Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 777
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Eй,Майче като стигна до твой пост и те чета...и те чета и така 5 мин.зяпам все в аватара ти Mr. Green

# 481
Амбър, аз като стигна до твой пост и не винаги чета - просто с този поглед GrinningVery Happy Grinning

# 482
Амбър, аз като стигна до твой пост и не винаги чета - просто с този поглед GrinningVery Happy Grinning
bowuu
E тъй де и при Майчето уж чета ама .. Laughing

# 483
Eй,Майче като стигна до твой пост и те чета...и те чета и така 5 мин.зяпам все в аватара ти Mr. Green
Хаха, Амбър, ти точно не си за приказка, аз твоя аватар направо избягвам да го гледам. Joy
Да не говорим, че с този аватар всеки път, като напиша нещо срещу магарето и се стряскам и ми идва да го изтрия. Grinning

sea.sea, ти го харесваше много в стъклен дом, нали? Присъединявам се към мнението ти, жесток е там. Толкова добре играе, че е лош и въпреки това се хващам как винаги съм на негова страна. Grinning

# 484
Майче, ти само не си махай аватара, та да не изпадаме в абстиненция Grinning

Подигравахме им се ние, че са дежурни по снимките, но от няколко дни секнаха и вече даже и помен от това, че снимат епизоди, няма. Sad
Няма, няма, обещавам Joy
Да, малко ми е пусто като нито Диана или Наум пускат нещичко, то най-вече на тях разчитам да ни зарадват.
Аз също много го харесвам в Стъклен дом, прекрасен злодей е там, беше от любимите герои. Не знам дали вече гледа епизода, в който дъщеря му направи глупост и когато той я намери.....една от най-добрите сцени за мен в сериала.

Амбър, еми хубав си ми е аватара Joy и твоят е прекрасен Wink .
Но любим сякаш ми е този на Donna, като го видя винаги ми става едно умилително Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 09:40 от maichetoo0o

# 485
Гледах го, Майче, два момента има, в които много ме докосна с играта си - когато след аборта я намери припаднала и цялата в кръв (и после беше много трогателен как се опитваше да оправи нещата с нея) и когато го вкарваха в затвора, а тя се самоубиваше - изключително силна сцена. Heart

# 486
Ще го пусна пак да го гледам този Стъклен дом май - и без това не помня как свърши....и Мисия Лондон междувременно - много харесвам филма, а не съм го гледала скоро

Диана и Наум явно тия дни не снимат - Наум е все във фитнеса или в някоя лъскава кола Grinning
А аз снощи си гледам Дървото на живота и бях готова да дам без бой Диана на Симеон Лютаков Grinning Grinning Grinning  
Какво ли ще ги правим тези аватари с новия сеон хахаха, на мен лично не ми се сменя, обичам ги всичките Grinning Grinning

# 487
Аз моя не го сменям заявявам го още сега Grinning
Майче,аз съм така с на Veracruz аватара,като го срещна в някоя друга тема и така мило ми става Heart Exl
Той си ми остана любим,след моя ,разбира се Simple Smile

# 488
 Laughing Направете си аватарите с диагонал и отгоре новите трепети , а под черта  старите /за сравнение / Peace
Аз от  сега  си чакам морето  Joy Зимата ни ми понася  smile3516

# 489
Аз моя не го сменям заявявам го още сега Grinning
Майче,аз съм така с на Veracruz аватара,като го срещна в някоя друга тема и така мило ми става Heart Exl
Той си ми остана любим,след моя ,разбира се Simple Smile

CupidCupidCupid

# 490
А аз снощи си гледам Дървото на живота и бях готова да дам без бой Диана на Симеон Лютаков Grinning Grinning Grinning  
Какво ли ще ги правим тези аватари с новия сеон хахаха, на мен лично не ми се сменя, обичам ги всичките Grinning Grinning
Аааа, аз на Калин я давам Smile
Първо ще трябва да надскочат аватара ми за да го сменя Joy

Амбър, да на Veracruz също е прекрасен, тя е като красиво птиче кацнало на рамото му Sweat Smile Heart Eyes

# 491
Майче, твоя аватар не вярвам да го надскочат - с когото и да я съберат Simple Smile
А на Veracruz аватара е от онези 4 месеца, които не видяхме, как няма да е прекрасен Wink

# 492
На Вера аватарът ми е любим, на Дона - най-любим Grinning Heart

Laughing Направете си аватарите с диагонал и отгоре новите трепети , а под черта  старите /за сравнение / Peace
Joy

Аз затова съм решила проблема радикално - мога единствено да сменям с нейни снимки от новия сезон. Blush

Иначе, че никой нищо няма да надскочи, е ясно, надяваме се само да не ни дразни твърде много. Grinning

# 493
...Аз затова съм решила проблема радикално - мога единствено да сменям с нейни снимки от новия сезон. BlushИначе, че никой нищо няма да надскочи, е ясно, надяваме се само да не ни дразни твърде много. Grinning
Laughing Peace Твойто аватарче си е точно  като за  феичка -много е нежна на тази снимка , успяла е да избяга от образа , който си налага - на мъжкарана .

# 494
Мен са ми направо смешни опитите ѝ да си наложи образ на мъжкарана, защото тя просто не е такава. Няма значение, че ходи с дънки и кецове, не се гримира и най-често е с вързана коса. Тя си е женствена отвсякъде. Ама нищо, нали се разбрахме, че е млада и може да си експериментира, колкото пожелае Grinning

Между другото, според вас имат ли специален гардероб за сериала (както се прави по нормалните продукции)? Защото аз имам подозрения, че цивилните им дрехи са техните собствени.

Общи условия

Активация на акаунт