Пристрастяване към захарта

  • 31 608
  • 373
  •   1
Отговори
# 270
  • Мнения: 4 770

Сподели как ги докарваш като котешко езиче!

Хаха, никак, просто не набухват, стават като флорентинки - плоски и твърди плочки, както и asyalein казва.

Ясно, значи ползваш обикновена рецепта за бишкоти, а не че вкуса е като на езичетата. Благодаря.

# 271
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 763
Идвам за малко емоционална подкрепа, да не посегна към сладкото... Че направих някаква инфекция ненормална, и ми е забранено сега. Направо ума ми на луда ме прави... Sad
Трябва да направят и за нас гореща телефонна линия.

# 272
  • Мнения: 11 130
Дръж се! Хапни добре нещо, което не е сладко, така че да не мислиш въобще за ядене.

# 273
  • Мнения: 10 155
crossfade,само не мисли за сладичко.Забрави,че са ти забранили.Ако ти се дояде прави нещо с което обичаш да се занимаваш.
Също намери с какво да се мотивираш - "Ако издържа ще си взема онези обувки/спирала/книга/билети за кино....
И не на последно място,кожата ще има свеж вид,ще свалиш някое кило,ще видиш колко си силна (защото ще си издържала) и ще видиш,че можеш без него.
Това си е наркотик.

# 274
  • SF
  • Мнения: 25 127
Аз изпих първата опаковка Хром - 1 месец. И... нищо... Яде ми се шоколад.

# 275
  • Мнения: X
Аз си направих шоколадов мус. В чопъра натроших сурови какаови зърна, добавих извара, цедено кисело мляко, какао на прах и стевия. Хапнах си ги с кеф. В последно време купувам брутално добро какао на прах- 24% масленост, насипно.

# 276
  • Мнения: X
В последно време купувам брутално добро какао на прах- 24% масленост, насипно.

Ако това е в София, откъде?

# 277
  • SF
  • Мнения: 25 127
Аз си направих шоколадов мус. В чопъра натроших сурови какаови зърна, добавих извара, цедено кисело мляко, какао на прах и стевия. Хапнах си ги с кеф. В последно време купувам брутално добро какао на прах- 24% масленост, насипно.

Ти ли си ги измисляш тези рецепти сама или от някъде ги намираш? Направо ме побъркваш с тези мусове и шоколади, които ни рекламираш тук! Simple Smile
Намерих си студено пресовано какаово масло в един магазин на екощанда. 150 грама е опаковката.
Студено пресовано ли ползваш?

# 278
  • Мнения: X
Моят домашен шоколад:
кокосово масло, какао, ванилия, сушени плодове, ядки натрошени.
Всичко разтопено на котлона, после разливам в миниформи за тарталети.Става като шоколадови плочки.
МОже да се добави и стевия, но аз предпочитам да не използвам подсладители, а и от сушения плод си е сладко.
Като уточнявам, че сушения плод, а и ядките, са само за камуфлаж.Аз обичам чист шоколад.  Simple Smile

# 279
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
  • Мнения: 13 188
Моят домашен шоколад:
кокосово масло, какао, ванилия, сушени плодове, ядки натрошени.
Всичко разтопено на котлона, после разливам в миниформи за тарталети.Става като шоколадови плочки.
МОже да се добави и стевия, но аз предпочитам да не използвам подсладители, а и от сушения плод си е сладко.
Като уточнявам, че сушения плод, а и ядките, са само за камуфлаж.Аз обичам чист шоколад.  Simple Smile


Това звучи много добре.Ще го пробвам.
Аз спрях хрома.Но не започнах и със сладкото не защото не ми се яде,ами малкото е на диета заради алергия и така го дразня.

# 280
  • Мнения: X
В последно време купувам брутално добро какао на прах- 24% масленост, насипно.

Ако това е в София, откъде?
На Стамболийски, точно на спирката на трамваите при пазара Димитър Петков има магазин за насипни кафе, ядки, подправки и т.н. От там купувам и пълномаслени кокосови стърготини, хранителна мая и всякакви подобни. И при Женския пазар има такъв магазин. Май е турска верига, но не съм сигурна.

Esmee, като намеря базова рецепта, започвам с експериментите и докарвам още 10-на вариации, че лакомото дупе не трае. Grinning Да, студено пресовано масло ползвам.

Тези дни правих едни кокоски-измишльотини. Разбиват се 1-2 яйца със стевия на вкус и се добавят пълномаслени кокосови стърготини докато се получи нещо като лепкаво тесто. Оформям топчета и пека върху хартия за печене. После разбърквам разтопено масло с какао и стевия на вкус, докато стане гъста каша, в която потапям кокоските. В случая маслото ми беше краве, домашно- мням! Мисля, че и с кокосово, и с какаово ще е ок. И така стана фалшиво баунти.

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 15:17 от Анонимен

# 281
  • Мнения: 4 770
Благодаря за чудесната рецепта. Обожавам всичко с кокос, но избягвам вредностите, така че е като създадена за мен. Grinning

# 282
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 763
Как сте шокохолици? Simple Smile 3-ти ден без абсолютно никаква захар ми е, чувствам се както когато спирах цигарите... минавам за малко подкрепа и да проверя и вие как се справяте. Simple Smile

# 283
  • Мнения: 11 130
Не знам за другите, ама аз лично не се справям Joy ядох козунаци по Великден и снощи ядох сладолед. Защо няма нещо като електронните цигари, само че за сладко. Пробвала съм фалшивия сладолед от замразени банани - еми не става въобще. С доста въображение трябва да си представиш, че това е сладолед. Сега ще търся някаква рецепта с авокадо или нещо млечно, че да е по-кремообразен.  На теб успех! Щом си спряла цигарите значи имаш страшна воля, така че ще успееш Simple Smile

# 284
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
  • Мнения: 13 188
Бях се поуляла аз - доста......Сега трети ден съм без нищо.Карам на кафета и вода.Все едно 100 кила ми паднаха.

Общи условия

Активация на акаунт