Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 527
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
След 4тия месец от време на време пиех плодова бира. През топлите месеци обожавам бира с грейпфрут, та и тогава пиех понякога. Беше ми по-вкусна отвсякога.

# 451
Аз през цялата бременност пийвам бира - 2-3 горе долу ми се падат в седмицата.Винаги съм обожавала.

# 452
А да попитам болките ниско долу може ли да са от загнездване и след колко време ще отчете при кръвен тест бременноста

# 453
И аз обожавам бира. Мъча се с безалкохолни, ама наскоро изпих цяла бомбичка, а иначе пийвам от на мъжа ми чашата. Препило ми се е ром, ама ще е по-нататък, да не кажа догодина Joy

# 454
Симонсита, има тема "Бременна ли съм и тям ще могат по-добре дя ти помогнат.

# 455
А да попитам болките ниско долу може ли да са от загнездване и след колко време ще отчете при кръвен тест бременноста
Много искам да бяла и добра ама как да стане... Наистина ли мислиш, че четири дни след акта е възможно да имаш някакви призници на бременност?

# 456
Аз просто попитах защото ме болят яйчниците и то е като предръпване просто исках да попитам а кога евентуално мога да очаквам първи признаци

# 457
След закъснение. С някои бременни нямат никакви симптоми. И тест се прави след закъснението, а не 10 дни преди това.

# 458
Абе хора,какво ви става? С една черта тест как да има бременност? Моля те , djani1990 , обясни ми какво те обърква точно? Grinning

# 459
Абе хора,какво ви става? С една черта тест как да има бременност? Моля те , djani1990 , обясни ми какво те обърква точно? Grinning
Аз мисля;че виждам сенчеста линия над Т-то,нз може и да съм в грешка....Но този месец сме првили опити Simple Smile Надявам се след седмица да видя положителен резултат

# 460
Искрено го пожелавам,щом опитвате. Simple Smile

# 461
Наистина ли мислиш, че четири дни след акта е възможно да имаш някакви призници на бременност?
Явно го мисли, 4 дни след акта...... Rolling Eyes

Моя съвет е девойката да прочете по темата и да разбере как се случва оплождане и имплантация Hands V

# 462
В темата "Бременна ли съм", ще може да сравни симптомите си с тези на останалите.

# 463
Симптоми на бременност 4 дни след полов акт?!
Няма такива.

# 464

Мен ме интересува специално помпата за кърма. Видях я на доста добра цена, някой дали я има?

Не знам дали говориш за същата, но аз с първото дете ползвах електрическата на тази марка и съм много, много доволна. Запазила съм я и трябва да тествам дали ще работи и сега, за второто. Аз има проблеми с кърменето в началото и първите няколко месеца се доизцеждах буквално след всяко кърмене, по всяко време на денонощието. Тази помпа ме спаси. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт