Акушер - гинеколози Варна - 9

• 126 212
  • 847
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
За мен Шивачев е най-добрия! И сега мисля , като наближи да си правя ФЕКГ при него.
Преди 5 години беше 80лв прегледа в Надежда.
Имате ли информация от скоро за него и сега дали още там преглежда?

# 241
  • Варна
Frozen, съгласна съм , че е добър Шивачев. Аз този път реших да се доверя на младото Grinning
Има тема за фетална ехокардиография във форума, виж там може да пише къде преглежда сега Wink

# 242
Вчера минах на ФЕ при д-р Христов. Дадоха ми веднага час предишния ден, явно няма голям наплив. Доктора в началото само гледаше, а после започна да говори за всеки показател. Използваше съвсем разбираеми термини и обясняваше кое какво е. И като чуваш нормално еди какво си или хубаво еди що си, се успокояваш. Прегледа беше някъде около 10 минути.

# 243
Здравейте!
Видях, че в списъка присъства д-р Радева.
Искам да споделя горчивия си опит с д-р Антонина Радева http://www.drradeva-ag.com/ , за да предпазя жените във Варна от ужаса, който изживях.
През декември получих сериозен 20-часов кръвоизлив. Живея сама, извън Варна и ми беше трудно да стигна до града веднага. Изпих шепа вит. C и на сутринта се замъкнах до аптека, в която ме стопираха с ударни дози калций и вит. C.
Понеже беше събота и нямаше как да отида на лекар, отложих за понеделник. (Не ходя в спешното, защото веднъж ми объркаха диагнозата там...)
Оказа се, че с направление не можах да си запиша час за скорошен преглед и се наложи да посетя частен кабинет.
Въпросната докторка Антонина Радева ме прегледа, взе ми цитонамазка въпреки възпалението и се започна ужасът.
Изследваният показаха висока група на Папаниколау. Радева ме уведоми, че най-вероятно имам рак. Предложи ми  HPV-тест за установяване на щама. Обяви цена от 95 лв. и ме увери, че ще разбера какъв щам имам, а после ще ме подложи на криотерапия за 250 лв. и ще ме излекува.
За всички прегледи и посещения не получих никакъв документ - само ръкописна бележка върху цитонамазката.
Когато отидох на поредния преглед и да си взема резултатите, се оказа, че съм HPV-положителна и трябва да се оперирам "незабавно", защото иначе ще умра от рак до 10 години. Какъв рак?! Аз съм на 30 год., нямам деца...А тя ме уверяваше, че без криотерапията няма и да имам. Дръпнах теста от ръцете й и избягах.
Седнах разстроена и разгледах изследването си. Звъннах в лабораторията, за да разбера защо при цена от 95 лв. на резултатите пише само "положителен", но не пише за кой точно щам. Оказа се, че Радева ми е взела пари за пълен тест, а е пуснала само скрининг, който е с 35 лв. по-евтин.
Лека полека разплетох нишките ...
Една моя приятелка ме заведе при друг лекар. И слава Богу! Вече пускам втори изследвания при него за 3 месеца и нищо ми няма. Нормална група на Папаниколау, нормално всичко!
Мили дами, не ходете при Радева! Тя ще ви ограби в най-добрия случай, а за най-лошия не ми се мисли...

# 244
  • Вестерос
Ужас! В Геника ли е пускала Радева? Знам от няколко доктори и познати, че в Геника винаги дава по-високи резултати на цитонамазка от други лаборатории.

# 245
  • Варна
Ужас! В Геника ли е пускала Радева? Знам от няколко доктори и познати, че в Геника винаги дава по-високи резултати на цитонамазка от други лаборатории.

Аз като пускам в Геника винаги съм 3а група, а при нашоте варненски Кънчев и Ангелов съм 1 група...
Често пускам дори една в Геника и една обикновенна при Кънчев или Ангелов... пак така 3 и 1 група.
Да не забравяме , че при Кънчев и Ангелов се изследва само материала от точното място на взимане от шийката, докато при Геника се изследва по различен начин и се дава по обширна оценка на материала и на цялата шийка ..

DeYo , хубаво е да се пусне  генотипоране за HPV независимо от цитонамзките щом веднъж се е оказало, че все пак имате скрининг с + резултат !

# 246
  • Варна
Радева още ли не я е осъдил някой? И още ли има такива, които не са я разбрали що за стока е и и се връзват на криотерапиите? Още преди 10 години съм чела същите чудесии за нея, тя ми е номер 1 в списъка с "доктори", при които не бих припарила дори да ми е единственият избор.

# 247
Радева още ли не я е осъдил някой? И още ли има такива, които не са я разбрали що за стока е и и се връзват на криотерапиите? Още преди 10 години съм чела същите чудесии за нея, тя ми е номер 1 в списъка с "доктори", при които не бих припарила дори да ми е единственият избор.
За съжаление има много пациентки. Пуска и промоции в грабо.
Даже срещнах в чакалнята едно бременно момиче, което сподели колко много хапчета е изпило, по време на бременността Sad
Тая псевдолекарка трябва да е в затвора.

# 248

Аз като пускам в Геника винаги съм 3а група, а при нашоте варненски Кънчев и Ангелов съм 1 група...
Често пускам дори една в Геника и една обикновенна при Кънчев или Ангелов... пак така 3 и 1 група.
Да не забравяме , че при Кънчев и Ангелов се изследва само материала от точното място на взимане от шийката, докато при Геника се изследва по различен начин и се дава по обширна оценка на материала и на цялата шийка ..

DeYo , хубаво е да се пусне  генотипоране за HPV независимо от цитонамзките щом веднъж се е оказало, че все пак имате скрининг с + резултат !
Днес ми е часът за  HPV-тест.
Просто почивах финансово.

# 249
  • In transit
Лелеее тази даже не я бях чувала( и по-добре де), а си мислех, че съм минала през всички некадърни гинеколози на Варна. Такива хора са срам за професията!

# 250
Знаете ли в АГ къде изпращат цитонамазките.

# 251
Цитоморфологична лаборатория - д-р Кънчев.

# 252
Напълно подкрепям негативните мнения за Радева. Изненадана съм обаче от коментарите за Геника, мислех че е от качествените лаборатории.

# 253
  • Вестерос
Аз говорех само за цитонамазка, че дават по-високи резултати. За всички други изследвания от мои доктори и познати знам, че са ок.

# 254
Здравейте,мами. Бихте ли ми препоръчали лекар за потвърждаване на бременност, който ще ми обърне внимание,няма да ме претупа и ще отговори на всичките ми въпроси,които имам. Няма значение дали работи със ЗК,ще си платя първия преглед. И мнение относно Д-р Боян Георгиев от Майчин дом за ЖК?

Общи условия

Активация на акаунт