На море в Турция - тема 49

• 135 944
  • 803
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря, galina_malina!
Видях, че го няма в програмите им и мислех, че не го предлагат. Изпратих им запитване , ако е удобно ще кажеш ли каква оферта ти дадоха, може и на ЛС 

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 16:39 от Ванилия"

# 331
На предишната тема някъде около 30 или 31, 32 стр.има мое мнение. Хвърли му едно око. А тия дето не им е харесал нека си ходят по 6 звездните хотели. Това е нискобюджетен хотел и аз бих го повторил.
Твоето мнение за хотела, както и на още една дама от миналата година ги прочетох по няколко пъти и останах с добри впечатления за хотела. Затова ми е чудно кой от какво не е доволен. Още повече, че навсякъде по агенциите казват че хотела е реновиран за този сезон. Проверих и трипадвайзъра  - и там нещата изглеждат дост добре, особено снимките с храната Simple Smile

в коя агенция Ви казаха че ще се ремонтира Батихан за новият сезон, ние искахме да отидем за Нова година и от нашата агенция ни казаха същото, че хотела ще се ремонтира и затова нямало да отвори за Нова Година, ние минахме покрай хотела на 30.12- хотела си работеше и беше пълен с местни туристи. питахме охраната кога ще почва да се ремонтира хотела след нова година ли - те нищо не знаеха за ремонта. Нещо ме съмнява - дано наистина да го ремонтират, че  има нужда.
Ще следим първите отзиви от почивали през май и юни, ако наистина е ремонтиран ще го посетим през Септември.

# 332
  • София
На предишната тема някъде около 30 или 31, 32 стр.има мое мнение. Хвърли му едно око. А тия дето не им е харесал нека си ходят по 6 звездните хотели. Това е нискобюджетен хотел и аз бих го повторил.
Твоето мнение за хотела, както и на още една дама от миналата година ги прочетох по няколко пъти и останах с добри впечатления за хотела. Затова ми е чудно кой от какво не е доволен. Още повече, че навсякъде по агенциите казват че хотела е реновиран за този сезон. Проверих и трипадвайзъра  - и там нещата изглеждат дост добре, особено снимките с храната Simple Smile

в коя агенция Ви казаха че ще се ремонтира Батихан за новият сезон, ние искахме да отидем за Нова година и от нашата агенция ни казаха същото, че хотела ще се ремонтира и затова нямало да отвори за Нова Година, ние минахме покрай хотела на 30.12- хотела си работеше и беше пълен с местни туристи. питахме охраната кога ще почва да се ремонтира хотела след нова година ли - те нищо не знаеха за ремонта. Нещо ме съмнява - дано наистина да го ремонтират, че  има нужда.
Ще следим първите отзиви от почивали през май и юни, ако наистина е ремонтиран ще го посетим през Септември.
От 2 различни агенции ми го казаха без да ги питам - Турс клуб и Ориент 99.
Ето тук в описанието на Емералд даже е и написано.
http://emeraldbg.com/hotel/83126/2/402/8252/521730/BATIHAN-BEACH … ESORT-&-SPA-4*.html

# 333
Ванилия" виж си личните, ако нямаш нищо от мен ми пиши ти, че два пъти ти пращах и ми изписва, че няма такъв потребител, а на изходящи ми стоят.
Извинявам се за личното отклонение!

# 334
  • Плевен
Здравейте, дали някой има по-голям пресни впечатления от Пайн бей, защото това, което откривам е от 2015. Същата година ходиха мои познати и бяха останали очаровани. Ако някой има инфо?

# 335
Не спокойно в Adalya Elite Lara сме.Ние платихме вече.А за CLUB MARVY BY PALOMA OZDERE попитах може би за есента или за догодина.Хареса ми на клипчета .Аз пък харесах вашият хотел така ,че като се върнем ще разкажем за да сме полезни и на други.

Славейче, предполагам, че знаеш, но Клуб Марвъ е новото име на Клуб Султан...
Иначе след реновацията миналата година наистина изглежда много добре на снимките. Почивали сме два пъти там, но още преди нея (реновацията). Постнал съм впечатленията ни и от двата ни престоя - разбира се, ако не търсиш нещо съвсем актуално...

# 336
Ние летяхме по миналата година с Емералд, не сме имали никакви проблеми.

Благодаря за бързия отговор!

Ние също по-миналото лято летяхме с тях! Не сме имали проблеми, всичко беше много добре организирано!:plus1:

Много ви благодаря, момичета!
Здраве и успех на всички и едно изпълнено идващо лято с незабравими почивки !

# 337
И нашата група вече е с РЕЗЕРВАЦИЯ!След дълго търсене и с помощта на по-опитните се спряхме на Side Premium. Дано  не  се  разочароваме!

# 338
Миналият септември майка ми почива с приятелки в Сиде Премиум, много беше доволна. Не съм я разпитвала много подробно, но за стаята, храната и плажа каза, че са много хубави, даже използва думата разкошни.Yum Е тя  не е от най-претенциозните туристи, но като цяло би трябвало да останете доволни.

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 07:28 от galina_malina

# 339
Здравейте! Някой с най-скорошни впечатления от Club Tarhan beach hotel в Didim?

# 340
  • София, Хаджи Димитър
Момичета, за първи път ще ходя в Турция на море  и знам,че навсякъде ще ми хареса, но ще бъда със сина ми на 13г. и ми се иска да има повече  развлечения за него.
В чуденка съм между Palm Wings Ephesus Beach Resort и PINE BAY HOLIDAY RESORT  в Кушадасъ и за давта имам едваква оферта за двама със самолет от 12.09.Кой да избера?За сега везните са към втория....

# 341
  • Пловдив
Погледни и хотелите в Анталия осoбено Сиде след като сте решили със самолет.

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 20:26 от slavei4e

# 342
Здравейте, с моя приятел резервирахме за 19.09. със самолет хотел MC Arancia Resort до Конаклъ. Някакви скорошни отзиви за този хотел?

# 343
Здравейте, с моя приятел резервирахме за 19.09. със самолет хотел MC Arancia Resort до Конаклъ. Някакви скорошни отзиви за този хотел?
По-добре се ориентирайте към друг, взехме доста туристи от там миналата година и имаше доста оплаквания, после и една колежка беше там, нито храната е на ниво - малко като количество и от руснаците не можели да се доредят, към чистотата също доста критики имаше. За цената която бяха платили, не си заслужава. Разбира се изборът е ваш.

# 344
  • София, Хаджи Димитър
Погледни и хотелите в Анталия осбено Сиде след като сте решили със самолет.

Гледах ги.И ми казаха ,че в Сиде е по-добре, но да не вдигам летвата от първия път, за това се ориентирах на там.

Общи условия

Активация на акаунт