С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 77 655
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Ами в единия случай се проверяваше кога е в цикъл снахата, а в другия се вадеха неща от боклука които свекървата смята за използваеми.
Какво да ти кажа, за мен идеята да ровиш в боклука на някой ми е  Sick, ама хора всякакви.

# 646
Ами в единия случай се проверяваше кога е в цикъл снахата, а в другия се вадеха неща от боклука които свекървата смята за използваеми.
Какво да ти кажа, за мен идеята да ровиш в боклука на някой ми е  Sick, ама хора всякакви.
Колко висши подбуди. Laughing Аз помислих, че се е съмнявала в това, че мамин се е оженил за серийна убийца и канибал и дири в боклука някоя неконсумирана човешка част.

# 647
И на мен са ми разказвали за свекърва, която ровела в боклука и всеки месец казвала обвинително на снаха си: Пак не си бременна. Живеят в една къща, на различни етажи.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 18:22 от bubanka

# 648
А какво очакват да намерят? Използван презерватив, докато синчето е в командировка или положителен тест за бременност, за да я убеди да не ражда, че мамин е крехък и не бива да сменя памперси?
Или дали ядат полуфабрикати и тровят синчето й с вредна храна?
По нещо от всичко изброено от теб очакват. Описаната от мен свекърва ровела, за да провери дали снахата е досатъчно икономична или си позволява да изхвърля неразумно. Кукувици всякакви.

# 649
  • София
Не мога да си представя да гледам тоя филм на живо Mr. Green

# 650
Така е подбудите са супер, няма що Laughing, само да добавя че ако видиш на живо някоя от тях никога не би преположила че са такива. Изглеждат напълно нормални и с акъла си жени, интелигентни, ако ти го каже някой няма да повярваш. Обаче е така.

# 651
  • До сърцето...
Ооо, другата Драма Куин. Как е свекърва ти? Още ли не гледа детето?

Съжалявам, че не оправдавам очакванията ти, Даун. Беше ми любимка, докато не се сбъсках с грубостта ти.

Друга потребителка съм, и не, не си извинена.

П.С. Апропо свекърва ми е добре, както и свекъра, да са живи и здрави.

# 652
Не вярвам на пеперудката, че свекърите й са се натъкнали на тампони и превръзки, преравайки боклука за камиончетата, защото, там където е заявила, че живее, боклукът се изхвърля строго разделно, така че камиончетата би трябвало да са в контейнера за пластмаса и метали.
Но ровенето по хорския боклук си е налудно занимание и наистина има откачени, дето го правят - един такъв беше харесал зъболекарката ми и я дебнел кога си изнася боклука, за да го грабне и прерови. На някакъв гнусен фетиш ми мяза.

# 653
Значи става дума за фетиш на свекървата към снахата. Mr. Green

Радика, не защитавам никого, но и аз в първия момент помислих, че си другата Радика и повдигнах вежди на коментара ти, предвид нейните писания и драми.

# 654
Това на свекървите не е фетиш, ама пак е някаква гнусна перверзия, но как не се е сетила снахата да изхвърля гадории нарочно? Аз например бих обикаляла комшиите с домашни любимци, да ги моля да изхвърлят котешките тоалетни и мръсотията от клетките на хамстерите у нас. Да видим ще рови ли пущината недна.

# 655
В случаят, който аз разказвам, става дума за малко населено място със силни патриархални нрави. Снахата мълчи и реве и чат-пат се оплаква на приятелки.

# 656
  • Ямбол
Аз бих сложила стъклена вата или нещо друго дразнещо кожата. После да я видя къде ще си крие ръцете.

# 657
И аз не бих ревала... Щях да се смея...

# 658
Реве, щото я били набедили за ялова (израз на свекито), защото минали няколко месеца от сватбата и не забревменяла Изобщо, съвсем други нрави. И на мен ми звучеше като приказка. Българи са, да отбележа.

# 659
Реве, щото я били набедили за ялова (израз на свекито), защото минали няколко месеца от сватбата и не забревменяла Изобщо, съвсем други нрави. И на мен ми звучеше като приказка. Българи са, да отбележа.
То, като се замисля, приказвам си аз, обаче ако е младо, отишло с непредубедеността си, очакващи любов- идилия и да го посрещнат така...  Тъй почват приказките...

Общи условия

Активация на акаунт