Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Да,да...и аз това казвам!

# 466
Момичета беше ми направена диагностична хистероскопия в Ню Лайф.Сега ми предстои и оперативна така наречената терапевтична хистероскопия за дисекция на сраствания в Пълмед.Някоя от Вас минала ли е по този път?Моля, да сподели.Предстои ми инвитро с ДЯ.Имате ли информация колко време е нужно на матката да се възстанови за да продължа по програмата.Благодаря предварително.

# 467
  • Пловдив
Момичетаа недейте така Танев ми прави трансфера сам без Петрова и сега сме в 4ти месец . Доста опит е натрупал покрай Петрова въпреки че като отидох на трансфера и като казаха че Петрова я няма направо само дето несе разплаках ама явно и тойй разбира

# 468
  • до най-прекрасния мъж
Вероятно работят като екип от доктори, доколкото разбирам д-р Петрова е най-главна там. Явно тя преценя кой случай на кого да го разпредели,  ако тя не може да го поеме лично. Сигурно има логика, ама аз на нея много й вярвам. Още от първият ни разговор ми вдъхна доверие и кураж и имам надежда, че тя е човекът, който ще ни сбъдне мечтата. Последно д-р Минчев ми каза да се обадя на него за МБ и ЦС, като ми мине лечението. Вероятно ще отида при нея вече чак с готовата ЦС, за да говорим какво предстои.

# 469
Надявам се да мина само с този курс, до неделя. Междувременно чакам МЦ, след това МБ и ако е чиста, ЦС.
Вземи си нещо за подсилване на имунната система и няма да имаш проблеми с МБ.

# 470
  • до най-прекрасния мъж
Взимам lactacare, че лактобацилите отсъстват. Дано мине, че се бях настроила, изпуснахме един цикъл вече.
Ти кога чакаш +? Снискам ти палци много силно.

# 471
  • Пловдив
Момичетаа недейте така Танев ми прави трансфера сам без Петрова и сега сме в 4ти месец . Доста опит е натрупал покрай Петрова въпреки че като отидох на трансфера и като казаха че Петрова я няма направо само дето несе разплаках ама явно и тойй разбира
Честито!
Никой нищо лошо не е казал...

# 472
Абсолютно никой нищо лошо не е казал, само аз, че ми е тотално неизвестен.

Принципно на мен лично би ми станало леко неприятно да правя опит (независимо от фонда или самофинансиран) при Петрова и някои от манипулациите да ми ги прави друг при положение, че д-рът ми не отсъства (тогава няма как), а поради натовареност.
Ми съжалявам, ама не го разбирам аз това, да си разпредели нещата така, че да може да си върши нещата от-до Петрова.
Мое мнение, разбира се.

# 473
Това се случи и с мен - единственият ми положителен тест / макар и с фатален край / беше след трансфер на Д-р Танев ,нищо,че съм пациентка от 5 години на Д-р Петрова / в деня на трансфера тя беше извън клиниката - ден ,който тя назначи/.
Не искам и НЕ обиждам никой,но много се надявам екипът на клиниката да по прочита от време на време мнението на пациентите си и да НЕ забравят ,че тяхното работно място е всъщност храм за нас за сбъдване на желание!Вярвах,че и аз ще открия моето щастие там,но се уморих да вися по 2-3 часа на дивана пред ,който и да е кабинет,да ме навикват ако попитам след кой съм / не знам защо изобщо се дават часове / ,да си тръгвам всеки път разочарована от кабинета с чувството ,че съм като на конвейр.
  Мили хора от екипа на Ню лайф - всеки пациент е индивидуалност със своя надежда и мъка ,направете престоят ни там малко по-позитивен ...как ? вие ще решите ,ние плащаме достатъчно скъпо за вашите решения!И когато поемете отговорност към нас ,следвайте я !
Извинявайте за дългия пост!Успех на всички момичета!Бъдете Здрави!

# 474
Това се случи и с мен - единственият ми положителен тест / макар и с фатален край / беше след трансфер на Д-р Танев ,нищо,че съм пациентка от 5 години на Д-р Петрова / в деня на трансфера тя беше извън клиниката - ден ,който тя назначи/.
Не искам и НЕ обиждам никой,но много се надявам екипът на клиниката да по прочита от време на време мнението на пациентите си и да НЕ забравят ,че тяхното работно място е всъщност храм за нас за сбъдване на желание!Вярвах,че и аз ще открия моето щастие там,но се уморих да вися по 2-3 часа на дивана пред ,който и да е кабинет,да ме навикват ако попитам след кой съм / не знам защо изобщо се дават часове / ,да си тръгвам всеки път разочарована от кабинета с чувството ,че съм като на конвейр.
  Мили хора от екипа на Ню лайф - всеки пациент е индивидуалност със своя надежда и мъка ,направете престоят ни там малко по-позитивен ...как ? вие ще решите ,ние плащаме достатъчно скъпо за вашите решения!И когато поемете отговорност към нас ,следвайте я !
Извинявайте за дългия пост!Успех на всички момичета!Бъдете Здрави!
А какво ще кажете да я чакате за трансфер(в час в който са ви казали да сте в клиниката!!!) с препълнен пикочен мехур, а тя да каже че излиза в обедна почивка да пие кафе и да пуши цигари, защото трябва да е в добро настроение за трансфера?!Аз съм меко казано крайно разочарована от тази “клиника”!

# 475
Ами какво да кажа друго, освен, че се радвам, че не съм ѝ пациентка.

# 476
  • Пловдив
А какво ще кажете за...почиваме за Великден. Ок...обаче ни дежурен,ни дявол! Изписват ти стимулация все пак...несериозно е!

# 477
И аз се присъединявам към последните постове....малко се уморих от настроенията на др.Петрова.....с час или без час....чакаш и като ти дойде редът те навиква за каквото се сети....
Разочарованието ми дойде, когато след 4год.опити (последната,от които в клиниката) забременях естествено и то в месеца,когато реших,че няма да ходя по прегледи....реших, че ще се следя при др.Петрова...не ми бяха пуснати никакви изследвания , в 12г.с. загубих бебето и на прегледа след абразиото ме изпрати с думите : "пожелавам ти да разбереш причината за загубата" ... сякаш аз съм лекарят, отново никакви изследвания и никаква превенция и сега си се самоизследвам и направо не ми се ходи отново там...
П.п. А и да добавя, в едничкия път, когато трябваше да чуем сърцето на бебето аз слушах какво и е подарил мъжът и за св.Валентин....и разкази от 1001нощ на всеки преглед....изобщо никога не съм могла да си задам нито един въпрос за здравословното ми състояние.

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 00:24 от Kalina_2018

# 478
Еее, момичета, отчайвате ме. Ще правя опит с ДЯ там, един куп пари ще оставя. Виждам й настроенията на Петрова, но си го обяснявах с особености на характера. Избрах я, защото имаше много положителни коментари за нея. Сега пък негативи чета и обвинения в некомпетентност и небрежност. Направо почвам да се чудя какво да правя... Confused

# 479
След два неуспешни опита в друга клиника и след положителните коментари за нея и аз отидох там.През цялото време ми разказваше какви ли не истории,но в крайна сметка си казвах,че всеки е странен по негов си начин.Но разочарованието дойде,когато въпреки,че дни наред й обяснявах,че имам крив цервикален канал и тя ме уверяваше какъв факир е на трансферите......хоп,на трансфера,въпреки,че беше там, ме прати при Танев.И той 10 мин не можа нищо да направи и се ядоса и ме обвини,че аз съм виновна,че не съм пила достатъчно вода?????1,5 л според вас не е ли достатъчно.Та извикаха Петрова,тя също 10 мин пробва катетри.По едно време им викам,че се отказвам.Ами то вече ме болеше.И така......още тогава знаех,че въпреки двата според тях хубави ембриони,трансфера ще прецака цялата процедура.И точно така стана.

Общи условия

Активация на акаунт