Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 353
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Амбър, с този строг поглед ще ни пратиш всички в ъгъла да се срамуваме Grinning Grinning Grinning
Оф, да, от няколко дни нашият е с брада в инстаграм и хиииич не ми харесва!

# 646
Ми тъй я,как ще ме забравяте мене(т.е. него)!:)

# 647
Амбър, по принцип господинът от аватара ти изглежда мъжкар и гладко обръснат. Но го харесвам всякак. Докато Калин без брада някак придобива по-момчешка физиономия, затова предпочиттам да има.

# 648
Fairy, аз също не харесвам мъже с бради, но Калин е изключение на правилото ми Grinning , много хубаво изключение Heart Eyes
Амбър, всеки път като ти погледна аватара очаквам да ми се скара Grinning , то че няма май да го забравим, няма, но поне да  превъзмогнем мъката от липсата му Sunglasses

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 20:17 от maichetoo0o

# 649
Амбър, по принцип господинът от аватара ти изглежда мъжкар и гладко обръснат. Но го харесвам всякак. Докато Калин без брада някак придобива по-момчешка физиономия, затова предпочиттам да има.

Калин участваше без брада в една реклама на мастика мисля, че беше (там певицата Андреа беше главното действащо лице) и беше неузнаваем, с едни очилца даже. Приличаше на смотаняк.(май такава му беше ролята). Grinning Добре, че беше някой да ми каже, че това е той иначе изобщо нямаше да го позная. С брада най-много му отива.

# 650
Пфу, най-после не съм единствената, която не обича бради Grinning Grinning Grinning

# 651
Пфу, най-после не съм единствената, която не обича бради Grinning Grinning Grinning
Никога не съм разбирала страстта към наболите бради (за съвсем брадатите да не говорим), но в редки случаи, като при Калин, са ми ок.

В още по-редки случаи, като при В., както и да е, все ми харесва Flushed Grinning

# 652
  • Кърджали
Господи, не мога да ви смогна

# 653
Господи, не мога да ви смогна
Само да ти подшушна, че и да не ни прочетеш, няма да е голяма загуба Joy

# 654
  • Кърджали
Ааааааа, прочетох ви. Гледам разпределения сте правили, ама моят човек сте го харизали на феята на близалките. Не го чакайте много, Той е при мен Mr. Green Mr. Green в мечтите ми

# 655
Феята на близалките- това е адски сладко казано, харесва ми LollipopHeartLollipop

# 656
Като мине през всичките ви мечти го освободете за малко да се включи и в сериала защото имаше работа за довършване. Поне за да каже, че наистина няма да се върне и да не го чака повече. Сега и тя не знае да чака ли, да не чака ли... Joy

# 657
Ааааааа, прочетох ви. Гледам разпределения сте правили, ама моят човек сте го харизали на феята на близалките. Не го чакайте много, Той е при мен Mr. Green Mr. Green в мечтите ми
Нямаше как. Аз посегнах неразумно към него и веднага ме пляснаха през ръцете Grinning

Обаче след като кръстосахме мъжете надлъж и шир, се замислих коя актриса бихме искали да се включи. За Тасев примерно. Или за радост на Яху Grinning

# 658
Аз съм скромен и не искам да има повече от една в сериал, която повечко да ми харесва. Има вече такава. Виж в наследниците почти станаха две и като почнат да се конкурират за един и същ човек ми става трудно със симпатиите.

# 659
  • Разпиляна във въображението
Eeee, налазили сте Калин. Отсега ви казвам - плювам върху този, който не подозирате

Общи условия

Активация на акаунт