Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Лъки не беше ли февруарка ?

# 481
И двете са с бебоци вече Simple Smile
Лъки днес са я изписали.

# 482
Ах, да са им здрави, румени и спокойни бебоците Simple Smile Бързо възстановяване на момичетата и ги чакаме с нетърпение Hug

# 483
Еййй, супер !
Да са живи и здрави ! Heart

# 484
Скрит текст:
Мъжо взима някаква много хубавичка 🍺, наливна, дето е с по-малко алкохол и има вкус на жито, и ми е много вкусна.
А никога преди не съм сипадала по бира.
Напоследък много се увличам по горчивия вкус, луда работа.
Дай ми горчива рукола.
[/quote]
Герда с това увличане по горчивото май ще чакаме мъничка въшка с пишле Stuck Out Tongue Winking Eye

# 485
Здравейте, в 11 г.с. съм и имам болки ниско в таза. Започнаха снощи като болки в чатала, все вдно имам мускулна треска, но сутринта болката се качи нагоре към яйчниците. Едвам ставам, вървя... ходих на спешен преглед, казаха, е бебето е добре, но не знаели защо ме боли...Disappointed може би таза се разширявал илисм имала проблеми с кръста... акп лекаря не знае, аз ли да знам... каза няма връзка в бременността... изписа ми бусколизин, но в оътването пише да не се пие от бременни, особено през първите 3 месеца. Болката понямаля, но я има...
Та въпросът ми е, на някой случвало ли му сее е толкова рано да изпитва нещо подобно?
Аз съм така от тези ранни седмици, скъса ме кръст и таз, та до сега 30 г.с. Купих си колан за кръста и като ходя го слагам, ама е временно облекчение, нощно време едва спя, всяко завъртане е ад. Та стана по-зле с напредването. Но до сега всичко е наред с бебето иначе, просто е така моята физика. Понякога ме отпуска за 1-2 дни.

# 486
От възглавницата и матрака идват проблемите нощем в гръбнака. И аз съм така. Имам чувството, че ще се разглобя.
Сменям леглата и изпитвам облекчение.Спя добре на по-твърдичък матрак с пружини.

# 487
Все тая е, най-добре ми е май на меморито в спалнята. Ама ще се изтърпи.

# 488
На мен на мекото мемори сякаш ми се разглобяват кокалчетата.

# 489
Здравейте, мами!
Съвсем нова съм в сайта, както и в бременността!  Simple Smile И имам няколко въпроса.
По моите изчисления съм в 4 + 3 г.с , последният ми цикъл беше на 27.12.2017г. Първият + тест ми беше на 21.01.18 г
1. Кога трябва да посетя гинеколог (понеже едва ли ще се види нещо на този етап) ?
2. Кога започнаха честите позиви за ходене до тоалетната при вас? ( при мен вече започнаха - въпреки, че мисля, че е раничко)
3. Нормално ли е от сега да има промяна в сънните навици - вечер заспивам много късно, а сутрин ставам много рано ... и по някое времена на деня отново ми се доспива ( все неща, неприсъщи за мен)

П.С. Извинявам се, ако вече тези теми са дискутирани, порових се, но не открих такива. Simple Smile

# 490
Нормално е да ти се спи постоянно. 7 до 10 дни след закъснението може да се констатира ехографски правилно разположена вътрематочна бременност, във вид на плоден сак.
Щом си с положителен тест имаш висок прогестерон и от него ти се ходи често до тоалетна.

# 491
Честито! Лека и много щастлива бременност ти желая Simple Smile Ще ти отговоря според мен, моята бременност и това, което знам и съм чела:

Здравейте, мами!
Съвсем нова съм в сайта, както и в бременността!  Simple Smile И имам няколко въпроса.
По моите изчисления съм в 4 + 3 г.с , последният ми цикъл беше на 27.12.2017г. Първият + тест ми беше на 21.01.18 г
1. Кога трябва да посетя гинеколог (понеже едва ли ще се види нещо на този етап) ? В 6-тата седмица е нормално да е първото посещение при гинеколог, а към 8ма ще чуете и сърце, живот и здраве Simple Smile
2. Кога започнаха честите позиви за ходене до тоалетната при вас? ( при мен вече започнаха - въпреки, че мисля, че е раничко) Това започна почти от началото и при мен.
3. Нормално ли е от сега да има промяна в сънните навици - вечер заспивам много късно, а сутрин ставам много рано ... и по някое времена на деня отново ми се доспива ( все неща, неприсъщи за мен) И аз бях така, умората е неприятна първите три месеца особено следобяд като си на работа, но после отшумява.

П.С. Извинявам се, ако вече тези теми са дискутирани, порових се, но не открих такива. Simple Smile

# 492
Много благодаря за бързите и определено полезни отговори!

# 493
Честито и от мен! Лека бременност. И да не те плаша, но при мен умората не намалява. 😒 И с предната бременност бях така, само че тогава нямах дете за гледане и можех да си позволя да спя колкото си искам.

# 494
Благодаря!
Честно казано умората не ме плаши, тъй като ще имам време да си почивам (мисля, надявам се ) .. просто е досадна и не съм й свикнала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт