Акушер - гинеколози Варна - 9

• 126 172
  • 847
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Има от небето до земята разлика между Стоилов и Балев !Не съм ходила при нито единия, но познавам работата им.
Д-р Стоилов е АГ !
Д-р Балев е специалист образна диагностика !

И двамата си имат  своите + и - Simple Smile
Значи няма как един АГ да огледа и да има компетенции по всички органи в човешкото тяло както го може един спец. образна диагностика учил и правил това години наред !
Д-р Стоилов пък от своя страна се слави с хубавата си апаратура, която настроена добре ( на всеки около 6мес. купуват новия ъпдейт ) показва евентуални отклонения  в плода. Тоест д-р Стоилов разчита предимно на апаратурата, той и за това стана известен Wink Иначе без апаратурата ...не знам  някой би ли отишъл при него, нали така ?
Скрит текст:
има и издънки той, въпреки уникалната апаратура
Д-р Балев няма тази добра апаратура и разчита на собственото си око и знания, които факт доста често му изневеряват.
И двамата са печалбари според мен ! Преди 2 седмици позната ходи при него на втора ФМ, която общо е протекла 8 минути... малко несериозно ми звучи, колкото и добър да си в крайна сметка в 21 гс имаш да мериш и шериш повече от 8минути.
Д-т Стоилов освен от апаратура май и от приказки го докарва, ама пък ние бъдещите мамчета обичаме да ни говорят и обясnяват всичко подробно Grinning

И за "хубав" финал да кажа, че във Варна и района нямаме специалист ФМ. Ето списъците :
https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/diploma
и за 11-13гс https://fetalmedicine.org/lists/map/attendants/1

# 181
  • Варна
На мен не ми се стори Стоилов да претупва нещо, напротив даже дълго време ме гледа, ама това беше преди две години, сега незнам, ама като чувам как е вдигнал цените

# 182
Често да ви кажа мислих че образа ще е много по добър, поне тези които той  е показал на страницата мисля че са по добри, от тези които имаме ние на диска, става въпрос за 3д лицето на бебето но не съм ходила друг път на 3д/4д и нямам база за сравнение. От мои познати съм чувала че лицето на бебето се вижда доста ясно на такъв ехограф, мисля че при Давидков бяха ходили. Стоилов ми обясни всичко, което видя, но не мисля че е много точен в оценките си и прогнозите които дава не ми се виждат много ок, но трябва да се има превид че той е акушер гинеколог, не е тесен специалист в някаква друга област. Прегледа продължи около 40 минути. Мога да кажа че много по доволна съм от Проф Балев, той някакси повече ми допадна и обърна внимание на неща които Стоилов не разгледа, определно Балев мисля че е по добрия вариант за ФМ. Вече съм убедена че важен е специалиста а не ефографа който ползва. При Стоилов бях в 21-та седмица.

# 183
Какво мислите за д-р Николов от Аг за раждане?

# 184
  • Варна
Какво мислите за д-р Николов от Аг за раждане?
Знам от колежки, че е по-дръпнат и намръщен май, но пък моето АГ го препоръчва .

# 185
  • Някъде там
Аз направих сравнение между Давидков и Стоилов, а не между Балев и Стоилов! Много ясно, че първата си ФМ, т.е. БХС си я направих при Балев защото е наистина мн добър за МЕН, а след това отидох при Стоилов защото мн го хвалеха колко е добра апаратурата му, а аз исках да си видя бебчо и определено го видях мн ядно при условие, че бях 19 г.с.  и някой друг ден .Лицето му се виждаше толкова ясно дори и физиономии прави 😁, а при Балев с тази двупотопна апаратура нищо не се разбира! Доволна съм от прегледа при Стоилов гледа абсолютно всичко нямаше пропуск! Надявам се и да е бил прав в преценката си, ама той апарата си измерва всичко, така че!
Напълно съм съгласна, че във Варна няма специалист ФМ

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 16:45 от <Капризче>

# 186
  • Някъде там
Често да ви кажа мислих че образа ще е много по добър, поне тези които той  е показал на страницата мисля че са по добри, от тези които имаме ние на диска, става въпрос за 3д лицето на бебето но не съм ходила друг път на 3д/4д и нямам база за сравнение. От мои познати съм чувала че лицето на бебето се вижда доста ясно на такъв ехограф, мисля че при Давидков бяха ходили. Стоилов ми обясни всичко, което видя, но не мисля че е много точен в оценките си и прогнозите които дава не ми се виждат много ок, но трябва да се има превид че той е акушер гинеколог, не е тесен специалист в някаква друга област. Прегледа продължи около 40 минути. Мога да кажа че много по доволна съм от Проф Балев, той някакси повече ми допадна и обърна внимание на неща които Стоилов не разгледа, определно Балев мисля че е по добрия вариант за ФМ. Вече съм убедена че важен е специалиста а не ефографа който ползва. При Стоилов бях в 21-та седмица.
Имам чувството, че не говориш за Стоилов 😂 Аз по ясно досега бебчо не съм го виждала

# 187
Даже преди малко си прегледах това което имам като запис от Стоилов, и се вижда главата на бебето леко как отваря устата, само това, не се виждат очите, носа ушите. При теб по ясно ли се вижда от това?

# 188
  • Някъде там
Даже преди малко си прегледах това което имам като запис от Стоилов, и се вижда главата на бебето леко как отваря устата, само това, не се виждат очите, носа ушите. При теб по ясно ли се вижда от това?
Да мн добре се вижда!

# 189
  • Варна
При Давидков се вижда много ясно детето, на страницата му във фейсбук има колажи с образ от апаратурата му и реално детето след раждането. При Балев нищо аз лично не виждах, той и не обяснява, не гледа повече от 10 мин, но за мен беше достатъчно, че той ми казва, че всичко е наред. Но това със записването е безумие някакво. При Давидков всичко виждаш на екран в огромни детайли и той обяснява постоянно, после дава запис от прегледа (екрана) с гласа му. Като удовлетворение от прегледа няма нищо общо, за мен и двамата са много добри, Давидков разполага с много добра техника, но и цените му са уау и ако отидеш в средата на бременността таксува и пропуснатите прегледи преди това някак, понеже уж прави всичко наведнъж.

# 190
На ФМ, аз отидох с конкретно притеснение, а не да гледам лицето или пола на бебето. Не ме вълнуват подробни алабаланици, исках да знам дали бебето се развива правилно, предвид моето състояние,  а не дали му е чипо нослето...както много майки се впечатляват.
Балев гледа на обикновен ехограф,  не знам колко Д, и въпреки че не си говорихме 2 часа, останах доволна. Всичко което ми каза беше вярно и притесненията ми са били излишни.

# 191
Здравейте.
Моля ви за мнения за проф. Корновски като диагностик, не за бременност.  Отделя ли нужното време, обяснява ли.
Че все попадам на лаконични лекари, не им се говори, набързо преглеждат. А имам проблем и търся решение.
А също препоръки и за др. лекари - добри диагностици, които отделят нужното време и внимание.

# 192
Момичета, можете ли да ми препоръчате акушер-гинеколог, който работи в събота?

# 193
Била съм при него два пъти, един от най-добрите лекари в региона за областта си. Обяснява, отделя време, преглежда и изслушва много внимателно.

# 194
  • Варна
Момичета, можете ли да ми препоръчате акушер-гинеколог, който работи в събота?

Д-р Славчев работи в събота в жълтата сграда на ъгъла на Ген. Колев....
Незнам какви са отзивите за него, но на мен ми спаси живота. Много е внимателен, не обяснява много, защото няма физическото време - излиза от операция и веднага трябва да влезе в нова, някак между тях трябва и да преглежда и да дежури... Човекът работи много.

Общи условия

Активация на акаунт