С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 77 646
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ОМГ! Сякаш не може онзи да й е правил фреш, а за себе си да е купувал готов сок.
Макар че признавам версията на nofelet за по-вероятна.

# 676
И да си е прибирал боклука в джоба?

# 677
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 smile3532  smile3513 smile3506  fight

Simple Smile ето ти няколко да не страдаш. Simple Smile

за втори път съжалявам, че във форума има "палец нагоре", а няма такъв надолу. Sad
Скрит текст:
честно, ако видя такъв индивид ще повърна.
не задължително в кофата за боклук, която той рови в момента.
И палеца надолу, и поне едно хилещо се човече.

# 678
  • София
Днес Нофелет е в шегаджийско настроение, забелязвам.

# 679
  • София
Аха, пуснал е тема как неговата мама се е самопоканила с тях на почивка. При положение, че има И гледачка.
Може ли и аз да дойда? Къде е почивката?

# 680
  • София
Със свекървата винаги е почивка!

# 681
Купил сок БББ за себе си. Направил фреш на жената и прибрал обелките в джоба си? Или ги изял? Или ги настъргал за сладкиш Wink

Свети Добри, ползвах ръкавици и маска на лицето. Спокойно, не съм някакъв дилетант.

Мониторингът на боклука ѝ ми даде ценна инфо за менюто, качеството и цената на купуваната храна и домашни консумативи. Липсата на презервативи даде съответните други изводи. Прекалено големите количества бутилки спиртен алкохол дадоха трети вид изводи.

Вас шега, мене истина. Огледай боклука на един човек и ще разбереш почти всичко за него. И най-вече, забавното е, че ще разбереш, че много лъже Simple Smile

# 682
  • София
Счупени камиончета имаше ли?

# 683
Счупени чаши имаше. Прекалено много за семейство, в което нямаше хора с двигателни увреждания.

# 684
  • при късмета
Всичко описано, говори, че си преровил боклука след като са имали гости. Обаче, като искаш да си правиш други изводи, можеше да си ги направиш и без да се ровиш по кофите, ама щом те влече.
Най-вероятно за нищо не си лъган, а ако наистина го е направила, напълно я разбирам. Явно е бил единствения вариант да се откачи от теб

# 685
Счупени чаши имаше. Прекалено много за семейство, в което нямаше хора с двигателни увреждания.
Човек винаги може да се подхлъзне и да потроши посудата, барабар с бутилките, като бърше праха или подрежда чашите...
Ама пък умът ми не побира, от какъв пък зор някой си мъж ще ходи да преравя боклука на жена и друг мъж... Grin

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 16:45 от luna

# 686
  • София
Наистина вече яко пързаляне, но защо пък не?

Чаши - значи се карат/или случайно са изпочупени много наведнъж
Няма презервативи - значи не са против бременност/жената пие хапчета/ жената е готова на аборт, ако зачене
Алкохолът - ясно ли е кой по колко пие

# 687
Скрит текст:
Купил сок БББ за себе си. Направил фреш на жената и прибрал обелките в джоба си? Или ги изял? Или ги настъргал за сладкиш Wink

Свети Добри, ползвах ръкавици и маска на лицето.
Спокойно, не съм някакъв дилетант.

Скрит текст:
Мониторингът на боклука ѝ ми даде ценна инфо за менюто, качеството и цената на купуваната храна и домашни консумативи. Липсата на презервативи даде съответните други изводи. Прекалено големите количества бутилки спиртен алкохол дадоха трети вид изводи.

Вас шега, мене истина. Огледай боклука на един човек и ще разбереш почти всичко за него. И най-вече, забавното е, че ще разбереш, че много лъже Simple Smile
Да разбирам ли, че действаш на принципа "Всеки е ВИНОВЕН до доказване на противното"?
Т.е., преравяш боклука на всеки нов познат/а, за да знаеш с какви хора си имаш работа и да няма изненади?
Защото звучиш като рецидивист в преравянето на боклуци.....

# 688
Пързаляне ами Simple Smile Хайде, край. Темата е съвсем друга. Шибайте свекървите, забавно е. На мен поне ми е Simple Smile

# 689
Ба си фундаменталното инфо дето носи боклукът и неговите молекули Joy

Общи условия

Активация на акаунт