Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 768
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
А Дианка на него даваш ли я? Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy Е-е-е , не веднага ! Ще трябва да си я заслужи  Peace
Точно така! Един вече я взе преди да я е заслужил, само защото ни приспаха ввниманието с хубавата му муцуна! Оттук нататък обаче, ше бъдем много внимателни какви ги вършат! Smiling Imp

# 511
  • София
Сутринта срещнах Пешко (Емил Марков), ядеше баница с айран. Идваше ми да го питам дали той ще е новия директор на болницата, но ме хвана срам. Два пъти вече го засичам на едно и също място. Laughing

# 512
Мен са ми направо смешни опитите ѝ да си наложи образ на мъжкарана, защото тя просто не е такава. Няма значение, че ходи с дънки и кецове, не се гримира и най-често е с вързана коса. Тя си е женствена отвсякъде. Ама нищо, нали се разбрахме, че е млада и може да си експериментира, колкото пожелае Grinning

Между другото, според вас имат ли специален гардероб за сериала (както се прави по нормалните продукции)? Защото аз имам подозрения, че цивилните им дрехи са техните собствени.
Ходене с дънки, кецове, вързана коса и без грим-всеки ден аз на работа, а не се възприемам за мъжкарана Simple SmileТова за експериментирането, повечето хора не са на това мнение за нас двадест и няколко годишните, това си е времето, в което да открием себе си да изпробваме нови и различни неща, но осъдителното отношение е по-често срещано.
Диана си е красавица, без значение в какво е облечена, тя си излъчва женственост. Heart

Може да ползват част от своите дрехи ако пасва на излъчването на героя им, но чак изцяло не мисля.
Само Наум се е отчел днес, на другите да им имам мълчанието Joy

# 513
Наум с такова отчитане не го броя. Поне да се беше снимал до някой прозорец да видим отражението и на някой друг. Той все едно е последния оцелял...

# 514
Наум- Последният мохикан  Joy
Много са странни, все по единично се снимат Sweat Smile как пък не се събраха 4-5 човека да се снимат веднъж Joy

# 515
Наум- Последният мохикан  Joy
Много са странни, все по единично се снимат Sweat Smile как пък не се събраха 4-5 човека да се снимат веднъж Joy

Може да не се понасят Grinning Като в американските сериали - на екран любовници, в реалния живот не се дишат Grinning

# 516
Не беее, нищо не разбирате, значи. Те стоят далеч един от друг, защото в противен случай ще вземат да се опознаят Joy

В интерес на истината режисьорката беше писала под снимката с Диана и Ернестина, че едвам са намерили десет секунди време да направят тази снимка. Пресполагам, че когато снимате по различни сюжетни линии (а Зорница и Боби нямат много допирни точки), почти не се засичате. Особено като се има предвид, че снимат различни екипи на различни места.

# 517
Абе, едни се целуваха (за справка Майчето), правиха разни работи, между тия събития си даваха близалки и се разправяха и пак не можаха да се опознаят Grinning Тъй че и да си залепен за някой, не помага Grinning

# 518
Кой се е целувал?! Anguished Това е монтаж, не им вярвай! Grinning

# 519
Ааааа, тъй ли било? Сега разбирам..... значи и “разните работи”, дето правиха в спалнята, са били с дубльори или монтаж

ехххх, детската ми наивност JoyJoy

# 520
Най-малкото са ги правели със затворени очи, щото не могат да се гледат Joy
Млади сте, ще ги научите тия неща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 521
Fairy, как можа така без подготовка да ни кажеш такова нещо, трябваше нежно да ни го представиш, а ти Joy
Те и в един ден не са снимали, в различни е било Joy

# 522
Попаднах на някаква статия за японски секс-кукли /над 15000$/ , имаше и каталог-снимки . Направо онемях ..., та сигурно   партньорките в сцените да са били  играчки .. Joy , щом толкова  безконтактно са правени любовните сцени  newsm78  и се пазим като ущипани ....

# 523
Ралица Паскалева беше на живо в инстаграм преди малко. Сподели , че получават сценария за по 3 серии напред и самите те не знаят какво точно ще се случи накрая, но имало големи изненади. Слогана на новия сезон щял да е "критична точка" .

# 524
"Kритична точка" -интересен слоган, предвид смените, които настъпват ще е интересно, дали към това е насочено или към друго, може би като имаме промо това ще ни даде повече информация.

Ели, като ти прочетох предложението Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт