На море в Турция - тема 49

• 135 950
  • 803
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
става въпрос за 880лв.  ((собствен транспорт)) Аз като знам допреди 10 дни какво какво ми предлагаха за Гърция ми се струва добре.
Плажа  мисля да го видим само от любопитство,търся веселба за детето ,пък и за нас . Неудобство са пътищата под и над него си мисля.Иначе по руските сайтове няма лош отзив.
Трябва в понеделник да съм решил и просто търся съвет.
Другите ми варианти са Wings- овете и Batihan ,но 300лв. горница.
Забравете за Батихан, миналата година хората , които бяха там казаха че са много разочаровани!
Ей сега  valerko ще те опровергае Wink
През 2015 г., когато за втори път почивахме в Палм уингс, хората в автобуса от Батихан също бяха недоволни. Казаха, че са изкукуригали от пилешко, алкохола не им е харесал, интернета въобще го е нямало. Но това беше отдавна все пак.  

Хич няма да се бавя. И кои са недоволните от Батихан? Поименно ако обичате. Нямааааа. На мойта група от 8 човечета им хареса. Който не харесва Батихан няма вкус.
Не зная имената на хората, бяха 6 човека, това беше в края на август 2017, не толкова отдавна! Ние ги оставихме в хотела сутринта в 8.00ч, а гривните им ги сложили в 14ч. На тръгване са им ги свалили в 12ч, а автобуса ги взе в 16ч. 

# 316
  • София
става въпрос за 880лв.  ((собствен транспорт)) Аз като знам допреди 10 дни какво какво ми предлагаха за Гърция ми се струва добре.
Плажа  мисля да го видим само от любопитство,търся веселба за детето ,пък и за нас . Неудобство са пътищата под и над него си мисля.Иначе по руските сайтове няма лош отзив.
Трябва в понеделник да съм решил и просто търся съвет.
Другите ми варианти са Wings- овете и Batihan ,но 300лв. горница.
Забравете за Батихан, миналата година хората , които бяха там казаха че са много разочаровани!
Ей сега  valerko ще те опровергае Wink
През 2015 г., когато за втори път почивахме в Палм уингс, хората в автобуса от Батихан също бяха недоволни. Казаха, че са изкукуригали от пилешко, алкохола не им е харесал, интернета въобще го е нямало. Но това беше отдавна все пак.  

Хич няма да се бавя. И кои са недоволните от Батихан? Поименно ако обичате. Нямааааа. На мойта група от 8 човечета им хареса. Който не харесва Батихан няма вкус.

А освен капещият покрив какви други са минусите?

# 317
  • София
На предишната тема някъде около 30 или 31, 32 стр.има мое мнение. Хвърли му едно око. А тия дето не им е харесал нека си ходят по 6 звездните хотели. Това е нискобюджетен хотел и аз бих го повторил.

# 318
  • София
На предишната тема някъде около 30 или 31, 32 стр.има мое мнение. Хвърли му едно око. А тия дето не им е харесал нека си ходят по 6 звездните хотели. Това е нискобюджетен хотел и аз бих го повторил.
Твоето мнение за хотела, както и на още една дама от миналата година ги прочетох по няколко пъти и останах с добри впечатления за хотела. Затова ми е чудно кой от какво не е доволен. Още повече, че навсякъде по агенциите казват че хотела е реновиран за този сезон. Проверих и трипадвайзъра  - и там нещата изглеждат дост добре, особено снимките с храната Simple Smile

# 319
Пътеписът на Валерко беше много готин, благодаря ти!
Нека имаме предвид, че всеки търси различно и му харесва едно, което на друг не се харесва!
Затова нека не се сърдим, много се радвам когато хората от темата се връщат от почивка и разказват тяхната гледна точка с плюсовете и минусите! лично на мен много са ми помагали и благодаря!
Относно автобусите - да кажа и моето мнение - пътувала съм с много от т.нар. "големи" ТА и всички имат и много хубави и не толкова хубави автобуси, а някои дори кофти автобуси - ние пътувахме с една таката компания близо5-6 години и последния път ни сложиха в един ужасен рейс, който дори и за междуградски не ставаше. Същевременно други туристи на същата фирма от този хотел ги взеха в доста луксозен огромен рейс - ние, които всяко година поред пътувахме с тях, бяхме натикани в една трошка, еми повече не пътуваме с тях.
Относно ТА, имат много работа разбирам, но е необходимо да дадат своето за да привлекат клиентите си, доста имат да работят, за съжаление не виждам да вървят напреди нагоре.
И аз да се похваля с резервация за Вон Голдън ризорт - Сиде, благодаря на vemite за мнението Flowers Hibiscus!
Прави впечатление завишените цени на хотелите в Егейска Турция! Има хотели по скъпи от тези в Алания напр, и говоря за съпоставими хотели.
Успешни резервации и слънчеви почивки!

# 320
  • София
Твоето мнение за хотела, както и на още една дама от миналата година ги прочетох по няколко пъти и останах с добри впечатления за хотела. Затова ми е чудно кой от какво не е доволен. Още повече, че навсякъде по агенциите казват че хотела е реновиран за този сезон. Проверих и трипадвайзъра  - и там нещата изглеждат дост добре, особено снимките с храната Simple Smile

Да и аз четох някъде за реновацията. Горе-долу ще нахвърлям какво съм чел от недоволни. Голямо струпване на хора по време на ядене /това действително е така през време на байряма/. По мое време нямаше. Еднообразна храна /някои искат риба постоянно, верно е че рибата не беше нищо особено/. Според мене храната беше перфектна, особено турската вечер. Точно 6.8 кила съм нагоре. Някои искат широки стаи с гледка море и щом не е такава и са нещастни и дават кофти мнение. На мене ми трябва легло и баня. В стаята само спя, ако ще към слонски задник да е гледката хич не ме интересува. Телевизор не ми трябва също. За басейна...запазват шензлонги с кърпи...факт. Но следобед има места...щото басейна вече пада в сянка. На плажа е подобна историята но на 30 м вляво или дясно има винаги места. Има ивица камъни 30-40 см, които се прескачат и морето е чист ситен пясък и е плитко. Има 2-3 не знам какво е някакви стърчащи шахти...ама страшна грозотия. Ми това се сещам като недостатъци. Интернета е с променлива хубост. В някои стаи има...в мойта имаше що годе приличен, вече на последния етаж няма. Около басейн, лоби си е приличен.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 12:48 от valerko

# 321
  • София
Вече направихме две резервации за юни и август, за юни Бодрум - BODRUM ONURA HOLIDAY VILLAGE 4*,  а август в Кушадасъ EPHESIA HOTEL 4*, като втората е 11 нощувки и връщане със самолет. Гледахме нещо по-бюджетно, имаме доста дни отпуска. Пожелавам хубави почивки на всички!

# 322
Като  стана въпрос за Кушадасъ има ли някой който е бил в CLUB MARVY BY PALOMA OZDERE и може ли отзиви?
Да не си решила да заменяш Adalya Elite Lara? 🤔
На теб разчитах за подробни впечатления като се върнете.😎
Аз след няколко дневни вътрешни борби все пак реших да си оставя резервацията за Titanic beach lara и основният ми аргумент беше двойно по-голямата външна територия с алеи, пейки,тревички и градини. Иначе вътрешният интериор, стаите и ресторантите на Adalya изглежда много по-впечатляващо от Титаника в Лара. Ще видим живот и здраве дано съм доволна от избора.

# 323
  • Пловдив
Не спокойно в Adalya Elite Lara сме.Ние платихме вече.А за CLUB MARVY BY PALOMA OZDERE попитах може би за есента или за догодина.Хареса ми на клипчета .Аз пък харесах вашият хотел така ,че като се върнем ще разкажем за да сме полезни и на други.

# 324
В крайна сметка, да кажа, че и ние се спряхме на Адалия 😊

# 325
В крайна сметка, да кажа, че и ние се спряхме на Адалия 😊
Чудесен хотел е.Миналата година го следих, нямаше лош коментар. Но май си е вдигнал цената тази година.

# 326
  • Пловдив
Не знам за миналата но за 1 седмица се вдигна с 100 лв на човек.
Ванилия"-Поздравления !!!

# 327
На какви цени запазихте и през коя агенция?

# 328
Като цяло ми прави впечатление, че много хотели поскъпнаха и то в различни агенции...
Примерно Сегинус, за който се колебаех при Емералд от 1600е скочи на 1900
Рискосите в Кемер също поскъпнаха със стотина евро при Ориент.

Адалия сега най-изгодно ми излиза при Аква тур, някой има ли мнение за тях?
А и гледам полетното разписание е ок, макар и да няма гаранция, че ще останат тези часове.
Миналата година с тезтур от тук полета ни беше следобяд, та накрая в хотела пристигнахме след 21ч   

# 329
Ваналия, ти сигурно си проверила, ама аз да кажа все пак, ако някой друг го интересува, че бях пуснала запитване до Турс клуб за Адалията със самолет въпреки, че липсваше при тях в самолетната им програма, в сайта го предлагаха само за автобусните програми, и ми дадоха много добра оферта със самолет. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт