На море в Турция - тема 49

• 135 925
  • 803
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Благодаря!

# 436
  • Стара Загора
Здравейте момичета. Много моля за помощ. В следната ситуация съм / чета от около седмица и се обърках тотално/ - по - принцип сме семейство караванаджии и нямаме никакъв опит с организирани екскурзии. Началото на май ще имаме 25 годишнина от сватбата и решихме да разнообразим почивките с една екскурзия до Турция. Идеята е да тръгнем от София края на април и там да посрещнем празника ни. Мъжът ми си е харесал  предложение за хотел  Aurum Moon Resort в  Дидим ? Видях, че няма много мнения за този хотел.

Бихте ли ни препоръчали този или друг хотел там , който ви е допаднал ? Нямаме някакви претенции за хотел и храна. Просто приятно, спокойно място и красива местност. Или ако имате друго предложение за 5- 6 нощувки ол инклузив до 1200 - 1300 лв?

Благодаря ви предварително  и се надявам да не се сърдите за дългия пост.

Здравейте, ние бяхме в Аурум Муун в края на август 2017г. Ако ви интересува нещо конкретно ми пишете на лично съобщение.  Поздрави

# 437
  • София
Здравейте, някой ако може да помогне, търся коя агенция предлага Палм Уингс Дидим - самолетна програма ? Ориент вече нямат места, търся друга агенция! Звъннах на Емералд и Астрал но не го предлагат със самолет...

# 438
жгмъц , може да попиташ Турс клуб и Аква тур.

# 439
Оставам с впечатление, че българските туроператори, които предлагат Турция, разполагат със силно ограничени бройки за самолетни екскурзии. Още миналата година ми бяха казали, че места по хотелите имало, но за самолетите - не.
Palm Wings веригата, мисля, я предлага изключително "Ориент".

# 440
  • София
И други агенции го предлагат, но засега само Ориент имат самолетна програма, другите само автобус и собствен транспорт.

# 441
  • Пловдив
Здравейте момичета. Много моля за помощ. В следната ситуация съм / чета от около седмица и се обърках тотално/ - по - принцип сме семейство караванаджии и нямаме никакъв опит с организирани екскурзии. Началото на май ще имаме 25 годишнина от сватбата и решихме да разнообразим почивките с една екскурзия до Турция. Идеята е да тръгнем от София края на април и там да посрещнем празника ни. Мъжът ми си е харесал  предложение за хотел  Aurum Moon Resort в  Дидим ? Видях, че няма много мнения за този хотел.

Бихте ли ни препоръчали този или друг хотел там , който ви е допаднал ? Нямаме някакви претенции за хотел и храна. Просто приятно, спокойно място и красива местност. Или ако имате друго предложение за 5- 6 нощувки ол инклузив до 1200 - 1300 лв?

Благодаря ви предварително  и се надявам да не се сърдите за дългия пост.

Здравейте, ние бяхме в Аурум Муун в края на август 2017г. Ако ви интересува нещо конкретно ми пишете на лично съобщение.  Поздрави
Разкажете за хотела тук за да сте полезни и на други.

# 442
И други агенции го предлагат, но засега само Ориент имат самолетна програма, другите само автобус и собствен транспорт.

Някой хотел дори и да го нямат в самолетните програми , може да ги попиташ за оферта.

# 443
  • Пловдив
Ванилия" на какво се спря?Резервира ли?

# 444
Ванилия" на какво се спря?Резервира ли?

Адалия Елит избрах, чакам потвърждение от агенцията Simple Smile

# 445
  • Пловдив
За коя дата?

# 446
# 447
  • Русе
Здравейте, познати искат да отидем на почивка в Турция и предлагат хотел Ramada Resort Akbuk в Дидим, но от една агенция ми предложиха Club Yali Hotel i Resort в Кушадъса. Ние сме с деца на 5 и 10 години, а другото семейство с дете на 11 и 18. Изискването е на има аква парк и нощен живот за голямото дете. Моля за мнение за тези хотели или предложение за други. Предварително благодаря! Става въпрос за периода от 01.09.18 до 07.09.17
Не съм била и в двата, но Рамада съм го виждала. На един стръмен баир е. Доста е отдалечен от плажа, а плажа му ми приличаше на гьол. Аквапарк няма. За втория имаше много добри отзиви тук в темата.
Аз имах същата дилема, но избрах club Yali от 7 ми септември.

# 448
Здравейте!

В търсене съм на подходящ хотел за деца в Анталия,  ноне мога да избера къде- Лара, Белек, Сиде.. За първи път ще почиваме там, със самолетна програма, вероятно началото на юни. Къде е по-скокойно за почивка?

# 449
  • София
Здравейте,
Моля Ви за съдействие. Трябва ми повече инфо за следните хотели в
Бодрум
KADIKALE RESORT& SPA  и    ERSAN RESORT & SPA 
открих само по един коментар за тях и те са стари.
Ще съм много благодарна за повече мнения .

Общи условия

Активация на акаунт