Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 771
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Спеациално за Диана имам съмнения, че са си нейните собствени - на снимки във Фейсбук често е с подобни, на премиерата на Дъвка за балончета беше с черна раница (и щях да падна от смях). Вергов май си е с гардероб - в ежедневието все ходи с тениски, не съм го видяла с костюм Grinning Grinning
За другите ми е трудно да преценя, честно казано. А и те май рядко се появяват в цивилно облекло
Но пък е тъпо да играят със своите дрехи - те ще се износят в един момент Grinning Grinning Grinning вредни трябва да им плащат Simple Smile

# 496
Да ти кажа, на мен съмнението ми изникна именно по време на постановката Клас, защото там Вергов беше с дънки и тениска, които съм виждала в сериала, и то точно по същия начин заедно облечени, то и затова ми направиха впечатление. Grinning Отделно, че едни и същи дрехи ги джуркат постоянно, а аз доколкото знам, като имат специален гардероб, по-скоро не ги повтарят.

# 497
Хахахаха, наблюдателна си, признах те Simple Smile

Аз наскоро се замислих по този въпрос по време на една друга постановка - как стоят нещата със съвременните "костюми"  - но наистина ми е глупаво да играят със собствените си дрехи. Но пък от друга страна като знам положението на театрите ни, нищо чудно (за киното незнам). Най добре BigCityNights да дойде и да ни просветли по темата Simple Smile

# 498
За Диана и Bергов имам подобни наблюдения, поне стила им в ежедневието е същия. Предполагам, че и при останалите положението е идентично. Cигурно осигуряват и някакъв гардероб - някой друг костюм, бременните одежди и т.п.
Лютаков отдавна го искам в св.Кирил, много би му отивало да играе доктор. И Диана му давам Joy, но го следвам във фейса и нямам усещане, че снима в момента. A преди малко видах последната качена снимка на Bергов и се повтарям вече, но железни нерви има тоя човек. Hе знам как издържа на непрестанните въпроси я за снимки в сериала, я за Огнянова.

# 499
За Диана и Bергов имам подобни наблюдения, поне стила им в ежедневието е същия. Предполагам, че и при останалите положението е идентично. Cигурно осигуряват и някакъв гардероб - някой друг костюм, бременните одежди и т.п.
Лютаков отдавна го искам в св.Кирил, много би му отивало да играе доктор. И Диана му давам Joy, но го следвам във фейса и нямам усещане, че снима в момента. A преди малко видах последната качена снимка на Bергов и се повтарям вече, но железни нерви има тоя човек. Hе знам как издържа на непрестанните въпроси я за снимки в сериала, я за Огнянова.

Йеййй, феновете на Лютаков се увеличаваме Simple Smile
За снимката на Вергов - малко ми оставаше да насоля с коментар една......дама - ами не вижда ли, че репетира постановка, не сериала!!!! С триста зора се сдържах Rage

# 500
Наум отново е на линия Simple Smile  И отново оперира сам Sad
Скрит текст:

# 501
Йеййй, феновете на Лютаков се увеличаваме Simple Smile
За снимката на Вергов - малко ми оставаше да насоля с коментар една......дама - ами не вижда ли, че репетира постановка, не сериала!!!! С триста зора се сдържах Rage
Този коментар ме провокира и мен да го отбележа Mr. Green А той косвено прави всичко възможно да се види, че не е ангажиран с Откраднат живот в момента - спорт, почивка, репетиции, обикаля из страната, показва снимки от други продукции, но няма братче Crazy Пуснал снимка от Банско и писал, че ще кара ски, но на някои им се струвало, че се е запътил към снимачната площадка Joy А между другото, вчера приятелка ми обърна внимание, прочела някъде и го погледнахме, в Уикипедия срещу името му в затворени скоби е отбелязан само 4 сезон, което означава, че окончателно излиза от сериала. Вече взе да се повдига леко завесата, макар и да не е съвсем официална информация това, но аз и не очаквам да има такава.
Лютаков, ако махне изкуствения мустак, още фенове ще набере  Laughing  

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 00:49 от Zlati***

# 502
Уикипедията и аз мога да вляза и да я редактирам, не е особено надеждна Simple Smile)
Аз винаги съм била радетел за това да продължи участието му в сериала, но това отношение и поведение на феновете е неуважение към останалия му труд и това адски ме дразни.
Лютаков и аз го харесвам много Simple Smile

# 503
Съгласна съм с вас за коментарите на феновете , адски неприятно и неуважително е ,  и не разбирам , защо не го спестиха и на него и на нас(по възпитаните фенове) . Искам да кажа , че ако някой (имам предвид от продукцията а не жълти вестници и сайтове) беше заявил категорично, че Верго ще участва или няма да участва можеше да му се спести това нападение а на нас това напрежение:-)))  Щото хем филма свърши така все едно Банков заминава не за Германия ами извънземни го отвличат завинаги и никога повече нито някой ще го види , нито ще се чуе с него , хем по интервюта като питат я него я някой друг от актьорския състав,  следват недомлъвки ... има нещо гнилo , да знаете Grinning

# 504
Е никога ли не им се е случвало на тези фенове да имат работа повече отколкото могат да поемат и да се налага да отхвърлят предложения за още такава дори и да им обещават да им заплатят времето достатъчно подобаващо? Много пъти ми се е случвало и го разбирам Вергов, че има нужда и да си почива за да е по-пълноценен в ролите си в театъра, които реално го хранят. За без пари по телевизията за феновете - толкова, за повече да отидат да го гледат и в театъра Grinning
Не вярвам да има нещо гнило. Просто им е забранено да издават информация за да не разочароват предварително зрителите преди още да са видяли алтернативите които смятат да им предложат.

# 505
Харесвам Лютаков /от 7часа разлика/  , но избръснат  Thinking
Бих го приела  като удачен  нов доктор в "Св. Кирил" .

# 506
А Дианка на него даваш ли я? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 507
Той нали участва като пациент вече? 🤔

# 508
Да, да, избръснат задължително!
Ами..... давам му Дианка BlushBlush ( при положение, че основното магаре не е налично)
Ванилия - да, участва, ноооооо то не пречи Joy Тя и Диана в първи сезон участва като сестра Kissing Heart

Ех, ако ги вкарат и двамата с Терзийски, ще е супер!
Вече започнах повече да се вълнувам кои ще са новите попълнения Simple Smile

# 509
А Дианка на него даваш ли я? Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy Е-е-е , не веднага ! Ще трябва да си я заслужи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт