Секс по часовник?

• 26 742
  • 150
  •   1
Отговори
# 120
праваси за това  сигорно е трудничко на човека да прави секс

# 121
.....Според мен мъжът ти определено не те чака да го огрее на всеки 28 дни ами как да кажа...хм...размътва погледа и разконцетрира ума ръчно.....

Хм..! Едва ли!
Явно някой друг клати камбаните на часовника, но едва ли е собственоръчно! ⏳

# 122
Хайде сега, има мъже с всякакво либидо (както и жени).

# 123
Мъжете са по-друга порода и при тях обикновено, ако не желаят секс или има друг(а), който им задоволява желанията навън, или имат здравословен или психолигичен проблем, който не желаят да споделят! Либидото на жената се влияе от много повече фактори, отколкото либидото на мъжа!

# 124
Супер странно ми се струва това нещо. Сещам се за един виц, незнам дали някои го спомена, че не четох всичко.
Оженили се Иванчо и Мариика. Но Иванчо бил много деен ерген и решил да си извоюва свободата от начало и тропнал по масата и казал. Жена, за знаеш, аз понеделник играя мач след работа, вторник карти, сряда ходя на кръчма с приятели, четвъртък пак футбол, петък излизам, събота у мама, в неделя гледам филми. Харесва ли ти или не ти харесва, това е положението, така съм свикнал, няма да си променям навиците. Мариика му казала: Иванчо, аз всяка вечер в 7 правя секс, така съм свикнала, няма са си променям навиците, тук ли си, не си ли, аз пак ще правя секс.

Та тропни му на този мъж малко да си размърда чакрите, че пък и нагъл, теб държи отговорна, нестига, че си е намерил някои да му търпи глупостите...

# 125
Аз какво разбрах:

1. Авторката не си търси, защото не е инициатор по природа, но се оплаква.
2. Оплаква се, но не от положението си, ами от това, че мъжо й се е скарал, че тя не се била организирала за "тържеството".
3. Де факто, проблем в тази връзка - никакъв! Просто пускайки темата търси малко подкрепа и оправдание за това, че е била "нахокана", при положение че... [цялата история за месечния график]. "Има ли право ММ да ме хока?" - е по-скоро темата й.

Моят отговор би бил "ми, има право". Ако не беше организирано по график, както и да е, да идеш с детето до вашите, ама при положение, че това ви е повече от определено с ден и час, ти да го подцениш това събитие и да си на друго място и да се занимаваш с друго... - погледнато през неговите очи.

4. Мъжът й бил шофьор. Шефът му го мъмрел, ако направи някоя грешка. Ми, ако се стреми да не греши в работата и единствения начин да се концентрира, е да не мисли за странични неща, които лесно биха му отвлекли вниманието (като преживяванията с жена му от предната вечер или какво ще следва довечера)... Донякъде е разбираемо, има логика човека да си е поставил за цел да изолира темата, която най-много би му отвлекла внимание и концентрация.

5. Тя разбира този негов стремеж, за това няма нищо против графика (нищо, че от коментарите разбираме, че й се искало повече, че мъжа й "си знаел", че дори и да няма нужда, тя е на среща за него винаги. Въобще не й се иска повече, ако й се искаше, нямаше да му мисли толкова кой на кого е редно да се нахвърли първо.

Въпроса не е повечето или по-малкото, ами, че е излезнала виновна, че не си е изпълнила задачата.

Никакъв проблем няма с мъжа си. Допълнителни обяснения за проблемите в главата му, които тя вижда, като "нарцисисъм" и "параноята", например, едва ли ще се усмели да даде.

6. В началото всички си помислиха, че човека има увлечения по йога и медитация (и такива теми сме чели във форума), като заговори за "пазене на вътрешна енергия". Но тя всъщност говори за енергията, която му е необходима на човека, за да не заспи на волана, например. Няма как да посмее да му отнеме един час от съня, за да сексят, ако от това зависи живота му.

И така... Реално няма никакъв проблем с мъжа си. Отпуските са за това. Wink

# 126
Сещам се за един виц, незнам дали някои го спомена, че не четох всичко.................

позволявам си да препоствам от темата с вицовете:

- Петко, ти падаш ли си по груповия секс?
- Падам си, че как!
- Тичай тогава у вас, че петима Петко не чакат ... Mr. Green

# 127
Ми не може ли да пие Неолексан и други лекарства за нервната система, вместо да пести от секса? Все пак е ясно, че сексът може да изхаби някои невромедиатори, но си има начини за компенсация - билки там някакви, витамини...

