С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 77 676
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Да. И аз се учудих, но го залепи.
Търсих Капчица от продавачката, а тя ми даде Ц200. И стана.

# 616
ц200 е бича на всеки луд, захванал се с основен ремонт. Защо, о, защо никой никога не е чувал за... монтажно лепило, лепило за тапети, дори моментно лепило, за бога дори циментиране и заваряване - всичко се оправя, но не и ц200.
То е вечно.
Аз вярвам, че един ден, когато има земетресение 8 по рихтер и блока ни падне, ще остане една единствена цяла целеничка стена без одраскване и тя ще е покрита с корк и депрон.

# 617
Аз секундно лепило наричам Ц200, понеже не се сещам за българското понятие.
Ама някои съфорумки дебнат на стража за да може да се хейти. Тази скрита агресия не е от добро, за това и искренно имат съжалението ми.

# 618
Абсолютно, у майка тапетите бяха лепени с ц200 преди 20 години и като решиха че вече не искат тапети трябваше да къртят до тухла. Мазилката пада, тапета не.

# 619
  • София
Аз секундно лепило наричам Ц200,
Ама те нямат нищо общо като състав Laughing

# 620
  • София
Ух, мадам пак не се е изразила ясно значи, Тц, тц, все така става.

Трогната съм съжалението, де. Много ми беше важно.

# 621
Аз секундно лепило наричам Ц200,
Ама те нямат нищо общо като състав Laughing
Аз нямам ни най-малка представа за състава.

# 622
Абсолютно, у майка тапетите бяха лепени с ц200 преди 20 години и като решиха че вече не искат тапети трябваше да къртят до тухла. Мазилката пада, тапета не.

Да! В кухнята имаме такива. В момента само дето не съм метнала азотна киселина отгоре. Grinning И нещо повече - според мен накрая, ако избеснея и го направя, ще се смъкне тапета, ама слоя лепило отдолу ще си остане на бетона!

# 623
  • при късмета
Гугъл, всички тапети се лепят с С200. И сегашното лепило за тапети, което продават е същото, само с друго име. Сваля се само и единствено с вода. Мокриш веднъж тапета хубаво и оставяш да се разкисне. Като видиш, че засъхва мокриш пак (най-добре да се използва някаква бутилка с пулверизатор, като от препарат за прозорци). Тапета е хубаво да се сваля с шпакла. Като успееш от единия ъгъл да го подхванеш хубаво, ако е хубаво намокрено преди това, би трябвало с лепилото да падне. Като се свали тапета стената пак трябва да се намокри и да се мине с шпаклата, за изчегърта и останалото лепило.

Madame_Butterfly, това, че ти казваш грешно на нещо, не значи, че трябва да се сърдиш на останалите, че приемат буквално, това което си написала

# 624
  • до едно тепе
Може би зависи какво е С200. Последните години нещата са доста променени. Някогашното С200 беше яка работа. Вкъщи предишните собственици бяха лепили тапетите в хола с С200. Мъкаааа,мъка. Мъжо донесе една кофпомпа да пръскаме стените и да сваляме. После се наложи да се шпаклова целия апартамент. В останалите стаи лесно паднаха,ама тия в хола малеееей, що стъргане отнесоха не и не. На трошици ги сваляхме.
Бътерфлай прати ги на хотел там да си ровят в кошовете следващия път   Whistling

# 625
Oooo, Пепи има нова измислена драма. Колко забавано.

Милена, не знам дали е нещастна, но е истинска и знам, че я има там някъде, такава, каквато се представя тук, а ти пеперудо, си пълен трол. Имаш драмите на селско девойче, които сама си измисляш, за да получиш малко внимание в темата. Не се ли научи, че не ти се получава?

# 626
  • До сърцето...
.... Имаш драмите на селско девойче, които сама си измисляш, за да получиш малко внимание в темата. Не се ли научи, че не ти се получава?

Явно и се получава, я колко постове след нея (в т.ч. и твоят  Flutter )

Ох, milenaka ми оправи настроението, хилих се с глас! Благодаря!  Flowers Rose

# 627
  • София
За Тигана на Уиш и Ким Чен Ун ли говориш? Ако е така, да знаеш, че се старая да забравя този епизод от живота си Laughing

# 628

Милена, не знам дали е нещастна, но е истинска и знам, че я има там някъде, такава, каквато се представя тук, а ти пеперудо, си пълен трол. Имаш драмите на селско девойче, които сама си измисляш, за да получиш малко внимание в темата. Не се ли научи, че не ти се получава?
Като се изчерпат доводите за нападки и се започва със забележки за правопис или трол. Тази песен не ви ли писна?
Като някой пусне тема се започва, ама това е пързалка. Преди няколко страници пак се обвиняваха мами, че са тролове.
Но по постовете на един човек веднага си проличава, кой е огорчен от живота, агресията е пропита от всяка една дума, лъха озлобление към околните.
И бъга е само в собственият телевизор, защото всеки пречупва словото през собствената си призма.

Явно за теб Down Under истинският човек е нападащ, обиждащ.
Но за мен това е човек с проблеми.

Аз имам прекрасен живот, прекрасно семейство- съпруг и деца, съпругът ми ме кара да се чувствам много обичана и желана. Всички сме здрави. И в кариерата имаме доста постижения. И съм много благодарна за всичко, което имам.
И разбира се на хора, които нямат тези неща, всичко това им се вижда нереално. Но всеки сам си кове съдбата.

# 629
  • Ямбол
Прекрасен съпруг, който те оставя да се чувстваш гадно, като родителите му ти ровят в "интимните места"? Това не е прекрасен съпруг за мен.
Даже въображението ти не е прекрасно, а твърде плитко.

И аз да си похваля съпруга - пощади ме и не взе да гледа майка си вкъщи, а всеки ден ходи при нея, той я обслужва, той я мие, той я вдига, той я пере. Ако беше вкъщи, щях да полудея.

Общи условия

Активация на акаунт