На море в Турция - тема 49

• 135 948
  • 803
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, с моя приятел резервирахме за 19.09. със самолет хотел MC Arancia Resort до Конаклъ. Някакви скорошни отзиви за този хотел?
По-добре се ориентирайте към друг, взехме доста туристи от там миналата година и имаше доста оплаквания, после и една колежка беше там, нито храната е на ниво - малко като количество и от руснаците не можели да се доредят, към чистотата също доста критики имаше. За цената която бяха платили, не си заслужава. Разбира се изборът е ваш.

Благодаря за мнението, явно ще трябва да помислим за някой друг хотел - това не е първият лош отзив, който получихме.

# 346
Погледни и хотелите в Анталия осбено Сиде след като сте решили със самолет.

Гледах ги.И ми казаха ,че в Сиде е по-добре, но да не вдигам летвата от първия път, за това се ориентирах на там.

Винаги съм се чудела на това с летвата. При равни или близки условия да не избереш това което знаеш че е по-добро за да не вдигаш летвата... не е много логично поне за мен.
Аз като избирам се старая да избера нещо което максимално да ми хареса според възможностите, които имам.

# 347
И за мен е странно това. Още повече , че и пътувате със самолет , пък след това до Кушадъсъ ще имате още доста път до хотел , какъвто спокойно ще намерите и в района на Анталия (че и по-хубав). Това го казвам с уговорката , че досега сме почивали само в Анталия и нямам личен опит, но от споделеното тук оставам с впечатление, че в Егейската част хотелите са по-нисък клас , по-бюджетни и масово се пътува с кола или автобус с цел по-икономична почивка. Това поне са моите наблюдения , може и да не съм права. Но транспорта със самолет предполага една по-скъпа почивка и в случай , че отидете в хотел средна хубост да кажем , ще дадете една камара пари , а няма да останете доволни. 

# 348
Здравейте! Някой с най-скорошни впечатления от Club Tarhan beach hotel в Didim?
Ние резервирахме за там.

# 349
И за мен е странно това. Още повече , че и пътувате със самолет , пък след това до Кушадъсъ ще имате още доста път до хотел , какъвто спокойно ще намерите и в района на Анталия (че и по-хубав). Това го казвам с уговорката , че досега сме почивали само в Анталия и нямам личен опит, но от споделеното тук оставам с впечатление, че в Егейската част хотелите са по-нисък клас , по-бюджетни и масово се пътува с кола или автобус с цел по-икономична почивка. Това поне са моите наблюдения , може и да не съм права. Но транспорта със самолет предполага една по-скъпа почивка и в случай , че отидете в хотел средна хубост да кажем , ще дадете една камара пари , а няма да останете доволни. 

Моето мнение по отношение на хотелите е различно, но предполагам, че разликите идват от личното предпочитание и най -вече разбиране на всеки за почивка. За мен Кушадасъ е прекрасно място...за почивка и Костур клуб ...не мисля,че е бюджетен.....Батихан също е и скъп и прекресен хотел и плажовете пред тях са пясъчни,чисти и уникални...За мен автобус е неприемлив вариант, пушачи сме и кафе и WC и "претенциите" ни, не се съотнасят към пътуване с автобус ...за 2 спирки...камо ли 1000 км и държавни граници. Шофирането с автомобил в Турция обаче...е за любители на екстремни усещания, кара се бързо, броня в броня с 90- 100 км в стръмните планински участъци ...,което харесвам ,но не й когато сме тръгнали на разходка и почивка. Ориентирахме се към самолет вече няколко години.....,но почивката ни в Турция не излиза драстично по-скъпа...,защото предпочитанията ни са насочени към чист, колкото може по-малък хотел ,непретенциозен, с изхранване All inc., но задължително на брега на морето с пясъчен плаж, по възможност собсъвеност на хотела и задължително да има басейн. Преди 2 години дадохме повече средства за почивка в България с личен автомобил, отколкото миналата година самолетна до Кушадасъ....., а освен прилично голямо студио и изумителния плаж на Каваци....нищо не беше като хората ,така че с родното море сме окончателно  и за винаги разделени. Преди години обаче за Кушадасъ, кацахме в Измир, а от доста години вече се каца на Милас и трансферът....ни .стана.... отегчителен....над 130 км.Тази година самолетна - Бодрум...на 35 км летище Милас, хем хотела отговаря на изискванията ни, хем ще имаме щастието да видим интересния и красив Бодрум.
За всеки влак си има пътбици ,защото всеки има лични разбирания, желания, гледна точка.
Здраве и успех на всички, дано всеки уцели мечтаната почивка!

# 350
  • Бургас
Ние сме с резервация за 31.08 в  Aquasis Deluxe&Spa Resort в Дидим с агенция Версо Травел. Ако някой е бил там може ли да сподели има ли бусчета до Дидим и какво интересно може да се разгледа в града?

# 351
Здравейте, моля за мнения, кои хотели приемат за дете възраста 15.99 ? Благодаря.

# 352
Ние сме с резервация за 31.08 в  Aquasis Deluxe&Spa Resort в Дидим с агенция Версо Травел. Ако някой е бил там може ли да сподели има ли бусчета до Дидим и какво интересно може да се разгледа в града?

Не съм била в този хотел , а в Didim beach resort и от там имаше долмуши.Предполагам и от този хотел ще има. Иначе за мен единственото интересно е старият град с храма на Аполон, който определено си заслужава да се види.

# 353
  • Варна
Момичета, за първи път ще ходя в Турция на море  и знам,че навсякъде ще ми хареса, но ще бъда със сина ми на 13г. и ми се иска да има повече  развлечения за него.
В чуденка съм между Palm Wings Ephesus Beach Resort и PINE BAY HOLIDAY RESORT  в Кушадасъ и за давта имам едваква оферта за двама със самолет от 12.09.Кой да избера?За сега везните са към втория....

Определено няма да съжалявате , ако изберете Пайн Бей. Има добър аквапарк, хубава анимация, чудесна ,разнообразна храна. В близост до хотела се намира Адаланд - най- големия аквапарк в Кушадасъ. Той обаче е с вход. Сина ви определено няма да скучае. Преди две години когато ходихме дъщеря ми също бе на 13 и си изкара чудесно.
Турското кафе на територията на хотела беше  Мехмет ефенди.

# 354
  • София
Здравейте, през 2015 бяхме в хотела. Точно пред главния вход спират маршрутките до града, струваха около 3 тл. по спомен. В града има храм на Аполон, крайбрежна улица с ресторанти, нещо като търговски център на центъра и пазар в края на града (нещо като нашия Г.Кирков в София- циганийка голяма).

# 355
  • Русе
Здравейте, през 2015 бяхме в хотела. Точно пред главния вход спират маршрутките до града, струваха около 3 тл. по спомен. В града има храм на Аполон, крайбрежна улица с ресторанти, нещо като търговски център на центъра и пазар в края на града (нещо като нашия Г.Кирков в София- циганийка голяма).
Е, как през 2015 г. сте били в хотела, след като той беше открит през 2016 г.? Wink

# 356
  • София
Е, как през 2015 г. сте били в хотела, след като той беше открит през 2016 г.? Wink
Моя грешка в датата извинявам се Simple Smile 04,10,2016

# 357
Ние резервирахме за там.
За кои дати сте резервирали? Ние сме от 05.06. с автобус ще пътуваме.

# 358
Ние резервирахме за там.
За кои дати сте резервирали? Ние сме от 05.06. с автобус ще пътуваме.

Хора не четете ли темата? Не ходете в този хотел.

# 359
  • София
Здравейте, моля за мнения, кои хотели приемат за дете възраста 15.99 ? Благодаря.

Такива хотели са:
TUI MAGIC LIFE MASMAVI - Белек
BARUT ACANTHUS & CENNET - Сиде
TUI MAGIC LIFE JACARANDA - Сиде
Blue Waters Club & Resort 5*HV-1 - Сиде

Но те са в Анталия. За другите курорти нямам информация.

Инфото е от фейсбук групата на Иво!

Общи условия

Активация на акаунт