Акушер - гинеколози Варна - 9

• 126 003
  • 847
  •   1
Отговори
# 420
  • Varna
В МД препоръчвач доц.Янева.Много добра и внимателна със сигурност  ще ти помогне.

# 421
  • Варна
В дилема съм кой специалист да избера за профилактичен АГ преглед, по възможност по ЗК, може да се наложи изследване на хормони. Вероятна предменопауза, махани полипи, миомен възел. Имам цикъл, и то обилен, търся решение. Колебая се между Славчев и Доц. д-р Елис Исмаил,. При Славчев съм била преди време, добър е, разбира си от работата, но отделя около 5 минути, много е зает. При Доц. д-р Елис Исмаил,  в Курортна не съм била, не знам дали при нея да не отида, трябва да се види миомата какви р-ри има, дали няма нови полипи, евентуално изследване на хормони да се пусне.
Може и др. лекар, ако има доволни с подобни проблеми, моля споделете отзиви за лекар. Че някои направо хормони изписват за пиене, без изследване,  или хистероскопия, без доказана нужда. Благодаря.

Д-р Исмаил при мен видя миомен възел на две прегледа. Оказа се , че не е такова, а просто е част от оперирания ми преди време яйчиник и по-точно остатъка от него. Много странно объркване на 2 пъти... иначе много ми допадна лекарката Wink

# 422

Д-р Исмаил при мен видя миомен възел на две прегледа. Оказа се , че не е такова, а просто е част от оперирания ми преди време яйчиник и по-точно остатъка от него. Много странно объркване на 2 пъти... иначе много ми допадна лекарката Wink

На мен ми трябва точен диагностицик, че досега всеки е с разл. мнение. На мен са ми махани полипи, едната казва хистероскопия - с камерата ще се види всичко /да, ама дали въобще е нужна/, другият казва - нямаш полипи, от миомния възел кървиш, така е в предменопаузата, третата направо хормонален препарат ми изписа Оргаметрил.
 Не зная на кого да се доверя, не искам ненужни интервенции и хормони.

# 423
  • Варна
Аз честно казано бих се доверила на Славчев, въпреки заетостта му.

# 424
  • Варна
Моя приятелка ходи при Славчев (по моя препоръка) за подобен проблем и остава адски разочарована от претупания преглед и отношението му.

# 425
Моя приятелка ходи при Славчев (по моя препоръка) за подобен проблем и остава адски разочарована от претупания преглед и отношението му.
Той е мн. зает, аз преди повече от година бях при него, бързо преглежда, преценя че не си за операция, и толкова.
Не съм сигурна и техниката му дали се вижда вътрешността на матката да няма нови полипи.
Друга лекарка, която видя полипите преди време и ги махна, е с добра техника, но пък казва хистероскопия не по ЗК, парите остави, ама болките, особено, ако не е нужно, та и на нея не мога на 100% да се доверя.
Та затова исках да разбера има ли доволни от д-р Исмаил.

# 426
Мнения за д-р СЮЗАН ЕДХЕМ - МД?
Опитахме да ходим при доц. Янева, но била заета с месец.

Дайте 1 наистина разбиращ специалист за по - особени проблеми...

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 13:54 от ivanivanov770

# 427
Мнения за д-р СЮЗАН ЕДХЕМ - МД?
Опитахме да ходим при доц. Янева, но била заета с месец.

Дайте 1 наистина разбиращ специалист за по - особени проблеми...
Бременна съм в 5-ти месец и преди седмица отидохме до спешното(тя беше на смяна), заради болки-супер незаинтересовано отношение. Прегледът беше 2-3мин, така и не каза от какво са болките. Предписа ми Но-шпа и ме прати да си ходя

# 428
Здравейте моми4ета , да ми препоръ4ате АГ за вземане на цервикален секрет . Моят АГ ,винаги ми отказва , а аз искам да видя нещата на ДНК ниво .Какво ще кажете за СИТИ клиник ?

# 429
  • Варна
Здравейте моми4ета , да ми препоръ4ате АГ за вземане на цервикален секрет . Моят АГ ,винаги ми отказва , а аз искам да видя нещата на ДНК ниво .Какво ще кажете за СИТИ клиник ?
Как така отказва? Не му се занимава? Не знам, аз мисля, че имат комисионни дори при подобни изследвания. На мен в центъра на д-р Цветкова не са ми отказвали изследвания, знам, че работят с Геника и с много други лаборатории. Те сами изпращат материал какъвто и където трябва.

# 430
В Сити клиник ходих при др.Бочева, после сама го занесох в Геника.

# 431
Здравейте, някой има ли актуална информация за доктор Георги Георгиев от АГ? Има ли частен кабинет, където преглежда или в АГ? Благодаря ви предварително!

# 432
В АГ-то преглежда.

# 433
Здравейте бременна съм в 4ти месец. От самото начало съм при д.р Градинаров в окръжна . Много съм доволна .. обръща внимание и е много точен .
Препоръчвам.

# 434
Здравейте!
Някоя мама да е раждала при д-р Станислава Кузманова в АГ?

Общи условия

Активация на акаунт