Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 752
  • 750
  •   1
Отговори
# 555

Значи, ако това е Велислав Павлов, само да кажа, че него не го харесвам! Flushed

И на мен не ми харесва нещо, макар да не съм го гледала никъде. Никак не ме грабва от пръв поглед и на Зорница май не бих го дала. Grinning

# 556
И аз не го харесвам, и във филма, и в театъра не ми допада играта му Sad А за Диана - съвсем!
Fairy, аз чета чат пат в тази фен страница - видях коментарите на нашите теории, но ми стана по-скоро смешно. Някои наистина ги приемат за чиста монета Joy А и там май пишат бая деца, които не усещат, че се лигавим

# 557
Aко се зумне снимката, актьорът действително много прилича на Велислав Павлов. Hякой тук беше заложил на него преди време Simple Smile Одобрявам го  Laughing Вероятно не е много познат на масовия телевизионен зрител, но има потенциал да го спечели.
Fairy, аз също попадам на пренесана информация оттук във фейсбук и най-много ме изненадва това как може толкова ясни шеги да се приемат за чиста монета  ooooh!

# 558
И аз не го харесвам, и във филма, и в театъра не ми допада играта му Sad А за Диана - съвсем!

Да го видим все пак във филма, ако ще участва наистина. Може да ни се промени мнението и да ни спечели доверието (особено за Диана). Аз доколкото си спомням май имаше някой тук, който и Вергов харесваше преди ама после се промениха нещата. Обаче за мен най-подходящ след Вергов си остава Калин Врачански. Страшно ми допада този човек. Blush

# 559
Mоже и някой гадняр да играе, нищо не знаем  Laughing

# 560
Именно, ние тук откровено се лигавим, а нещата така се представят, че чак бяха питали близки до продукцията ли ги ”разкриват” тия неща Joy

Значи, този актьор има излъчване от една страна на френски актьор и от друга - леко на психопат Grinning Освен това, признавам си, аз харесвам хубави мъже, не ръбати Grinning Така че нямам против да се мотка из Св. Кирил, само да не припарва до урологията Grin

# 561
А защо не някой шеф гадняр? Grinning

# 562
Хахаха, Fairy,  тъкмо пиша, че досега не ни бяха показвали шефа на урологията, и виждам твоя коментар Joy

# 563

Значи, този актьор има излъчване от една страна на френски актьор и от друга - леко на психопат Grinning Освен това, признавам си, аз харесвам хубави мъже, не ръбати Grinning Така че нямам против да се мотка из Св. Кирил, само да не припарва до урологията Grin

Кажи си направо - харесваш мъже като онзи. Joy

# 564
Абе той Онзи не е типичния красавец, ама пусто излъчване Joy

# 565
Сега, като я поогледах снимката по-отблизо, наистина прилича на него. Няма да си правя изводи дали ще го харесам или не, то си зависи от ролята, какъв ще го играе......за Диана  искам Калин Wink като няма да е знаете кой Joy
Но много искам да имат шеф гадняр, нещо средно между роботизирания Банков и лошата Виолета Joy

# 566
Абе той Онзи не е типичния красавец, ама пусто излъчване Joy
Е хубавец си е човека сега, с възрастта все повече го харесвам Joy Heart

# 567
Майче, да, напълно се съгласявам с твоите желания! Grinning

Дона, красавец си е, мани ти. Не е оная кукленска красота, която също не харесвам, но има правилни черти, освен това с възрастта става все по-хубав.

Докато този Велислав Павлов си е откровено крив, освен това няма хубави очи и изобщо, директно съм го отписала Joy

# 568
Ами те почти всички герои станаха добри, а много от лошите напуснаха. Съмнява ме, че ще оставят такъв дисбаланс там където се очакват драми. Опасявам се, че част от новите няма да ни харесат. Съвсем пък не ми се иска да скапват сегашните, особено Зорница.

# 569
Решено е! Велислав Павлов е гаднярът!
Някой да уведоми сценаристите Wink

Общи условия

Активация на акаунт