Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 356
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Ами трябва да дават и нощни дежурства Grinning

Аз пък сутринта попаднах на едно интервю по тв с Калин Врачански. И се загледах в напразно очакване нещо да каже, от което да реша, че ще става доктор Joy Нищо не каза, естествено Grinning

Дона, идвай, чедо, идвай, ще ви съветвам всичките по домова книга Bowtie

# 631

Аз пък сутринта попаднах на едно интервю по тв с Калин Врачански. И се загледах в напразно очакване нещо да каже, от което да реша, че ще става доктор Joy Нищо не каза, естествено Grinning

Иска ми се и на мен да стане доктор, ама май ще си го гледам аз как тича след Елена Петрова в "Стъклен дом". Neutral Face Grinning

# 632
Яница, надеждата умира последна, поне един, когото харесвам визуално, а откакто загледах Стъклен дом - и цялостно, да има в сериала Innocent
Пък и след Елена, с Диана направо втори живот ще живее Grinning
Обаче аз вече съм го харесала, избрала, че и сватосала Joy Той сигурно и идея си няма, човекът Joy

# 633
Яница, надеждата умира последна, поне един, когото харесвам визуално, а откакто загледах Стъклен дом - и цялостно, да има в сериала Innocent
Пък и след Елена, с Диана направо втори живот ще живее Grinning
Обаче аз вече съм го харесала, избрала, че и сватосала Joy Той сигурно и идея си няма, човекът Joy

И аз съм си го заплюла за Диана. Той е малко по-нисък от Онзи (загледах се специално в "Стъклен дом" при една от сцените им, да видя Grinning), но пък на нашето момиче мисля че, ще пасне, а и разликата във възрастта не е толкова голяма - само 9 години. Тя след дървената Елена направо ще го подпали Grinning. Ако разбере човекът с коя сме го сватосали ще му стане приятно със сигурност. Grinning

# 634
Аз ъъъъъ такова да си призная - днес изгледах почти целия първи сезон на Стъклен дом и взех да се съгласявам с вас - идеален ще е за Зорница - особено какъвто е един нежно романтичен в сериала - ще й пасне веднага Blush

# 635
Да, нали, в него има много потенциал за огън, просто не е случил на партньорка. Иначе и аз на една от сцените пуснах окомера да преценя колко по-нисък е. Мисля, че официално сме луди за връзване и  е време да ни пуснат някакви тийзъри, щото изперкахме от чакане Joy

А,Дона, видя ли, увеличаваме се. Ще има нов поход под надслов „Разкарайте Вергов, искаме Калин” Joy Нежно-романтичен, чудесен секси глас, добре си пасват визуално...дайте телефона на Милошев Sunglasses

# 636
Вече си го представям как тича да й носи шоколади и близалки и я гледа с този мил и нежен поглед, и с тези прекрасни сини очи. Innocent Размечтах се нещо. Grinning Лично аз, ако ми го пуснат в сериала, веднага забравям за Вергов и няма да протестирам, ако не го върнат. Joy

# 637
Аз съм напред и си мисля за целувките и.... другото Smiling ImpSmiling Imp
Абсолютно сме луди за връзване, незнам онези от фейсбук страницата какво си мислят като четат Joy
Та.... кой беше този, Вергов ли се казваше? Wink
Сега се сещам даже, че Врачански го наричаха българския Хю Лори....ех, доктор Хаус Simple Smile

# 638
Има известна прилика. Разбира се, от Хю Лори е на светлинни години, но като не събрахме пари за него, и с Калин ще преживеем Heart Eyes

А, между другото, забравих вчера да изкажа лекото си разочарование от това, което каза Ралица - че фейсбук страницата й не се поддържа основно от нея, а тя влиза, когато има възможност от време на време и често е зарината от съобщения. Малко ми стана тъпо, щото аз винаги съм си мислила, че като са техни страници, те си ги обгрижват.

# 639
Fairy, да, за Хю Лори съм съгласна
И аз съм много изненадана, също смятах, че сами си поддържат страниците Anguished

# 640
Калин, ама с брада или без?Гладко обръснат не ми харесва, така с леко набола брада е много готин. Smiling Imp
Ние се занасяме Grinning , ама накрая дано не сме разочаровани от избора им .
Дано до края на другата седмица ни дадат някаква информация, че ако развихрим още въображението си, тези дето ни четат ще решат, че сме мръднали нещо Joy

# 641
С тридневна брада, повече - НЕ
А, ние такива добри идеи им даваме, не е истина направо Joy дано черпят от разумните, не от лигавщините Joy

# 642
Само да ви напомня кой е...справка -поглед в ляво !!!:D

# 643
Майче, с леко набола брада. Шокирана съм от себе си, мразя руси и брадати. А тия двамата точно такива ги харесвам Grinning
Майче, ако ни оставят още две-три седмицо да пофантазираме, ще им дадем материал за няколко сезона напред. Със сценарий, актьори и сюжети Joy

Амбър...обичаме го него най-много от всички, но той ни изостави...търсим утеха. Cry

Дона, за фен страниците не знам при другите как е. За Дария подозирам, че сама си я менажира, защото активно отговаря. Инстаграмът на Наум е ясно, че си е лично негов, той си говори с феновете като за всички звезди, взети заедно. На Диана също мисля, че е лична, тя пък има навика да изпляска в малките часове нещо, дето после като се освести, го изтрива Grinning
Но аз и за Ралица нямаше да предположа, ако сама не го беше казала.

# 644
Знам,знам беше шегичка Simple Smile
И аз за тридневната брада на Калин,а"нашия" моля -без,неговата е рижа и не ми харесва Joy

Общи условия

Активация на акаунт