С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 77 658
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Прекрасен съпруг, който те оставя да се чувстваш гадно, като родителите му ти ровят в "интимните места"? Това не е прекрасен съпруг за мен.
Даже въображението ти не е прекрасно, а твърде плитко.

И аз да си похваля съпруга - пощади ме и не взе да гледа майка си вкъщи, а всеки ден ходи при нея, той я обслужва, той я мие, той я вдига, той я пере. Ако беше вкъщи, щях да полудея.
Аз вече написах в предният ми пост, че съпругът ми беше на работа по това време.

А ти не се ли беше оплаквала наскоро, че свекърва ти идва и готви у вас и ти обръща цялата кухня с главата надолу, а мъжът ти не и казва и дума.
Не знам, дали моето въображение е плитко, ама май ти забравяш, какво си се оплаквала.

# 631
  • Ямбол
Не съм забравила. Така си беше и се оплаквах. Той вижда какво се случва и просто ме пощади. Можеше да я вземе вкъщи, където щеше да му е по-удобно, но не я взе.

# 632
Не съм забравила. Така си беше и се оплаквах. Той вижда какво се случва и просто ме пощади. Можеше да я вземе вкъщи, където щеше да му е по-удобно, но не я взе.

Евала за което. Уважавам мъже, които обичат, уважават и се грижат за жените и децата си.

# 633
Oooo, Пепи има нова измислена драма. Колко забавано.
.... Имаш драмите на селско девойче, които сама си измисляш, за да получиш малко внимание в темата. Не се ли научи, че не ти се получава?

Явно и се получава, я колко постове след нея (в т.ч. и твоят  Flutter )

Ох, milenaka ми оправи настроението, хилих се с глас! Благодаря!  Flowers Rose

Ооо, другата Драма Куин. Как е свекърва ти? Още ли не гледа детето?

Лиляна поне има основателна причина да се оплаква, а и някак по написаното си личи, че няма да се фръцне, ако се наложи да помага.

Прблемът с камиончетата е меко казано смехотворен, както и твоя с претенциите ти към 80+ годишна жена.

# 634
  • Оптимист по принуда

....

Лиляна поне има основателна причина да се оплаква, а и някак по написаното си личи, че няма да се фръцне, ако се наложи да помага.

Бъркаш потребителките. Онази беше radhika, сега е със сменен ник.

# 635

....

Бъркаш потребителките. Онази беше radhika, сега е със сменен ник.

Mоже, няма как да ги помня. Ако не е тя, да ме извини.

# 636
  • Ямбол
То пък голямата драма, че баба и дядо са донесли евтини камиончета и те се счупили. Това с боклука пък е без коментар.
И моята свекърва преди като ходеше всяка година в САЩ, все малки дрехи носеше за дъщеря ми. Така и не я научи кой размер е. Не съм правила драма, подарявам без да разбере.

# 637
  • Mediterraneo
Аз пък се впечатлих от интимните места на Пеперудата Simple Smile Боклукът! Че тампони за грим има в него, ехей, не е какво да е!

# 638
И аз въобще не схванах каква пък толкова е драмата. Много важно, че купили камиончета, дето са се счупили. И аз съм купувала играчки на детето, които са се оказвали в последствие боклуци.
Как ли пък няма да си тровя нервите по такива дребнавости.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 14:01 от Likeadream

# 639
Свекърите са на гости от днес сутринта и вече съм с високо кръвно.
Подариха на децата по едно евтино китайско пластмасово камионче, въпреки че са момче и момиче, въпреки и че съм казвала да не подаряват играчки за да отбият номера, по добре нищо.
Камиончетата започнаха да се разпадат по време на деня. На малки частички.
Свекърите се ядосаха, тряскат врати, гледат ме лошо, не съм възпитала децата се мърмори. На свекърът му хрумна идеята да лепи камиончетата с Ц200. Търси частите като пъзел, но ги няма всичките. Обвини ме, че съм ги изхвърлила в кофата. Докато се усетя какво са намислили и ми обърнаха кофите с главата надолу. При което аз се разярих, много мразя да ми се бърка в кофата за боклук, особенно във външната. това е интимно място според мен, все пак там хвърляш неща, които не всеки трябва да ги види- например превръзки, нампони за чистене на грим и т.н.
Сега заради две камиончета развалят настроението и на децата и на нас. Съпругът ми се върна по-рано от работа. Вместо да се веселим на вечеря, те сърдити, напръщени заради два пластмасови боклука.
Това направо ме смрази. Как може такова отношение ? Нищо чудно , че ровят в кофата , за да търсят нещо си, сигурно те биха изхвърлили така , за да им хрумне подобна тъпотия.
Още ли са у вас тези тролове ?

# 640
Аз пък се впечатлих от интимните места на Пеперудата Simple Smile Боклукът! Че тампони за грим има в него, ехей, не е какво да е!
Ти се смееш, но преди години, когато ремонтирах къщата на баба и дядо и по този повод бях пила кафе с жената на майстора, тя ми се оплака, че свекърва ѝ редовно ѝ преравяла боклука. Последно ѝ била вдигнала стахотен скандал, защото в боклука имало счупен буркан и свеки си нарязала ръката. Сега, драмите на Пеперудова ми звучат много изсмукани от палците. Да ме извини, ако не е така. Обаче има и такива животни- ровещи в хорските боклуци, без да са клошари.

# 641
  • София
Някои виждам, че реагират така, защото са предубедени към потребителката.
Как ли пък накоя нахалница ще ми преравя боклука?! Много мразя такива проверки сякаш си престъпник.
Да се моли на другия ден да намери коприва, а не някое химично съединение. Малко акълчец и подръчни материали чудеса могат да направят за битови неразбирателства от сорта Mr. Green

# 642
И аз имам близка на която свекърва и преравя бокука най-редовно, както и свекървата на сестра ми го правеше.
Не е хич рядко срещано за жалост.

# 643
  • София
А какво очакват да намерят? Използван презерватив, докато синчето е в командировка или положителен тест за бременност, за да я убеди да не ражда, че мамин е крехък и не бива да сменя памперси?
Или дали ядат полуфабрикати и тровят синчето й с вредна храна?

Скрит текст:
Имах позната, бяхме на по 17-18 и вярно, че беше несериозна, но майка й бъркаше в кофата да проверява превръзките й, да нямало аномалии...

# 644
  • София

Ако сме коректни, Пеперудова написа:
" например превръзки, нампони за чистене на грим и т.н."

И ако за някого превръзките не са хем интимни, хем гадни за ровене и гледане, то за мен са всичко това. Peace

Общи условия

Активация на акаунт