Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
А някой, ако е ходил в Майчин дом да дава кръв за БХС, там искат ли размери от ФМ? И аз ще ходя в понеделник, но понеже ФМ ми е от 10:30, мога тогава да отида преди това за БХС. На мен АГ не ми каза кое след кое да се направи....
Аз първо бях на ФМ и после в Майчин дом за БХС, където ти дават да попълниш формуляр и ти взимат кръв - 5 минути всичко пряко сили. Докторът от ФМ, който е и мой проследяващ, попълни някакъв картон, който дадох с формуляра в Майчин дом преди да ми вземат кръв. В него бяха описани накратко резултатите от ФМ + кг, дата на последна менструация и т.н.

# 616
Момичета, знаете ли на колко микробиологии имам право по здравната каса ...

# 617
По спомен- мисля, че са 2 по здравна каса

# 618
А някой, ако е ходил в Майчин дом да дава кръв за БХС, там искат ли размери от ФМ? И аз ще ходя в понеделник, но понеже ФМ ми е от 10:30, мога тогава да отида преди това за БХС. На мен АГ не ми каза кое след кое да се направи....
Аз първо бях на ФМ и после в Майчин дом за БХС, където ти дават да попълниш формуляр и ти взимат кръв - 5 минути всичко пряко сили. Докторът от ФМ, който е и мой проследяващ, попълни някакъв картон, който дадох с формуляра в Майчин дом преди да ми вземат кръв. В него бяха описани накратко резултатите от ФМ + кг, дата на последна менструация и т.н.

Благодаря, icey ! Значи ще си мина първо ФМ.

# 619
Момичета, новите стрии какъв цвят са- бели или лилави?

# 620
Лилави

# 621
Лилаво-червени. Атакувай ги с марличка натопена в зехтин направо. След едно две намазвания може да имаш късмет да изчезнат.

# 622
Здравейте,някой дали се е сблъсквал с издаването на направление 7 за постъпване за раждане защото от Шейново ме пращат  при л.л. А той ме праща в Шейново😣и втори въпрос на някой правили ли са глобули по поръчка. Имала съм упорити гъби които само с тях щяли да ми минат защото лекарствата по аптеките били резистентни за този вид а ако и от тях не ми мине нямало с какво да ми помогнат . Демек нямало лечение😣

# 623
Ама какъв ЛЛ, това направление го издава наблюдаващия АГ. Той защо не го дава?

# 624
Здравейте ,
С първата бременност не съм пила кафе просто не ми се пиеше и го спрях.След нея започнах отново да го пия .
С втората ,още съм в началото - 8 г.с. , много ми се пие кафе , знам че е вредно и за това почнах да пия Инка фе .
 да попитам може ли и вредно ли е да пия  Инка фе в начална бременност - 2 -3 месец , та и след това ?

Пия кафе с мляко сутри като стана и това е  от началото на бременността (сега съм в 32г.с.)няма никакъв проблем

# 625
  • Варна
Инка не е кафе и не вреди по никакъв начин. Ако все пак решиш, че не можеш без кафе по-добре пий обикновено, а не безкофеиново.

# 626
Може ли да се пие генаралгин по време на бременност? Питам,защото имам зъбобол Sad

# 627
  • София
Може ли да се пие генаралгин по време на бременност? Питам,защото имам зъбобол Sad
Пий парацетамол

# 628
Хранителните ограничения тип да не се ядат меки сирена и т.н през цялата бременност ли бяха или само първия триместър?

# 629
  • Варна
През цялата бременност.

Общи условия

Активация на акаунт