С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 77 667
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
И за 18 години не си обръгнала и не си свикнала да я чуваш само с ушите, но не и с мозъка? Grinning Аз моите ги чувам повърхностно.

# 601
Най-лесно е да кажеш "Добре" и да свършиш нещата по твоя си начин. Аз и с майка ми процедирах така, тя е яко критична. Трябваше да се омъжа, за да спре да ме наставлява Grinning

# 602
  • при късмета
Аз пък не издържам да ми се дудне едно и също непрекъснато. Пропускам покрай ушите си известно време, след това правя забележка да се престане и ако забележката няма нужния ефект, действам по други начини, според ситуацията. С години нещо да ми минава покрай ушите, няма как да се получи.
Аз пък се чудя как с години ви дразни нещо и продължавате да си мълчите. Скоро имаше потребителка, спомена период от 5 години, ако не се лъжа, сега пък 18, бие всякакви рекорди.
Не са ви виновни нито свекърви, нито мъже. Сами сте се докарали до това положение и няма от кого друг да се оплачете. Като научиш някого да прави нещо което те дразни системно, в продължение на години, не знам как ще изкараш другия виновен

# 603
От телефона не мога да го сложа в скрит текст. Не е точно по темата, но понякога води към нея:

" Жената трябва да върви до мъжа. И да го подкрепя. И да не дава лоша дума да се каже за него! До мъжа да върви! Не до роднини. Не до приятелки. Жената - с мъжа.

И мъжът с жената! Не с майка си! Не с дружината си! С жената. Да пази името и. Да пази нея. Да я уважава. Да я цени. Да решава проблемите. Да премахва препятствията. Да не я кара да плаче. Да жадува усмивката и.

Мъж-жена. Това е първата и най-важна връзка. Тя ражда живот. Създава дом.

После, казвате“Няма любов!” Любов има. Вие не я разбирате. И тя си заминава... Отива при друг. Този, който я разбира и цени..." от фейсбук

# 604
Свекърите са на гости от днес сутринта и вече съм с високо кръвно.
Подариха на децата по едно евтино китайско пластмасово камионче, въпреки че са момче и момиче, въпреки и че съм казвала да не подаряват играчки за да отбият номера, по добре нищо.
Камиончетата започнаха да се разпадат по време на деня. На малки частички.
Свекърите се ядосаха, тряскат врати, гледат ме лошо, не съм възпитала децата се мърмори. На свекърът му хрумна идеята да лепи камиончетата с Ц200. Търси частите като пъзел, но ги няма всичките. Обвини ме, че съм ги изхвърлила в кофата. Докато се усетя какво са намислили и ми обърнаха кофите с главата надолу. При което аз се разярих, много мразя да ми се бърка в кофата за боклук, особенно във външната. това е интимно място според мен, все пак там хвърляш неща, които не всеки трябва да ги види- например превръзки, нампони за чистене на грим и т.н.
Сега заради две камиончета развалят настроението и на децата и на нас. Съпругът ми се върна по-рано от работа. Вместо да се веселим на вечеря, те сърдити, напръщени заради два пластмасови боклука.

# 605
Мадам, купи им две камиончета на свекърите! Да мирясат.Smile

# 606
Това е точно от онези смешни разкази, при които човек осъзнава, че разликата в зрелостта между децата и някои свекъри е мнооого малка и може би в полза на децата. Grinning

Това с кофите наистина е малко гадничко. После си почистиха, нали?

# 607
  • София
Свекърите са на гости от днес сутринта и вече съм с високо кръвно.
Подариха на децата по едно евтино китайско пластмасово камионче, въпреки че са момче и момиче, въпреки и че съм казвала да не подаряват играчки за да отбият номера, по добре нищо.
Камиончетата започнаха да се разпадат по време на деня. На малки частички.
Свекърите се ядосаха, тряскат врати, гледат ме лошо, не съм възпитала децата се мърмори. На свекърът му хрумна идеята да лепи камиончетата с Ц200. Търси частите като пъзел, но ги няма всичките. Обвини ме, че съм ги изхвърлила в кофата. Докато се усетя какво са намислили и ми обърнаха кофите с главата надолу. При което аз се разярих, много мразя да ми се бърка в кофата за боклук, особенно във външната. това е интимно място според мен, все пак там хвърляш неща, които не всеки трябва да ги види- например превръзки, нампони за чистене на грим и т.н.
Сега заради две камиончета развалят настроението и на децата и на нас. Съпругът ми се върна по-рано от работа. Вместо да се веселим на вечеря, те сърдити, напръщени заради два пластмасови боклука.
И мармотът...

# 608
Адаш, мАни го мармота. И малките деца знаят, че Ц200 е само за хартия.

# 609
  • София
И за камиончета!

# 610
  • Варна
Ц200 и за хартия не става. На мен ми съсипа няколко пъзела.

# 611
  • София
Ааау не! Свекърите са лепили камиончетата, които преди това са извадили от кофите. Точка.

# 612
Абе за хартия, ама бившите собственици на нашия апартамент с ц200 бяха лепили коркова изолация към бетон и ми се накъдри косата от зор, докато намерим как да го махнем. В едната стая се принудихме да облепим с депронова бяла изолация отгоре.

# 613
Ц200 не е само за хартия. Поне аз успешно залепих мрамор.😉

# 614
Егати! Как мрамор?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт