/. В 15ти кабинет ме прие д-р Даскалов - и от него съм очарована - супер внимателен лекар! Аз да си кажа харесах целия персонал там
Забележки единствено към легловата база, но затова ще пиша за всяко отделение.
Първия ден няма включена храна, така че трябва да се предвиди такава. При секцио може да се храниш до 20:00, вода се пие до 24:00, но това ти го казват и от там
Забележките ми към това отделение са, че легловата база е доста неудобна, но пък не сме на хотел все пак и че за целия етаж има само 2 тоалетни вътре с баните, така че ако се заемат става страшно, особено ако са ти направили клизма за секциото
/понеже сън не ме ловеше, моята клизма беше в 4:30, та избегнах "задръстването"/. ВИП стаи за това отделение няма.
, а в 11:10-15 приключи всичко. Усещането е за придърпване, опъване, натиск, но в никакъв случай болка. През цялото време над главата ми беше главна акушерка, която беше малко серт, но в крайна сметка се оказа и тя много готина, просто страха ми тогава беше надделял. Преместиха ме в реанимация, където 1 час се тресях като от студ, но това било нормално
Там постоянно ни наблюдаваха, даваха обезболяващи, правиха ни два пъти тоалет, помагаха ни да се чувстваме добре /3 момичета бяхме в стаята със секцио/. Вечерта ни "почерпиха" с един коктейл, благодарение на който спах като бебе
.

Даже понякога си казвам, че есин от плюсовете , че не родих естествено е, че тя не успя да ми присъства на раждането.Но пък толкова не и се занимаваше с мен , че ме остави цял ден да си правя, каквото искам. Нито тонове записвашв, нито разкритие ми проверяваха 
След това, когато те преместят в реанимация ти връщат личната карта.
Акушерката ви дава допълнителни наставления за пъпче, мазане, питате си каквото ви интересува, супер любезно и отзивчиво отговарят на всякакви въпроси

Да - леглото е по-удобно, но май само това е в плюс
) и се чака пред 15 кабинет.Препоръчани теми