На море в Турция - тема 49

• 135 993
  • 803
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Хотел RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF се намира на 1 км от центъра на Кушадасъ
ПЛАЖ
Намира се на 2 км от хотела - има безплатен превоз. И на плажа и на басейните чадъри, шезлонги и хавлии са безплатни.

# 301
става въпрос за 880лв.  ((собствен транспорт)) Аз като знам допреди 10 дни какво какво ми предлагаха за Гърция ми се струва добре.
Плажа  мисля да го видим само от любопитство,търся веселба за детето ,пък и за нас . Неудобство са пътищата под и над него си мисля.Иначе по руските сайтове няма лош отзив.
Трябва в понеделник да съм решил и просто търся съвет.
Другите ми варианти са Wings- овете и Batihan ,но близо 300лв. горница.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 19:37 от milenski75

# 302
Какво имате предвид под "руските сайтове"?

# 303
пишеш на руски :
какво ще кажете за хотел ...........
и после четеш.
Топхотел.ру. -   беше единия
Топадвайзър или нещо такова е друг
п.с.- в момента пиша от телефон и не знам как да дам линк- изнявам се за ,,селското,, обяснение но ако сте настоятелни ......ще стане:blush:

# 304
  • Стара Загора
става въпрос за 880лв.  ((собствен транспорт)) Аз като знам допреди 10 дни какво какво ми предлагаха за Гърция ми се струва добре.
Плажа  мисля да го видим само от любопитство,търся веселба за детето ,пък и за нас . Неудобство са пътищата под и над него си мисля.Иначе по руските сайтове няма лош отзив.
Другите ми варианти са Wings- овете и Batihan ,но 300лв. горница.
Забравете за Батихан, миналата година хората , които бяха там казаха че са много разочаровани!

# 305
на това му викам полезен съвет .  Благодаря !

# 306
  • Пловдив
880 лв на човек ли?Или за 2-ма с 1 дете?

# 307

453 евро - СУПЕРИОРНА Двойна Стая
 - аз го разбирам на стая  за семейството за периода

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 20:37 от milenski75

# 308
  • Пловдив
А къде гледате ако не е тайна?В Букинг ли?

# 309
  • Русе
Забравете за Батихан, миналата година хората , които бяха там казаха че са много разочаровани!
Ей сега  valerko ще те опровергае Wink
През 2015 г., когато за втори път почивахме в Палм уингс, хората в автобуса от Батихан също бяха недоволни. Казаха, че са изкукуригали от пилешко, алкохола не им е харесал, интернета въобще го е нямало. Но това беше отдавна все пак. 

# 310
viki_1974 2014/2015 в Батихан  посрещнахме Нова година тавана от лобито капеше и имаше на 2 места поставени кофи .При не пълен хотел едвам се събираха хората в ресторанта. 2017г  имаше същите отзиви за капещия таван.Smile

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 21:28 от mimi0585

# 311
  • Пловдив
Като  стана въпрос за Кушадасъ има ли някой който е бил в CLUB MARVY BY PALOMA OZDERE и може ли отзиви?

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 21:41 от slavei4e

# 312
  • София
Ей сега  valerko ще те опровергае Wink
През 2015 г., когато за втори път почивахме в Палм уингс, хората в автобуса от Батихан също бяха недоволни. Казаха, че са изкукуригали от пилешко, алкохола не им е харесал, интернета въобще го е нямало. Но това беше отдавна все пак.  

Хич няма да се бавя. И кои са недоволните от Батихан? Поименно ако обичате. Нямааааа. На мойта група от 8 човечета им хареса. Който не харесва Батихан няма вкус.

# 313
  • София
Ох  Joy

# 314
Здравейте, обмислям почивка на море в Турция и тъй катпдо сега не сме ходили се колебая какво да избера.
Първо мислех за Кушадасъ- Палм уйнгс с автобус началото на юни. Между 1100 до 1400лв.в зависимост от датата.
Притеснясам се много за пътя с автобус- мнооого си е. А и двамата с половинката изобщо не сме любители на дългото пътуване.
Сега заглеждам пътуване със самолет. Алания примерно за Титаните гледам в Емералд пак за началото на юни към 1600лв. Аз ли бъркам нещо или е така.
Искаме една спокойна почивка с хубав плаж, хубава храна и да може да се влиза в морето.  Какво ще ме посъветвате?

Общи условия

Активация на акаунт