Секс по часовник?

• 26 747
  • 150
  •   1
Отговори
# 105
  • пловдив
Ужас!
Сериозно ли има такива двойки? Секс веднъж месечно по график?  И то едва от няколко години заедно?  Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

Абе, ти се чудиш, ама на някои ни се реве .... Grinning
Ми като ви се реве-променете нещата. Както в онзи виц - казвате утре сутрин/вечер секс ще се прави. Има те, няма те секса започва...

# 106
Чакай сега, ти ни казваш, че правите 1 път секс в месеца и то по график?!
Да. Да кажем на 28 дни. Неговата теория е, че това му е вътрешната енергия, която го държи организиран и концентриран през цялото време, и съответно само като се натрупа, трябва да я освободи. Така било и при другите принципно. (то ясно, че не е баш така) Ако ми се иска по друго време, вероятно ще стане по втория начин, няма да откаже. Но за първия начин, толко.

Малеее, аз такъв мъж от кога си търся! Joy

(за начините нещо не доразбрах, може ли да обясниш какво е "първия начин", "втория начин"? Grinning - връщам се да чета...)

# 107
И аз не разбрах тези начини...За мен е странно един мъж да не иска секс всеки ден. За жената е нормално, т.к. нейния мозък е по-обременен и тя(или повечето жени)не може да се фокусира върху едно нещо, без да е повлияна от друго. Например ако детето е болно или има проблем в работата, за който мисли, няма как да мисли за секс...При мъжа е друго. Той мисли ли за секс, забравя всичко останало. Та именно затова ми е странно как този иска секс "по часовник". Съмнително ми се струва. Или някъде на друго място има друг часовник, или нещо друго не е е на ред...

# 108
ако неси вършят тяхните мъже работата  други ще я свърши

# 109
Аз...ъъъъъ....такова...да...интересно...

# 110
  • пловдив
И аз не разбрах тези начини...За мен е странно един мъж да не иска секс всеки ден. За жената е нормално, т.к. нейния мозък е по-обременен и тя(или повечето жени)не може да се фокусира върху едно нещо, без да е повлияна от друго. Например ако детето е болно или има проблем в работата, за който мисли, няма как да мисли за секс...При мъжа е друго. Той мисли ли за секс, забравя всичко останало. Та именно затова ми е странно как този иска секс "по часовник". Съмнително ми се струва. Или някъде на друго място има друг часовник, или нещо друго не е е на ред...

бе я стига глупости, всеки ден ще си мисли за секс, те хората , пък и мъжете - не ходят на работа, нямат ангажименти, та само за това да мислят...

# 111
По-нормално ми се струва да е всеки ден, отколкото на всеки 28ми ден от месеца...Не е казано всеки ден да си мисли за секс с една и съща жена. Може да е с колежката, с комшийката, с жената на колегата си...но мисли..Blush

# 112
Ако са яли войнишки боб, мислят и по няколко пъти на ден.

# 113
  • пловдив
По-нормално ми се струва да е всеки ден, отколкото на всеки 28ми ден от месеца...Не е казано всеки ден да си мисли за секс с една и съща жена. Може да е с колежката, с комшийката, с жената на колегата си...но мисли..Blush

е да по-нормално е, но не мисля, че и жените по-малко мислят за секс. Колкото аз имам ангажименти, толкова и той...Дори сигурно аз по-често си мисля..

# 114
Личи си, че не си запозната с разликите в начина на мислене при мъжете и жените!

# 115
  • пловдив
това е моето мнение, но не ми се влиза в спор...

# 116
това е моето мнение, но не ми се влиза в спор...

Няма нужда от спор. Факт е, че мъжете мислят и им се прави много повече и по-често секс, отколкото жените!

# 117
На жените им се прави секс точно толкова, колкото и на мъжете. 

# 118
Не е нормално нито за мъже, нито за жени да правят секс един път месечно.

# 119
Аз първо се смях, после съчуствах и накрая се възхитих на авторката за това как приема нещата... Иначе по темата: не, не е нормална нито честотата, нито начина по който се случват нещата. Според мен мъжът ти определено не те чака да го огрее на всеки 28 дни ами как да кажа...хм...размътва погледа и разконцетрира ума ръчно. Явно за него секса си е къртовски труд. И да, мисля го съвсем сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт