Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 753
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Е то май изяснихме, че изненада за актьорите не значи непременно изненада за нас.......особенно след сценариите, които писахме Joy Joy Joy
От февруари очаквам да ни зарадват с промото, а и с новите снимки.

# 541
Хаха, Майче, права си Grinning Малко е глупаво как те самите се правят на ултра изненадани, но сигурно нямат избор Simple Smile

# 542
Е то май изяснихме, че изненада за актьорите не значи непременно изненада за нас.......особенно след сценариите, които писахме Joy Joy Joy
От февруари очаквам да ни зарадват с промото, а и с новите снимки.
Факт е, че сме с няколко хода напред Joy
Между другото, аз покрай изненадите се замислих, че ако по някаква върховна случайност решат да ни Го върнат, предпочитам да не знам предварително, защото така ще е много изненадващ момента на връщането. Grinning

# 543
Хахаха, тогава темата ще избухне Joy

# 544
Факт е, че сме с няколко хода напред Joy
Между другото, аз покрай изненадите се замислих, че ако по някаква върховна случайност решат да ни Го върнат, предпочитам да не знам предварително, защото така ще е много изненадващ момента на връщането. Grinning
Е това вече ще си е изненада за мен Joy , макар крайно вероятно, но в такъв случай бас ловя, че ще изпортят работата и ще ни кажат Joy както направиха за 43 епизод, още в промото знаехме какво ще стане, въпроса беше какво ще доведе до там. Smile

# 545
Е, нека им позволим да ни изненадат или поне да си мислят, че са ни изненадали. В случая сюжета за мен е по-второстепенен. Ясно е, че ще са някакви драми. Повече ме радва актьорската игра. Затова не ми е без значение кои ще са новите попълнения.

# 546
Според мен, ако Вергов участваше в новия сезон, досега щяха да са ни заляли с информация и тийзъри по този повод.

# 547
Ванилия, аз мисля, че ако го направят, все едно са ни разказали половината сериал. Разбира се, това е в сферата на хипотезата, че може да се върне. Но ако аз бях сценарист, бих го запазила в тайна и после ще хвърля бомбата насред сезона.

Иначе и аз като Яху, вече съм се примирила със сюжета и повече се радвам на самите актьори, поради което чакам с голямо нетърпение новите попълнения.

# 548
  • Разпиляна във въображението
Малко се съмнявам, че "Критична точка" ще е заглавие на финален сезон. Гледаемостта е добра. В техен плюс е, че пускат сезоните през броени месеци.

# 549
Хем през броени месеци, хем по 50-тина епизода на сезон, аз на такива глезотии не съм свикнала Grinning
Като знам как другите сериали, дето гледам, са по 22-3 епизода, излъчват по един седмично и правят по няколко паузи, сега съм направо в сериалния рай Sunglasses

# 550
Хем през броени месеци, хем по 50-тина епизода на сезон, аз на такива глезотии не съм свикнала Grinning
Като знам как другите сериали, дето гледам, са по 22-3 епизода, излъчват по един седмично и правят по няколко паузи, сега съм направо в сериалния рай Sunglasses

Като сравним със "Стъклен дом", който е общо 64 епизода, 5 сезона и го даваха всеки понеделник в продължение на две години направо си е рай. Пускаха по 11-12 епизода на сезон, а аз имах усещането че сериала има по 100 и кусур епизода. Grinning

# 551
Идвам с нова снимка, благодарение на инфо от ФБ фен страницата на сериала. Актьорът май е онзи от Вездесъщият

Скрит текст:

# 552
Е, нека им позволим да ни изненадат или поне да си мислят, че са ни изненадали. В случая сюжета за мен е по-второстепенен. Ясно е, че ще са някакви драми. Повече ме радва актьорската игра. Затова не ми е без значение кои ще са новите попълнения.
Да и аз се радвам на играта им, но не искам да се стигне до там, че да ми се иска да не бяха снимали изобщо ако скапят сюжета.Очаквам с нетърпение да ни съобщят кои ще са новите и да видим как ще се впишат в обстановката.

Е не е като Под прикритие, чаках го 2 години последния сезон, така че сме разглезени тук с този Joy
Мен ми прилича на Мазов, това не е ли инстаграма на режисьора на Дъвка за балончета?

# 553
Да и аз се радвам на играта им, но не искам да се стигне до там, че да ми се иска да не бяха снимали изобщо ако скапят сюжета.Очаквам с нетърпение да ни съобщят кои ще са новите и да видим как ще се впишат в обстановката.

Е не е като Под прикритие, чаках го 2 години последния сезон, така че сме разглезени тук с този Joy
Мен ми прилича на Мазов, това не е ли инстаграма на режисьора на Дъвка за балончета?

Според мен това е точно актьора от "Вездесъщият". Да, това е неговият инстаграм.

# 554
Да, Майче, Роги е режисьорът на Дъвка за балончета. Той е режисьор и на част от епизодите на четвърти сезон, очевидно снима и в пети.

Като казахте ФБ страница - попаднах на някаква фен страница, където очевидно четящи в нашата тема пренасят това, което си говорим по безумен начин - всичките ни теории, дето повече ги развиваме, за да минава времето, там са прилежно развити, че и с нашите думи даже. Честно да си призная, неприятно ми стана. То е ясно, че сме в публично пространство, ама накрая от нашето невинно чесане на езиците, ще прочетем, че от „сигурен източник” е ясно кой знае какво за сериала Rolling Eyes

Значи, ако това е Велислав Павлов, само да кажа, че него не го харесвам! Flushed

Общи условия

Активация на акаунт