Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, здравейте. Може ли да ми препоръчате болница в която да си проследя бременността и живот и здраве да родя? За момента имам едно посещение в Щерев, но съм отворена за нови предложения. доволна съм от лекарката там, но все пак вярвам, че изборът на болница и лекар е много важен и трябва да се проучат всички възможности. Благодаря предварително.Heart Exl

# 691
Щерев има една цена за здравноосигурени и друга за неосигурени, така е. Прегледите обаче не са по ЗК.

Офф: помислих, че имам раздвоение на личността, а то и друга потребителка се кръстила МърМяу, направо се зачудих какви съм ги писала, малко е странно така, нали...

# 692
Щерев има една цена за здравноосигурени и друга за неосигурени, така е. Прегледите обаче не са по ЗК.

Офф: помислих, че имам раздвоение на личността, а то и друга потребителка се кръстила МърМяу, направо се зачудих какви съм ги писала, малко е странно така, нали...
Съжалявам, не е било умишлено. Rolling Eyes поне твоето е по-украсено, та да се различаваме Smile

# 693
Обменното карта кръвната група плюс един амбулаторни лист ми ги дадоха. Седем дни преди да ме приемат в болница трябва да направя едни изследвания които важат една седмица и въпросното направление 7.А Шейново мисля че работят с здравна каса но Щ.К.е  платен пакет от 400лв. Така че незнам кой прав кой крив. Сега отивам при л.л. пък да видим😏

# 694

Съжалявам, не е било умишлено. Rolling Eyes поне твоето е по-украсено, та да се различаваме Smile
О, няма за какво. Интересно съвпадение е станало Simple Smile Ще мъркаме и двете, хахахха Joy

# 695
Момичета, здравейте. Може ли да ми препоръчате болница в която да си проследя бременността и живот и здраве да родя? За момента имам едно посещение в Щерев, но съм отворена за нови предложения. доволна съм от лекарката там, но все пак вярвам, че изборът на болница и лекар е много важен и трябва да се проучат всички възможности. Благодаря предварително.Heart Exl

Ако си доволна от лекарката, не виждам защо ще я сменяш. Не мисля, че е добре постоянно да се сменят проследяващите. Ако от нещо не си доволна или не ти вдъхва доверие, тогава вече потърси друг вариант. Ако искаш непременно да е частна болница, може да опиташ и в Надежда. Намира се на 10 мин с кола от Щерев. Аз лично се следих в Щерев и съм доволна. Всички прегледи и изследвания(БХС, ФМ, кръвни изследвания и др.) съм ги правила там, което е много удобно за да не се разкарваш на друго място. Разбира се, и в Надежда предлагат същите неща. За там съм чувала много добри отзивив от познати.

# 696
Да попитам какво мислите за меко сирене- бри или камембер, на чиято опаковка изрично пише, че е от пастьоризирано мляко? Бихте ли си хапнали? ☺

# 697
Да попитам какво мислите за меко сирене- бри или камембер, на чиято опаковка изрично пише, че е от пастьоризирано мляко? Бихте ли си хапнали? ☺
Аз да.

# 698
Аз ще го топля в микровълновата или ще го запека върха на филийка с маслинова паста.

# 699
Гердааааааааааа

# 700
# 701
# 702
Здравейте,
нерегулярни /през 10 - 20 - 35- 8 - 15 минути/, но за сметка на това доста болезнени и продължаващи вече 4 часа контракции, повод ли са за отправяне към болницата?
Бях на преглед сутринта, нямах признаци на родова дейност, въпреки че съм на термин. Имам чувството, че мануалния преглед обаче ми предизвика тези болезнени контракции. Сега се чудя дали да не ида отново.

# 703
  • Варна
Моите навремето бяха регулярни на 5-6 минути, отидох в болницата, но ме върнаха, щото съм нямала разкритие ooooh! Докторката ми каза да пия 2 но-шпа да видя дали ще ме отпусне, ако не - да се връщам. Е, върнах се след час де, но мисълта ми е, че може да пробваш да пиеш и ти и да полегнеш, да видиш дали ще спрат. Ако не - отивай да те видят, че нищо не се знае. Да минава бързо и леко като дойде моментът Hug

# 704
Здравейте,
нерегулярни /през 10 - 20 - 35- 8 - 15 минути/, но за сметка на това доста болезнени и продължаващи вече 4 часа контракции, повод ли са за отправяне към болницата?
Бях на преглед сутринта, нямах признаци на родова дейност, въпреки че съм на термин. Имам чувството, че мануалния преглед обаче ми предизвика тези болезнени контракции. Сега се чудя дали да не ида отново.

Зависи дали искаш да прекараш повече време в болницата или у дома. Щом са през голям интервал, е рано още, но може и да не те върнат, ако имаш някакво разкритие.

П.П. Сега видях, че запитването е от преди 2 часа. Може би си вече в болницата. Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт