Акушер - гинеколози Варна - 9

• 125 996
  • 847
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
Искам да дам съвет на всички бъдещи майки, които ще раждат секцио в АГ, а и не само там. Аз родих моята дъщеричка през Декември 2017 чрез секцио, заради оплетена пъпна връв. По време на операцията я порязаха зад ушенцето и слава Богу, че там, защото картинката можеше да бъде много по-лоша. Съветът ми към вас е преди такъв тип раждане, непосредствено преди операцията да поискате, да ви погледнат на ехограф за наличие на околоплодни води. При мене явно са изтекли в нощта преди операцията, защото предния ден на прегледа имаше уж достатъчно води, а самото порязване се е получило, защото без наличие на води и докторът да знае тази подробност при разреза е стигнал до незащитеното бебче. Наскоро разпитах разни майки, раждали секцио в АГ след мен, на половината преди операцията не са проверявали за наличие на води, на другите - ДА. Доста безотговорно предвид случая с моето детенце и други такива преди мен.Търсете си този прглед с ехограф, той е важен, аз не знаех каква е процедурата, слушаха тоновете и мислех, че е такъв реда, после разбрах къде е пропуска им. Относно мистериозното изтичане на води, моите изтекоха под формата на малка нужда през нощта, ходих непрестанно, а не бях приемала течности от 19ч., усъмних се, но знаех че води не изтичат така... Е после от други гинеколози разбрах, че понякога изтичат точно така, постепенно. Дано съм ви била полезна, успех на всички бъдещи мами!

# 406
Здравейте,
Искам да дам съвет на всички бъдещи майки, които ще раждат секцио в АГ, а и не само там. Аз родих моята дъщеричка през Декември 2017 чрез секцио, заради оплетена пъпна връв. По време на операцията я порязаха зад ушенцето и слава Богу, че там, защото картинката можеше да бъде много по-лоша. Съветът ми към вас е преди такъв тип раждане, непосредствено преди операцията да поискате, да ви погледнат на ехограф за наличие на околоплодни води. При мене явно са изтекли в нощта преди операцията, защото предния ден на прегледа имаше уж достатъчно води, а самото порязване се е получило, защото без наличие на води и докторът да знае тази подробност при разреза е стигнал до незащитеното бебче. Наскоро разпитах разни майки, раждали секцио в АГ след мен, на половината преди операцията не са проверявали за наличие на води, на другите - ДА. Доста безотговорно предвид случая с моето детенце и други такива преди мен.Търсете си този прглед с ехограф, той е важен, аз не знаех каква е процедурата, слушаха тоновете и мислех, че е такъв реда, после разбрах къде е пропуска им. Относно мистериозното изтичане на води, моите изтекоха под формата на малка нужда през нощта, ходих непрестанно, а не бях приемала течности от 19ч., усъмних се, но знаех че води не изтичат така... Е после от други гинеколози разбрах, че понякога изтичат точно така, постепенно. Дано съм ви била полезна, успех на всички бъдещи мами!
Пишете и името на лекарите, да се знае.
Съжалявам много са ужасната случка.
Родих януари с екипа на д-р Танев, проблем нямах.

# 407
Здравейте,
Установиха ми функционална киста на яйчника - 2/3 см.
Доктора ми каза да я проследя, тъй като ми закъснява вече доста време - 10 дена , че и повече. Уж сами се махали тези кисти, но нещо ми е притеснено
Записала съм час за Явор Корновски. Някакви мнения или съвети за друг лекар.
Лека вечер!
Първия свободен час чак за 20.08.
Двоумя се от отзиви дали при Корновски или Филев?Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 408
Здравейте,
Доктора ми каза да я проследя, тъй като ми закъснява вече доста време - 10 дена , че и повече. Уж сами се махали тези кисти, но нещо ми е притеснено
Лека вечер!
Двоумя се от отзиви дали при Корновски или Филев?Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes
И аз имах такава, пукат се сами. След един цикъл ще стане ясно.

# 409
тоест да чакам да ми дойде ли ... или все пак дя отида да видя дали не расте. странното е , че ме болят гърдите точно като преди цикъл вече 1-2 седмици, а цикйл няма.

# 410
Аз също съм имала, беше със същата големина. Изписаха ми оргаметрил (не помня за колко време, но не дълго). Бях на преглед след цикъла и вече я нямаше. Но моят беше редовен, което очуди АГ-то ми тъй като кистите обикновено влияят, както е при теб.

# 411
тоест да чакам да ми дойде ли ... или все пак дя отида да видя дали не расте. странното е , че ме болят гърдите точно като преди цикъл вече 1-2 седмици, а цикйл няма.
Не ти ли изписаха дуфастон или друг оргаметрил?

# 412
ами не. каза ми само да проследя ако не ми дойде . е така и ще направя де..но това беше гинеколог  в Габрово... тук във Варна се записах при Корновски. дано не съжалявам де...

# 413
ами не. каза ми само да проследя ако не ми дойде . е така и ще направя де..но това беше гинеколог  в Габрово... тук във Варна се записах при Корновски. дано не съжалявам де...
Само не разрешавай да ти правят лапароскопия преди да си чула 2 мнения и да си изчакала да ти дойде.

# 414
Постоянно имам такива последните две години щото съм в предменопсуза. Операция има ми каза гинеколога ако не се пуксат сами и растат на размер но много над вашия. Моите дорастват до този размер 2_3 см. и ако не се пукст сами, пия хормонален препарат по предписание на гинеколог. Последния път опитах и билково лечение по рецепта на Димков май беше с турта невен и равнец. Помогна ми и тя. Според мен за момента  оперативно премахване или лапароскопия е пресилено решение.

# 415
  • Някъде там
Здравейте,
Лека вечер!
Моята се спука чрез класическа хомеопатия! Отказах да им пия хпрмоналните хапчета 😁

# 416
Здравейте! Незнам дали точно тук трябва да си задам въпроса но... Родих секцио преди 9 м. Имам срастване от което се мъча с ужасно дърпане. Отвратителна история. Наред са ми матка,яйчниците цикъла. Но тоя дискомфорт е адски. Пих лекарства. Ходих на физиотерапия 10 процедури. Файда няма. Незная какво да правя вече и към кого да се обърна. Моля Ви за помощ. Благодаря!

# 417
Здравейте, искам да ви поканя на среща в приятелска атмосфера, за да споделим на живо историите си за раждането. Информация тук:
https://www.facebook.com/events/484247548726130/

# 418
В дилема съм кой специалист да избера за профилактичен АГ преглед, по възможност по ЗК, може да се наложи изследване на хормони. Вероятна предменопауза, махани полипи, миомен възел. Имам цикъл, и то обилен, търся решение. Колебая се между Славчев и Доц. д-р Елис Исмаил,. При Славчев съм била преди време, добър е, разбира си от работата, но отделя около 5 минути, много е зает. При Доц. д-р Елис Исмаил,  в Курортна не съм била, не знам дали при нея да не отида, трябва да се види миомата какви р-ри има, дали няма нови полипи, евентуално изследване на хормони да се пусне.
Може и др. лекар, ако има доволни с подобни проблеми, моля споделете отзиви за лекар. Че някои направо хормони изписват за пиене, без изследване,  или хистероскопия, без доказана нужда. Благодаря.

# 419
Здравейте!
  Да ми препоръчате свестен гинеколог за Варна? Бих предпочела частен, но не съм убедена. Ходила съм до сега при две, но едната ми каза, че ми няма нищо, а другата ми откри киста. Както и да е. Минаха 2-3 месеца и съм все още зле. Болят ме яйчниците и ми изписаха медикаменти. Пия Белара 21+7. На 17 год. съм. Не съм се чувствала така преди.
Моля, препоръчайте ми гинеколог, който да ми помогне понеже е нетърпимо!
Смятам да се насоча към Майчин дом, а там при кого?
Много ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт