С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 77 651
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Радика, наистина съм те объркала с другата потребителка, която наистина беше уникална Simple Smile. Не приемай лично "грубостта" ми Simple Smile.

Аз много пъти с недоверие съм чела за откачени свекърви, защото не съм се сблъсквала с такива хора, но се зазяпах в "Истински съдби" или "Истории" и имаше един епизод с такова ку-ку. Просто си го изманипулира синчето яко.

Не ги разбирам тези. За мен е най-важно да е щастлив синът ми. Не мога да си представя умишлено да го разделя с жена му.

# 661
Не ги разбирам тези. За мен е най-важно да е щастлив синът ми. Не мога да си представя умишлено да го разделя с жена му.

Тя е сигурна, че не е щастлив.

# 662

Аз много пъти с недоверие съм чела за откачени свекърви, защото не съм се сблъсквала с такива хора, но се зазяпах в "Истински съдби" или "Истории" и имаше един епизод с такова ку-ку. Просто си го изманипулира синчето яко.

Надявам се, че не си взела историята за истинска. И изобщо всичко, което дават в този род предавания.  Laughing

# 663
Има ги реално ,не знам реалитито какво е било,но  наблизо едни правят опити инвитро и  мама продължава да го надъхва  да разкара мадамата.Нямал време  да чака  резултата и  нямало да стане.

# 664
То е ясно, че ги има всякакви случаи в живота, но все пак това, което дават по телевизора, са измислени истории, плод на въображението на сценаристите. Да не говорим за актьорите аматьори, които дори не могат да изиграят ролята убедително.
Друг е въпросът, че като нищо може да си разцъкват сценариите тук (в СО) и да следят колко човека ще се хванат.

# 665
Сийке, права си и не съм се вързала, но се замислих, че отвът аквариумчето ми има и друга реалност.

# 666
  • при късмета
Не знам в риалитата доколко достоверни са историите (няма да се учудя да са преувеличени), но понякога в реалността има такива истории, че и най-добрия сценарист, не би ги измилил

# 667
Съгласна съм с ма ко. Работата ми е такава, че се комуникирам с много и различни откъм социално положение, възраст и манталитет хора. Има житейски истории, които и най-смелия сценарист не може да измисли.

# 668
Здравейте,колко хубава тема.Моята свекърва ме дразни с това ,че е "простовата"  и винаги се изказва с неподготвени неща.Да не говорим,че беше забранила на мъжа ми ,когато бяхме  гаджета да не се виждаме ,защото аз съм по- голяма с цели 5 години.Изобщо не е интелигентна .... жалко хаха

# 669
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Здравейте,колко хубава тема.Моята свекърва ме дразни с това ,че е "простовата"  и винаги се изказва с неподготвени неща.Да не говорим,че беше забранила на мъжа ми ,когато бяхме  гаджета да не се виждаме ,защото аз съм по- голяма с цели 5 години.Изобщо не е интелигентна .... жалко хаха
Sad
хаха!
Скрит текст:
събрали сте се.
Sad

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 15:40 от st. Dobri

# 670
  • София
хаха, Добри JoyJoy
Право в десятката Satisfied

# 671
Преравянето на боклука е съвсем стандартна стъпка във всяко разследване. Независимо дали от компетентните органи, дали от частен детектив, дали от трето лице... боклукът дава ценна инфо. Аз лично съм преравял боклук на една омъжена жена. Беше част от опознаването на навиците и ежедневието. Даде ми ценни джокери. Така примерно я хванах, че ме лъже, че той всяка сутрин ѝ прави фреш. Ми не ѝ правеше фреш. Сок BBB от 2.20 лв. Също я хванах, че ме лъже, че не пуши. Беше толкова отдавна, че не помня колко лъжи хванах от един чист боклуков мониторинг.

Това е. Разрови боклука на хората и виж истинското им лице Simple SmileSimple SmileSimple Smile

(разбира се, че ползвах ръкавици)

# 672
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Преравянето на боклука е съвсем стандартна стъпка във всяко разследване. Независимо дали от компетентните органи, дали от частен детектив, дали от трето лице... боклукът дава ценна инфо.
Аз лично съм преравял боклук на една омъжена жена. Беше част от опознаването на навиците и ежедневието.
Скрит текст:
Даде ми ценни джокери. Така примерно я хванах, че ме лъже, че той всяка сутрин ѝ прави фреш. Ми не ѝ правеше фреш. Сок BBB от 2.20 лв. Също я хванах, че ме лъже, че не пуши. Беше толкова отдавна, че не помня колко лъжи хванах от един чист боклуков мониторинг.

Това е. Разрови боклука на хората и виж истинското им лице Simple SmileSimple SmileSimple Smile

(разбира се, че ползвах ръкавици)

за втори път съжалявам, че във форума има "палец нагоре", а няма такъв надолу. Sad
Скрит текст:
честно, ако видя такъв индивид ще повърна.
не задължително в кофата за боклук, която той рови в момента.

# 673
за втори път съжалявам, че във форума има "палец нагоре", а няма такъв надолу. Sad
Скрит текст:
честно, ако видя такъв индивид ще повърна.
не задължително в кофата за боклук, която той рови в момента.
И палеца надолу, и поне едно хилещо се човече.

# 674
Човек научава полезни работи. Не би ми дошло на ума.

Общи условия

Активация на акаунт