Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 352
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Добре, че яху се появи - да вкара малко разум в глупостите ни днес Grinning Grinning Grinning
Аз съм спокойна, че моят човек няма да се появи в сериала, така че заплювайте който искате хахахаха

и офтопик малко - абе тази Елена Петрова играе ужасно, Калин как успява да направи някакви сцени с нея, незнам!

# 661
Eeee, налазили сте Калин. Отсега ви казвам - плювам върху този, който не подозирате
Joy Ако Симеон Лютаков не е много "наплюван" , аз  ще се пусна...

# 662
Eeee, налазили сте Калин. Отсега ви казвам - плювам върху този, който не подозирате
Joy Ако Симеон Лютаков не е много "наплюван" , аз  ще се пусна...
Имаше разни мераклийки за него, но понеже се разсеяха и не заявиха претенции, ти го харизваме Grin

# 663
Гледайки анкетата, гласува ли са 86 човека, а ние тук да пишем в момента около 15 човека,  та си мисля-защо не пишете тук хора, ние не сме страшни, на моменти само си развихряме въображението,  нищо повече GrinSunglasses

Ние сега си се лигавим и шегуваме, но по-добре това, че като почне сезона и оплакванията и плюенето по сценаристите......дано да е по-малко този сезон Joy  Все пак бих им казала браво, че въпреки оплакванията ми към тях ме накараха, а благодарение и на играта на чудесните актьори разбира се, да изпитвам различни емоции с героите и заради героите.Simple Smile

# 664
Ами, Майче, те хората на нашите лигавщини трудно издържат, но като почне сезона и станем среиозни дами, може пък да им стане интересно да си говорят с нас Bowtie

Иначе и аз съм си го мислила това - че въпреки отделните детайли, успяват да ни вълнуват, мен често ме карат и да се замисля, което означава, че са си свършили работата. Честно, до септември месец никога не бих си помислила дори, че е възможно български сериал да ми стане любим.

# 665
  • тук, на мястото си
От снощи насам шест страници, не мога да ви изчета!
Предлагам Мартин Димитров,  Виктор Танев или пък Христо Чешмеджиев.

# 666
Ауу, Алфея, ти изскочи с некви непознати, тепърва трябва да ги разучавам Joy
Явно обаче никой никакви жени не иска в сериала Grinning На Яху Диана му стига, на нас явно - също Joy
В интерес на истината аз хич и не се сещам за някоя, която да ми се струва голям кеф да влезе, така че ще се надявам пак да извадят от ръкавите някое неизвестно и многообещаващо девойче.

# 667
Да, успяват да ни развълнува по различни теми и истории, както писа ти да се замислиш.  Да имаме любимци, за които да искаме да им се случват хубави неща.  Да им се ядосваме за глупост, която са направили героите или за нещо, което не са направили. Най-важното да не сме безразлични към съдбата на героите Simple Smile

# 668
В момента в "Здравей България" Евтим Милошев каза , че 5 сезон ще се казва "Критична точка".

# 669
Еее, значи Ралица не ни е излъгала Simple Smile
Нещо друго каза ли?

# 670
Велислав Павлов  ще е един от новите и още един млад актьор, не го познавам, ама и нещо от пръв поглед не ме кефи изобщо.....хванах го почти накрая и не чух много какво казаха, може би някой ще разкаже повече
Дария също е там Simple Smile

# 671
Казваш, нощо не са споменали за Калин Врачански, а? Joy (за Онзи не питам, там се знае хаха)
Емиии за Павлов и Дария беше ясно, чакаме другите значи Simple Smile

# 672
Явно действието ще се пренесе 3 месеца напред, защото с Милошев беше и Дария Симеонова, която каза че те с Калин са щастливо младо семейство с 3 месечно бебе, но тяхната критична точка пак ще е в любовта.

Представиха двама нови актьори- не им запомних имената - ще играят лекари братя.

Това беше.

# 673
  • Разпиляна във въображението
Такааааа. Чакам да разбера кой е и другия и почвам да заграждам Simple Smile

За жени не споменаха ли? Трябва и мъжете да получат шанс.

# 674
Явно Дария и Димо все пак ще участват. Това ме радва много, Димо ми е любимец. Ама този Павлов нещо не ме кефи засега, пък не знам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт