да не знаеш какво предлагаш, как го предлагаш и колко струва ... пълна некомпетентност. Как пък един ценоразпис няма никъде за основните неща,които предлагат??? Аз трябва да ги гоня, за да им платя едни пари при условие, че те имаха ангажимент да ми звъннат като изтече 3месечния безплатен период. Имам чувството, че от цялата им клиника единствено д-р Петрова и ембриолога им знаят защо са там. Мечтая си един ден да забременея, да родя и повече НИКОГА в живота си не искам да чувам за репродуктивна клиника!

# 248
  • Пловдив
Оплачисе,де!Има нужда явно...

Я кажете...някой мъчил ли е да пуска хормони в др.лаболатория?
Трудно били да тичаш другаде,да носиш резултат и на тая база да се действа...как мислите?

# 249
Много неприятно ! И аз бих се ядосала на твое място.

Да не те отчайвам, ама с раждането ще преустановиш посещенията за известно време само, защото после ше решиш, че искаш второ детенце Wink
Изключвам раждането на близнаци, разбира се Grinning

# 250
Жαнα  направо ме навиват да се престраша за едни близнаци, за да се отърва от тях завинаги Simple Smile
mystic woman моите всички изследвания са правени  в други лаборатории (в София), да не говорим, че и текущите УЗ са ми правени пак тук (в клиниката в София). Но аз имам удобен клон на лабораторията в нашия квартал, резултатите излизат бързо - не съм имала проблеми от гледна точка на логистиката. С д-р Танев се чувахме по телефона и всичко се извършваше под негови инструкции на база резултати от изследвания и УЗ. Т.е. не е нещо невъзможно. А и "действането" не е от сега за след час, т.е. за един ден докато си вземеш резултата и го изкоментираш с док примерно по телефона, вероятно няма да се промени нещо фатално

# 251
Belalli успокой се. Моля те, не е добре да се изнервяш така.
При мен беше така: до положителен тест се съхраняват безплатно, без значение дали един два три трансфера ще се направят. От момента на положителен тест ембрионите се плащат. Аз също плащам на тримесечие защото всеки месец да подписвам анекси това ми се струва голям ангажимент и време, аз нямам такова. До колкото помня твоя траснфер беше с положителен резултат, за съжаление не до края! Съхраняват безплатно също ако си отлагаш трансфера по не медицински причини. Най-вероятно не са ти звънели да не те притесняват за 40 лв. Не знам къде се загубил преноса на информация между Вас но яда ти не помага. Успокой се и се готви спокойно за трасфер 😗 пожелавам ти успех!!!
Не избухвай така, имаш право като пациент ако не си разбрала нещо да ги питаш аз всичко си пишех за да не забравя нещо или да не изпадам в такъв тип ситуация. Макар че все нещо ми се губеше като информация, но ...
Цените който знам аз за съхранение  са: 3м 110лв , 6м 210лв,  12м 410лв

# 252
Значи девойката дето е с русата коса на рецепция никога нищо не знае, освен да кръстосва ръце  Tired

И друго което адски ме дразни що ме задължаат да си пусна АМХ при тях? Ми не искам, не можело, такава била практиката  ooooh! И като знам че ще дам толкоз пари за да ми го изследват в Писанец и нервите ме хващат  Twisted Evil

# 253
  • Пловдив
Белали не схванах...?Ти в София,що да звъниш на Танев?Там нямаш ли доктор?

Не знам как да го измисля с тия хормони...а деня наближава..

Кога след спиране на Ясмин идва мц?

# 254
Не знам от кога, техни си нови правила. Иначе идвали много фалшиви резултати, сякаш в Писанец са супер точни  Tired 32-33 лева май.

Общи условия

Активация на акаунт