# 128
Глупости на търкалета. Зет ми е тираджия, това са едни от най-сексуалните хора (сравними може би само с моряците на къси плавания, при тях вероятно е от слънцето), които познавам. Само за жени дрънкат и само жени гонят. Ако беше така с шофьорите, пътните убавици щяха да измрат от глад.
И какви са тия глупости, че сексът изтощавал и разстройвал вниманието? Точно обратният ефект има.
Човекът е с ниско либидо по принцип или е болен. Няма никаква връзка с професията.

# 129

Не пие виагра, не пуши трева, нито някакви индийски работи следва, само витамини пие.
Пие си човека витамините. Grinning

Цитат

Не мисля, че има какъвто и да е проблем с ерекцията. Но и аз съм на мнение, че с главата има проблеми. Това желание, ако може всичко да е някак си под някакви графици, е супер неприятно. Защото аз съм тотално обратен тип, и някак си оставям повечето неща сами да си намерят момента. Мисля си, че тая подредба си е някаква мъжка черта, че повечето са така, знам ли.
Някой пита с какво се занимава човека, ами зад волана е по цял ден. Има натоварване, но обясненията му, че след секс изглежда разконцентриран, и примерно реакциите му не са изострени и т.н. - и на мен ми звучат преувеличени, обаче аз как мога да кажа - а не, тва си го измисляш, знам, че не е така, всичко ти е наред, шефа тая седмица няма да те закача.
Иначе примерно отпуските си казваме, че всеки ден е наш, човека все се кани два пъти да го правим един след друг, друг е въпроса, че един ни стига, но тогава е освободен и навит, както беше в началото. Сега като се замисля, случвало се два-три пъти, но отново при повече почивни дни, да го направим и отвъд замисленото (в деня преди работа), така че не е съвсем маниак на тема ден и час, или пък в такъв ден ми обяснява с извинителен тон, че днес ще укротим топката.
Мъжът ти куриер ли е?
Цитат

Иначе относно проблема с главата - за жалост основния проблем с главата не му е свързан със секса. По-скоро с някаква доза нарцисизъм, някаква доза надменност, някаква доза параноя.
Много ли си харесва професията?

Цитат
Според сладкодумните му обяснения, защото като прави секс после му трябва една седмица да си възстанови напълно концентрацията, острия поглед и т.н.
Периодичното недоспиване наистина се отразява на концентрацията. А, някакъв инцидент по време на работа да го е повлиял?

# 130
  • на правилното място, в точното време
amy_nika, психоложката ли се опитваш да се правиш?Anguished

# 131
amy_nika, психоложката ли се опитваш да се правиш?Anguished
Кой, аз ли? Joy Мисля си "на глас" в писмена форма. Wink Описаният профил не отговаря на "тираджия". Grinning

# 132
И аз не съм чула за шофьор да не мисли за секс, пък камоли работата им така да ги измаря, та да не го искат...Та за какво друго да мислят по тез дълги и самотни пътища?
Съветвам авторката да седне на един откровен разговор с половинката си и да разбере истината!

# 133
amy_nka,
права си, точно затова реших да пусна темата - да се оплача от начина, по който той реагира в онзи момент и най-вече да разбера има ли някой друг, на който му се е случвало. До колко е случваемо.
За мен начина, по който реагира не е оправдан, защото се почувствах като машина, която е трябвало да изпълни точно това, точно тогава. Някой би попитал (доста от вас, че и аз) - ами не може ли като така е станало, той да махне с ръка и да каже - "нищо, утре вечер." Е - затова писах, защото за мен ето това би била нормалната реакция. Иначе е обидно някак. Но от неговата гледна точка - да, аз съм лошата.
Дори няма смисъл да влизам в обяснения относно това защо бях "нарушила" графика, и не влязох. Защото в такива моменти с него не може да се говори.

След няколко такива случки, може би вече не ми се иска секс както преди, съзнанието се обременява.
Но има някакви шансове - последния път стана непланувано и дори човека заяви, че трябва да го правим по-често (???) Ще видим какво се има предвид.
А втория начин е начина с ръчичка.

# 134
Като е чакал цял месец тази вечер,е нормално да е разочарован, че те няма и да не иска да го отложи за утре. Обаче на мен ми е чудно защо просто не сте го направили по-късно същата вечер. Това стриктно разграфяване по часове и дори по минути е меко казано странно.

Общи условия

Активация на акаунт