Акушер - гинеколози Варна - 9

• 126 181
  • 847
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Сравнението ми идва от там, че и в двете ще платя една и съща сума Wink 
Условията и качеството на персонала са различни няма спор.
Съжалявам само, че персонала в АГ са като коне с капаци ! Никой, нищо и по никакъв начин не може да им повлияе на старите разбирания, докато в МД са по-отворени откъм новости.
Както и за липсата на персонал в АГ.....
Аз съм доста обременена, защото работя с бебета с патология и всички тези бебета и поотраснали деца са раждани, не в Майчин дом или Окръжна , а в АГ !
И за жалост, заради липсата на друго неонатологично отделение в града с този клас  ще се наложи и моята рискова бременност  и раждане да бъдат там.
Радвам се на успелите и доволни майки, ама не всичко е цветя и рози и аз все поглеждам и от другата черна страна.

# 211
  • Някъде там
Ами тогава сте си за МД и нека Бог е с Вас, да не Ви се налага да ползвате услугите на АГ-то! Леглото в моята стая се повдигаше, не знам може да има и такива, които не могат, а ако Ви успокоява аз съм 1,53 висока, така че Вашите 1,60 ще са Ви абсолютно достатъчни да си сядате и ставате от леглото спокойно Simple Smile
Мама щом на теб болниците ти харесват на мен не! Не обичам болници, но нямам избор и затова се спрях на АГ!
MIss V Ами мисля за Танев и се моля да не ми откаже 😁

# 212
Може би лошата статистика идва от това, че по голям брой бебета се в Аг...не знам. Рискове има винаги, въпрос на късмет е...и в МД докато си лежиш на удобното легло, нещо може да се случи...не дай боже.

# 213
  • Някъде там
Раждах на 7мия етаж в АГ, и честно да ви кажа, леглото ми е било последната грижа. Важни са лекарите, отношението, апаратурата на 3тия етаж, неонатолозите.
Когато си със секцио е от огромно значение леглото! В окръжна бяха отврат освен във випа, но докато се добера дотам ми се разказа играта!

# 214
  • Варна
Капризче, има ли шанс да ти откаже, защо се притесняваш ?
Аз единственото, което ме притенява при всички лекари, не само за Танев е че ще раждам Юли...отпускарски месец е все пак.
Ама пък като сме планово секцио нещата са по-придвидими или поне така си мисля Grinning Grinning

# 215
  • Някъде там
Капризче, има ли шанс да ти откаже, защо се притесняваш ?
Аз единственото, което ме притенява при всички лекари, не само за Танев е че ще раждам Юли...отпускарски месец е все пак.
Ама пък като сме планово секцио нещата са по-придвидими или поне така си мисля Grinning Grinning
Miss VАми четох някъде, че отказвал 😣 и аз съм за края на юни, ще видим ще го търся другата седмица!

# 216
  • Варна
Пиши после какво ти е казал, като говориш с него Simple Smile
Прясна информация ще чакаме Simple Smile

# 217
Ами тогава сте си за МД и нека Бог е с Вас, да не Ви се налага да ползвате услугите на АГ-то! Леглото в моята стая се повдигаше, не знам може да има и такива, които не могат, а ако Ви успокоява аз съм 1,53 висока, така че Вашите 1,60 ще са Ви абсолютно достатъчни да си сядате и ставате от леглото спокойно Simple Smile
Мама щом на теб болниците ти харесват на мен не! Не обичам болници, но нямам избор и затова се спрях на АГ!
[/qu
Къде прочете, че съм писала, че ми харесват? Просто съм реалист и съм на Земята! Wink

# 218
  • Някъде там
[/qu
Къде прочете, че съм писала, че ми харесват? Просто съм реалист и съм на Земята! Wink
Повярвай ми и аз съм на Земята! Болниците са си мизерия и това е!

# 219
  • Варна
Аз да, но за ФМ гледа на друг ехограф, мисля че беше в стая 209 на същия етаж.
Сигурно този ехограф е по-добър. Иначе от ФМ при него доволна ли си, колко време продължава, обяснява ли

# 220
  • Варна
Той не е от обяснителните Laughing Не помня подробности вече, но 20-30 минути имаше сигурно. Ами доволна съм, и трите ФМ правих при него.

# 221
Раждах на 7мия етаж в АГ, и честно да ви кажа, леглото ми е било последната грижа. Важни са лекарите, отношението, апаратурата на 3тия етаж, неонатолозите.
Когато си със секцио е от огромно значение леглото! В окръжна бяха отврат освен във випа, но докато се добера дотам ми се разказа играта!
Секцио бях, и пак повтарям, леглото се преживява (моето скърцаше) важното е да излезете живи и здрави. И на Танев му го казах. Аз предпочетох випа, заради достъпа на придружител, и това че е по спокойно и не ме разнасяха от етаж на етаж. Леглата не са като по американските филми, но не са и русенските с пружини. Високо е да, и твърдо.

# 222
  • Някъде там
Секцио бях, и пак повтарям, леглото се преживява (моето скърцаше) важното е да излезете живи и здрави. И на Танев му го казах. Аз предпочетох випа, заради достъпа на придружител, и това че е по спокойно и не ме разнасяха от етаж на етаж. Леглата не са като по американските филми, но не са и русенските с пружини. Високо е да, и твърдо.
Е щом е било високо значи си е супер, аз бях на мн ниско легло и като се наложеше да стане не ме питай как беше за да се надигна нагоре и след това ме чакаше едно огромно стъпало пред банята!

# 223
Здравейте,видях положителния тест и сега се чудя при кого да се записа на ЖК по здравна каса.Имам по-голямо детенце,т.е няма да ми е за първи път, но не бих отишла при предния АГ.Моля посъветвайте ме при кого да се запиша.За Цветкова какво ще кажете?

# 224
  • In transit
За Петинка Цветкова ли? Ако е да, недей...има доста по-свестни доктори от нея!

Общи условия

Активация на акаунт