На море в Турция - тема 49

• 136 015
  • 803
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Късметлии Stuck Out Tongue

# 241
  • ВАРНА
Здравейте,група.Искам да ви попитам миналата година ,които са почивали в Rixos Tekirova аква парка работеше ли,защото бях чела,че не е бил отворен. В дилема съм между него и Titanic Bodrum,а до края на седмицата трябва да реша.

# 242
Някой ползвал ли е "самолетна програма за лято Турция" с Емералд ?
Благодаря, ако някой сподели впечатления, че трябва да плащам за ранни, а не сме ги ползвали до този момент. Знам за Ориент , че са О.К , но за хотел към който имаме интерес Ориент предлага само клубна стая , без вариант "стандартна" и иска неоправдано над 200 лева по-висока цена ....

Ориент използват чартърите на Емералд. Така или иначе чартъри имат Тез Тур и  Емералд. Мисля че и Аква тур но не съм сигурна. Другите използват техните чартъри. Пътували сме няколко пъти с Емералд няколко пъти - и с автобус и със самолет, не сме имали никакви проблеми. Последните 2 години бяхме с Травел сиизън, но сега пак сме с Емералд. Цената на травел сиизън със собствен транспорт беше колкото на Емералд с включен транспорт, както за новия Lujo, който избрахме, така и за Титаник Бодрум който беше другия вариант.

# 243
Тъй като срещнах доста добри отзиви за Травел сийсън и тук, и във ФБ, ги попитах за оферта и ми дадоха цена с над 200 евро по-висока от офертите на останалите.... Rolling Eyes

# 244
Тъй като срещнах доста добри отзиви за Травел сийсън и тук, и във ФБ, ги попитах за оферта и ми дадоха цена с над 200 евро по-висока от офертите на останалите.... Rolling Eyes
А на мен не благоволиха да ми отговорят дори, хем се и обадих и по телефона не давали оферта, пишете e-mail и отговор няма.
За мен е супер непрофесионално.

# 245
За кой хотел имате оферта?

# 246
Royal Seginus Lara

# 247
  • Монтана
Здравейте,
AIR имаше питане :
Относно Von Сиде бих препоръчала РЕСОР-миналата година почивахме там и останахме страшно доволни.Обичаме тип къщички,а не висок хотел.Бяхме в тип апартамент кухня,2 спални и хол,на всяка стая имаше тераса,обзавеждането беше на ниво.Територията на хотела е много голяма и зелена.Всичко беше на ниво.Храната беше в изобилие и разнообразна.Аква парка е на територията на хотела.Аз бих препоръчала хотела.За тази година запазихме в Камелия Клуб,дано останем доволни

# 248
Здравейте ,тази година решихме да почиваме в Турция.Избрахме си хотел .Имам оферти от няколко ТА.Всички много хвалени и препоръчвани тук .И тук идва моето недоумение .Разлика в цената близо 1500лв .
Да ,хотела е от високия клас ,но това е огромна сума в повече. ТА седя и си мился ,какво прави тази агенция за
мен ,та ми взема толкова много .Пътувам индивидулано ,без организиран транспорт.
Всички агенции са български.Не търся английски  или немски оператори.Вие как мислите ,дали да се доверя ???

# 249
Здравейте ,тази година решихме да почиваме в Турция.Избрахме си хотел .Имам оферти от няколко ТА.Всички много хвалени и препоръчвани тук .И тук идва моето недоумение .Разлика в цената близо 1500лв .
Да ,хотела е от високия клас ,но това е огромна сума в повече. ТА седя и си мился ,какво прави тази агенция за
мен ,та ми взема толкова много .Пътувам индивидулано ,без организиран транспорт.
Всички агенции са български.Не търся английски  или немски оператори.Вие как мислите ,дали да се доверя ???

И мен ме изумиха разликите в цените, не само между агенциите, а в една и съща агенция. На 24,11 имам тази оферта по имейла: Здравейте,
Към момента единствения хотел в Егейска Турция, при който деца на 14.99 са деца е хотел Aria Claros 5*, Ozdere
За него цените са както следва: 26,08 -
3бр.стаи за 2 възрастни + 2 деца до 14,99г.  - 2099 лева
 1бр.стая за 2 възрастни + 1 дете до 1,99г + 2 деца до 14,99г.  -  2099 лева
 1бр.стая за 2 възрастни + 1 дете до 14,99г. - 2050 лева
На 25-ти за същия хотел, същата агенция, същия период:
 2ма възрастни + 2 деца до 12,99г. - 1549 лева в клубна стая с двуетажно легло за децата
2ма възрастни + 1 дете до 12,99г. - 1169 лева в клубна стая
2ма възрастни + 2 деца до 12,99г. - 1430 лева в основна сграда изглед градина
2ма възрастни + 1 дете до 12,99г. - 1430 лева в основна сграда изглед градина

# 250
Е, поне са надолу. 😉

# 251
1500лв само за хотелско настаняване  без транспорт си е сериозна разлика..... За един и същ период, еднаква стая ли става дума? Да не би там нещо да има объркване? 

# 252
Абсолютно .Имаме фиксирани дати за отпуската .Стаята е един и същи тип.А разликата е от най-ниската цена до най-високата която получих от ТА  е 1500лв .И то само настаняване.

# 253
Кой е хотела, че ми стана любопитно?

# 254
esstela, ще съм ти много благодарна ако ми кажеш между Rixos Sungate, Рixos Tekirova и Gural Premier Blek, ти кое би избрала?
Разбира се и всеки друг с мнение би ми бил полезен?

Общи условия

Активация на акаунт