Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 762
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Ели, впечатлена съм, най-сетне са разконспирирани! Grin

Критична точка ми харесва, звучи ми многообещаващо.
Добре, а защо по три серии, останалите в движение ли ги пишат? Все съм си мислила, че аз като представям даден герой, му знам цялата история...

П.п Като чуя изненади, вече настръхвам. Laughing

# 526
И аз се изненадах за това с 3-те серии , но да ви кажа , при цялото затишие около снимките на новия сезон , това направо ми дойде като адски много информация въпреки, че нищо кой знае какво не каза😀 иначе подметна, че "критична точка" трябвало да ни подсказва, че ще е наистина интересно и, че за самата нея имало изненади в сценария , въпреки че мислела, че след толкова сезони , сценаристите не можели вече да я изненадат .

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 23:59 от aiko_kkk

# 527
По принцип до момента удържах фронта да не потропвам нетърпеливо с краче, ама вече много искам поне някакво дребно промо да пуснат. То не остана много време, мисля, че назрява моментът да почнат да ни дават информация на час по лъжичка.
И дано все пак има и приятни изненади.

# 528
Fairy, аз пък като прочитах синопсисите за епизодите, като напишеха промяна в отношенията и лошо ми ставаше, казвах си: "за кой ли път" свързано с магарето и кошутката  Joy
Не ме изненадва това за 3-те епизода, все пак не им трябва на актьорите повече от това, американците получават сценария само за епизода, който ще снимат, а реално сценаристите са 3-4 епизода напред.

# 529
Честно ти казвам, като чуя „изненади”, особено пък такива, дето чак тях са ги изненадали, почвам да си представям всякакви гадории, които се случват на любимците ни. Много си мечтая този сезон да е някак по-жизнеутвърждаващ, па макар и драматичен.
И единственото, за което паля свещи, е ако може да не окепазват нарисувания дотук характер на Зорница. Всичко друго ще го преживея.

# 530
Kритична точка+изненади ми звучи като изпълнено с много драматизъм и садизъм  Mr. Green
А за сценария, още в първи сезон по интервюта казаваха, че им го дават за по 3-4 епизода напред и самите те не знаят какво ще се случва с героите им по-нататък. Cпоред мен, със сигурност правят промени и доизпипват в движение.

# 531
Къде доизпипват, къде доразвалят... Joy

# 532
О да, хубаво драма, но да покажат, че след страданията идва и щастието, че биваш възнаграден по някакъв начин...........а не накрая с пръст в устата.
Ох дано, не направят така, че Зорито да изтеряса и да действа неадекватно като Вяра и Наталия предния сезон.

# 533
Къде доизпипват, къде доразвалят... Joy
Хаха, да, по-скоро второто  Joy
Mисл, мисля и освен д-р Kръстева, май няма друг образ, който в един момент да не са развалили.

# 534
  • тук, на мястото си
То нямаше какво да развалят на образа на Кръстева. Първите три сезона тя е алкохоличка, пияница влюбена в Генадиев, той пък я праща в архива и още какво  беше не помня. Тъкмо я оправиха този сезон и щяха да я пенсионират.

# 535
Всички герои минаха през сезоните и през ада в някаква степен и не мога да си представя какво имат в предвид под изненади. В драматичен сериал това означава основно неприятности. Но тогава няма да са изненади защото досега само това им се случва на героите с малките изключения когато напускат или умират за да се отърват от мъките. Може пък да ни изненадат с нещо добро. Дано да не е пак чак в 52 серия.

# 536
Ааааа, тъй ли било? Сега разбирам..... значи и “разните работи”, дето правиха в спалнята, са били с дубльори или монтаж

ехххх, детската ми наивност JoyJoy
Надявам се поне задника на Вергов да е бил натюр.

# 537
Попрехвърлих лайф чата на Ралица и тя казва нещо, което ни е важно Grinning Каза, че са заснели промото за новия сезон и фотосесия. Така че можем да почнем да чакаме излъчването му Grinning
Относно неочакваните неща говореше само за героинята си - че толкова неща са й се случили, че не е очаквала да я изненадат, но са успели.

# 538
Беше готино да видя, че има повече изписани мнения в темата Simple Smile
И аз сега изгледах лайфа на Ралица. Стана ми странно как свободно си каза мотото на новия сезон, но да е жива и здрава Simple Smile И на мен ми се струва, че с това заглавие ще има мнооого драма, дано приумиците на сценаристите не са така крайни. А възможно ли е “критична точка” да означава и точка на сериала след пети сезон?
Fairy, щом са ги заснели, се надявам до средата на Февруари най-късно да ги пуснат.

# 539
Не се съмнявай, че са й дали официално позволение да каже заглавието на новия сезон.
Според мен нямат яснота точка ли ще е този сезон или многоточие Grinning Най-вероятно ще решават в движение в зависимост от рейтинга, парите, актьорите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт