Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 779
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Току-що видях и аз новината Simple Smile Еми на 24ти март там Wink
Като гледам - нови проекти, репетиции - май наистина няма да го видим в сериала

# 466
Ще станем едни културни, възвишени. Вместо да киснем пред телевизора, ще ходим на театър Joy  Ще се окаже, че заради нас го прави Grin

# 467
Ами той за вас го прави. За публиката, а вие сте част от нея.

# 468
Така е Simple Smile Аз всъщност много се радвам, че са активни на театралната сцена. Нека има повече хубави постановки с добри актьори.

# 469
Така е Simple Smile Аз всъщност много се радвам, че са активни на театралната сцена. Нека има повече хубави постановки с добри актьори.
Peace
За мен, с тази новина, пъзелът взе да се намества. Eдин сърч в Гугъл, показва, че не е и толкова нова, още от август има информация за този проект и участниците, така че нещата явно не опират само до хонорар. Вярвам, че още преди началото на снимките на четвърти сезон е поел ангажимент само за него. Да е здрав, да се развива и да ни радва с нови роли и на театралната сцена, и на големия екран (както и всички останали любимци), а ние вече да се съсредоточим върху това на кого ще даваме Зорница Laughing 

# 470
Злати, това е и моят пъзел, който сглобих с течение на времето, информацията и развитието на сюжета. Вергов участва много активно на театралната сцена, в момента, без да се напъвам, мога да се сетя за поне 4-5 постановки с негово участие. Всяка постановка изисква време и репетиции. А от всичко, което прочетохме, разбрахме, че снимките на един сезон продължават около 4 месеца без прекъсване. Така като ги гледам, и събота и неделя снимат здраво. Според мен също той се е съгласил за един сезон. Не е и имало намерения за повече сезони, та да го уговорят за временно ползване. Трябвало е да се появи, да се заобича с докторката и да сложат край. С решението за новия сезон, трябваше и да изчезне накрая. Твърдо вярвам, че първоначалният резервен план е бил да отпрашат двамата към залеза. После са решили поне едната златна кокошка да не изтървават и той си отпраши към залеза самичък.
Така че, да, Ели е права - от новия сезон няма магаре. И ти си права - че е време да се съсредоточим върху това на кого ще даваме Зорница Laughing Проблемът е, че след като минахме надлъж и нашир през всички възможности, установихме, че такъв достоен кандидат още не се е родил. Laughing Иначе аз си казах - сега като гледам Стъклен дом, Зори веднага я давам на Калинчо. А той след всички мъки с анемичната Елена Петрова, направо ще се прероди с нашето огън момиче Laughing

# 471
Дори да стане чудо и да имаме консенсус за някой изключителен кандидат тя с това разбито сърце едва ли ще има нужда от подобни емоции точно сега. Нека си почине малко и сигурно съдбата ще и предостави трети шанс.

# 472
Съгласна съм с yahoo, нека засега да остане за малко сама. Тъкмо (да се надяваме) ще й развият образа повече, не като придатък на някой мъж.

# 473
Може да е някой търпелив, който да ѝ подава кърпичките, докато рони сълзи. Мен ми става още по-мъчно при мисълта, че ще си стои с разбито сърце и няма да има кой да я утешава. Така че ще поплаче известно време, пък ще се съвземе. Я ни виж нас, вече почти сме преодолели загубата Laughing
Само се надявам да не обсъждаме след няколко месеца, че може би четвъртият път вече ще е успешен Laughing

# 474
Да бе, точно това си мислех сега, започнахме да приемаме, че Банков няма да го има повече Simple Smile Жива да не бях Joy

# 475
Един ден през незнайно кой сезон все ще го забравите това име за поне една тема. Дано да открият някой друг дотогава за който да се говори по същия начин.

# 476
Ооо, аз чакам новата неопетнена тема и обещавам да го забравя Sunglasses

# 477
Ооо, аз чакам новата неопетнена тема и обещавам да го забравя Sunglasses
Не мисля, че и в другите теми няма да се споменава Joy най-малкото заради неизбежното сравнение, което ще правим като доведат на милото Зори нов мъж, сега дали с добро или лошо ще се споменава героя му, това е друг въпрос Joy . А дали ще видим нея страдаща, това зависи от къде ще започне сезона.

# 478
Майче, ти само не си махай аватара, та да не изпадаме в абстиненция Grinning

Подигравахме им се ние, че са дежурни по снимките, но от няколко дни секнаха и вече даже и помен от това, че снимат епизоди, няма. Sad

# 479
Абе и аз не вярвам скоро да спрем да говорим за Банков - беше твърде ярък образ.
И да - тия дни никакви снимки!!! то си личи и по активността ни в темата....

Общи условия

Активация на акаунт