Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 679
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Оги върти главата от около месец. Първо беше за щяло и нещяло. Сега знае как да го използва и върти само когато не иска да яде повече.

# 256
И тя не може. Като не иска нещо знае само да бута или хвърля играчката или шишето като не иска повече вода.

# 257
Стикито също не може.
Да ви питам, някой купувал ли е скоро диван? Гледах едни в Икеа, но знам ли ги дали са удобни.

# 258
Пърпъл ние купувахме, но от аико. На cotta, ако ти говорят нещо, доволна съм, препоръчвам.

# 259
  • София
Уф, този е в някаква цицоманска фаза от два дни...От сутринта съм кърмила 4 пъти, а е станал в 9, сега е 12 без нещо. Тамън през половин час...Чакам го да дремне, че да излизаме с шейната - не и не, насуква се и почва да ми се хили...

# 260
Хахха, Белинда, нещо е във фаза  Crazy
Днес нашето чудо става на 10 месеца  bowuu Вчера педи каза, че мога да давам кисело мляко вече. Какво да е то, и в какви комбинации? Спомена бисквити. Чудя се, по кое време на деня да е. И супа вметна. Вие кога я давате? Това е режима:
8.30 ч. АМ
11.30 ч. попара/кус кус
14 ч. зеленч./месно пюре
17 ч. каша/кисел
21 ч. АМ

# 261
  • София
Давам кисело мляко с бисквити в 5.30, когато се събуди от следобедния сън. Давам синята Верея. Сигурно има и много по-подходящи, но това му харесва и му понася добре.

# 262
Нашата  ЛЛ ми беше казала супа да давам на обяд, преди пюрето, но аз не съм давала.

# 263
Дит, само мляко ли, без нищо друго? Колко време държи ситост?

# 264
Нашия пък такива муцуни прави на киселото мляко...все едно лимон му давам 😂 едва го пробутвам с бисквитки и то няколко лъжици 🙄
Не се е научил още да върти глава 😋

# 265
  • София
С бисквити е млякото. Слагам 3 обикновени бисквити на 190  грама мляко. После в 8-9 суче, но не повече от 3-4 минути и заспива. После разбира се се започва нощтното угощение към 12-1.

# 266
Не са специални бебешки бисквити? Мога ли да давам вместо кус кус-а например?

# 267
Аз давам бисквити Джиджибебе и мляко Младост, но се приема както каза Меченка, като лимон.... чак се потриса 😁
И го пробутвам в супата или заливка с яйце.

# 268
  • София
И аз скоро започвам захранването с кисело мляко. Но преди това трябва краве сирене да дам. Бебешки бисквити без захар още не съм открила, а преди имаше. Недоумявам. Някои неща много да се развили за 10 години, други са станали по-зле. Правя домашни бисквити засега, подслаждам с банан.

Шейната както се оказва, става и за сън😆 Отказах се да го чакам да спи, излязохме и този като се отцепи...час и кусур! Обиколих цялото селище с тая шейна😂

# 269
Хаххахаха 😂

Общи условия

Активация на акаунт