Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 737
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Освен ние да се жертваме Sunglasses

# 616

Ами аз хич не искам, ама щом е за каузата може 😁😁😁😁

# 617
Оххх.... много ще е тежка тази жертва Joy

# 618
Приемам, работата ще е много приятна, но и трудна с такива мъже наоколо Heart Eyes , разсейването ще е постоянно и ще си забравям репликите Joy
Как ще си ги разпределим, аааа? Аз си заплювам Калин Grinning Sunglasses

# 619
Как ще си ги разпределим, аааа?
Трудно Joy

# 620
Само не ми Го пипайте! Smiling Imp
Другите ги делете както искате Joy

# 621
Само не ми Го пипайте! Smiling Imp
Другите ги делете както искате Joy
Нали се разбрахме, че за него партьорка има, ако не се сещаш тази дето е на аватара ти Sweat Smile
Ние за това ще си разпределяме другите Joy

# 622
Ех, вярно... Cold Sweat
Ама само на нея Го давам! Grinning

# 623
Ех, вярно... Cold Sweat
Продадено Joy Sunglasses Joy
Сутринта гледах, че са започнали снимките на Писма от Антарктида, вероятно скоро Диана ще бъде на снимки там и ще е  в почивка малко от сериала.

# 624
Хей , банда , май доста шоколад сте си похапнали днес  Thinking Joy hahaha !

# 625
Аз сега набивам един и ми е хубавооооо Heart Eyes
Ама ме е срам да си кажа кой заплювам и само чета хахаххаахха

# 626
Ех, вярно... Cold Sweat
Продадено Joy Sunglasses Joy
Сутринта гледах, че са започнали снимките на Писма от Антарктида, вероятно скоро Диана ще бъде на снимки там и ще е  в почивка малко от сериала.

Сега се поразрових и аз и като гледам никъде не споменават името на Диана, пък уж е една от главните героини и ми се стори малко изненадващо. Иначе филма бил предвиден да се снима 28 дни. Ще трябва да ги съвместява някак двете неща.

# 627
Дона, аз пък като единствения, заради когото бихме станали на кълбета, вече сме го харизали, явно ще поема ролята на д-р Кръстева Joy

И аз видях писмата, че ги почват, но също така и не разбрах като каква ще го играе Диана. Надявам се да участието й да е повече от двете минути в дъвката...

# 628
Дона, аз пък като единствения, заради когото бихме станали на кълбета, вече сме го харизали, явно ще поема ролята на д-р Кръстева Joy

И аз видях писмата, че ги почват, но също така и не разбрах като каква ще го играе Диана. Надявам се да участието й да е повече от двете минути в дъвката...
Ще идвам  при теб за съвети и мъдри мисли Wink
Според мен, дори и да е малка ролята, това ще й е един от последните такива филми Simple Smile Но и аз се надявам да е главна роля де

# 629
Тия дни нямаме нито едно селфи или някое story в инстаграм от обичайните заподозрени на снимачната площадка. Grinning Ей сега се поразрових из коментарите на последната снимка на Наум отпреди 3 часа. Казва на една от потребителките, че е на снимки вечерта. Явно снимат активно и през нощта. Дано в следващите две седмици пуснат промото, че ми е адски любопитно вече.

Пък за ролята на Диана в този филм мисля, че ще е по-голяма от предишните особено в дъвката. Поне от интервюто в списание Ева това разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт