Акушер - гинеколози Варна - 9

• 128 331
  • 847
  •   1
Отговори
# 330
Аз не съм доволна от Христова.
Може ли мнение за Христина Христова, МЦ Санита?
Или Савулева. Става дума за ПКЯ и хормонален дисбаланс.
Нямам проблм да е на частно, стига да получа адекватно лечение.

# 331
Не бих препоръчала Савулева за хормонален дисбаланс, хормонални терапии и изобщо нищо хормонално! Такива щети ми нанесе, че нямам думи просто. Отне ми две години да се възстановя!
В интерес на истината ме оправи Ангелина Симеонова, нищо, че после бях и нейно опитно зайче и ми е вече тотално антипатична.
По-скоро потърси добър репродуктивен специалист и добър ендокринолог. На мен, лично, ми помогнаха Н. Юдова от МД и д-р Протопопова в МЦ Сириус.

# 332
Може ли мнение за Христина Христова, МЦ Санита?
Или Савулева. Става дума за ПКЯ и хормонален дисбаланс.
Нямам проблм да е на частно, стига да получа адекватно лечение.
Не мисля, че Савулева ще ти помогне за този проблем. Ходила съм при нея за стандартни неща и бях доволна, но не можа да помогне на моя приятелка с ПКЯ. Както писаха други момичета по-горе, по-добре се обърни към репродуктивен специалист и ендокринолог.

# 333
И аз бих препоръчала доктор Емин! На нас ни помогна и след няколко месеца като негова пациентка- резултатът е на лице и съм бременна в 3 месец сега. Преди това посещавах почти 2 години други специалисти и никой не ми помогна, въпреки не толкова сериозна диагноза като поликизтозни яйчници и липса на овулация. Последният преди Емин каза, че изследванията на мъжа ми са ужасни и освен инвитро нямаме друг шанс. След повторни изследвания при Емин се потвърди, че са си добре и няма причина”мъжки фактор”, за който ни убеждаваха! Накратко на нас Емин помогна много за сбъдване  на мечтата ни. Толкова лесно се получи всичко при него. Изключително съм благодарна и доволна!

# 334
  • Варна
И аз бих препоръчала доктор Емин! На нас ни помогна и след няколко месеца като негова пациентка- резултатът е на лице и съм бременна в 3 месец сега. Преди това посещавах почти 2 години други специалисти и никой не ми помогна
Кои са другите специалисти?

За Емин повечето си мислят, че прави само инвитро, но не е така.

Не го виждам в списъка на първа страница. Когато се пуска нова тема, мисля, че е хубаво да се добави.

А Здравка Владимирова може да я изтриите, тя отдавна не работи като гинеколог.

# 335
Само да вмъкна, че доктор Емин не работи по здравна каса. Лекарите, които последно бях посещавала и не ми помогнаха бяха на първо място- доктор Салас. Загубих повече от година при него. Най- голямото ми разочарование, куп пари и загуба на време! Ако някой си помисли да го посети, нека първо ми пише, за да разкажа личната си история и тогава сам да прецени! Посещавала съм Дюлгерова от Надежда, както и една еднокриноложка отново там, която на първото посещение без преглед, а само с диагноза от колежката й каза, че не мога да имам дете по нормален път, а само инвитро, само защото имам поликистозни яйчници Simple Smile преди това съм посещавала още двама АГ специалисти от Добрич. При мен проблемът беше ясен- поликистозни яйчници, нередовен цикъл, липса на овулация. Не знам защо само на Емин му се стори лек проблемът и каза, че ще се случат бързо нещата.
ПС: посетих го от отчаяние и с готовност за инвитро, ако той прецени. Беше категоричен, че няма причина. Не ми беше препоръчан от никого и след прочетенето онлайн бях скиптична до последно.
Това е моят опит и съжалявам за дългия коментар, но ако опитът ми може да помогне, би било хубаво.

# 336
Този доктор Емин същият ли е, който беше замесен в някякъв скандал преди време https://btvnovinite.bg/videos/tazi-sutrin/podvedeni-li-sa-zheni- … ekletkite-si.html ?

# 337
  • Varna
Същият е...

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 11:23 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 338
  • Варна
Аз съм пускала темата, но съм правила копи-пейст от предната Wink

За същия доктор , въвлечен в скандал става въпрос, НООООО и аз познавам няколко семейства с успешни инвитро опита при него и са мнооогооооо доволни !

# 339
  • 2860 км северно от Екватора
Във Варна всичките са един дол дренки, търговци на дребно. Избираме по малкото зло.

# 340
Във Варна има и некомпрометирани лекари, хора отдадени на професията си. Защо да ги слагаме под общ знаменател?!? Не е нужно да избираме "по-малкото зло", като има избор. За Емин дори не бях чувала.

Във Варна всичките са един дол дренки, търговци на дребно. Избираме по малкото зло.

# 341
  • Варна
Този доктор Емин същият ли е, който беше замесен в някякъв скандал преди време https://btvnovinite.bg/videos/tazi-sutrin/podvedeni-li-sa-zheni- … ekletkite-si.html ?

Да, същият е. Не са се разбрали за пари, понеже са били съсобственици на мед.център Радост с въпросният Пламен, и бизнесмена е платил един репортаж да го натопи. А реално в предаването няма нищо скандално, повечето инвитро клиники плащат за "даряването" на яйцеклетки. Но това вече е друга тема.

# 342
  • 2860 км северно от Екватора
Във Варна има и некомпрометирани лекари, хора отдадени на професията си. Защо да ги слагаме под общ знаменател?!? Не е нужно да избираме "по-малкото зло", като има избор. За Емин дори не бях чувала.

Мхм, щом казваш.

# 343
А някой нещо знае ли за Ваня Кирилова- работила е във Варна, а сега вече е част от екипа на проф. Горчев. Идва 2 пъти в месеца във Варна.

# 344
  • In transit
А някой нещо знае ли за Ваня Кирилова- работила е във Варна, а сега вече е част от екипа на проф. Горчев. Идва 2 пъти в месеца във Варна.
Тя от много отдавна е част от екипа на проф. Горчев. Работи в онкогинекологията в Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт