Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 742
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Владо си е красавец, другият (нашето магаре Mr. Green) има по-мъжкарско излъчване и освен това се появява по-често на екран и затова му е по-голяма популярността сред женската аудитория. Имам едно усещане, че след Дяволското гърло (следовател, криминален сюжет, но и в любовна връзка ще го вкарат) рязко ще му се увеличи фен клуба на Владо Grinning  За негов ужас  hahaha - мисля, че той умишлено бяга от този тип популярност.

# 601
Владо изглежда и класически красив, и някак мил. Нашият човек е на ръба между доброто и лошото момче, което го прави особено привлекателен.  Grinning Блатечки примерно, си е класическо лошо момче, аз такива не харесвам.

# 602
Владо си е красавец, другият (нашето магаре Mr. Green) има по-мъжкарско излъчване и освен това се появява по-често на екран и затова му е по-голяма популярността сред женската аудитория. Имам едно усещане, че след Дяволското гърло (следовател, криминален сюжет, но и в любовна връзка ще го вкарат) рязко ще му се увеличи фен клуба на Владо Grinning  За негов ужас  hahaha - мисля, че той умишлено бяга от този тип популярност.
Хахаххаха, мисля, че нагледно вижда какво ще се случи на стената му във Фейсбук JoyJoy
Fairy, Блатечки ми е не баш лошо момче, а..... оф, незнам как да го опиша.... тъпак! (тоест и аз не го харесвам хич)

# 603
"Моята" тройка,когато ги гледах за първи път и бях ей така  Crazy
Не можех и не можех да реша ,кой ми най- харесва.И тримата са едни върлини,страхотни гласове и приятно лудички  LaughingИначе визуално Владо води,после сме "ние"Simple Smile и накрая Захари.Но впоследствие следенето на изявите им,се открои номер 1!!
Това ми хареса "на ръба",нашият си е лошо момче с добро сърце,най привлекателната комбинация Simple Smile
И Асен е секси,не мога да го отрека,и той какъв глас вади  Crazy,но..е по-нисък.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 11:04 от *Амбър*

# 604
Хахахах, на мен пък у тройката не ми харесва само това, че са супер високи, но аз съм 1.50, на мен всички са ми много високи JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 605
Хахахах, на мен пък у тройката не ми харесва само това, че са супер високи, но аз съм 1.50, на мен всички са ми много високи JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Ооо ,това е първото "ценно качество" за мен Mr. Green-аз съм 178 см bowuu

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 14:34 от *Амбър*

# 606
На Блатечки на мен не ми харесват очите му, твърде малки са някак, а аз обичам големи. И освен това има излъчване на лошо момче, чиято лошотия е чак нездравословна за околните, някак леко залитане към тъмната страна. Секси е, но лично моите инстинкти за самосъхранение са доста силни и не бих припарила до него Grinning
Докато нашата звезда изглежда щурав, на моменти леко безпардонен, на моменти леко лошав, но като цяло със светла душа.
Владо ми е безразличен - хубав е, ама с нищо не може да ме докосне.
Сега се замислих, че нашата Диана си я представям по-скоро да я привлече някой като Блатечки, отколкото като В. Grinning

# 607
Говорите си тук какво харесвате и какво не в тях, та се замислих какво ли ще правим ако съберат Вергов , Захари, Владо, Блатечки и Калин в един сериал, така май ще има за всеки по нещо без оплаквания Grinningне знам за вас ама аз сигурно изобщо няма да ги слушам, само ще ги гледам Heart Eyes Joy
И на мен ми харесва това, че са високи тримата(аз съм 1,73, така че за мен е важно), например Наум е сладур, но е нисичък.

# 608
Майчееее, значи не стига гиф-чето ти, което отвлича вниманието, ами и разпалваш въображението ни тука JoyJoyKissing Heart
Ако ги съберат всичките на едно място(и Лютаков Heart Eyes), рейтингът ще удари тавана, а аз ще имам нужда от вино всяка вечер Joy
Ииии да, също няма да ги слушам Heart Eyes

# 609
За Блатечки каквото и да кажа, ще е малко...... 😍
Тъй като си е лошо момче, няма да стои добре като лекар, затова предлагам да изритат Васко с Магда и на негово място да дойде Асенчо като шофьор, от сега виждам как ще подлуди всички доктори и ще омае Зорница 😀 

# 610
Мислех си го, тъй като харесвам и петимата, и би било много хубаво да ги видя заедно Heart Eyes
Ооооо, рейтинга със сигурност ще е във висините с такъв състав Sunglasses виното няма да свърши работа Grinning

# 611
Eх, че сте алчни Stuck Out Tongue Winking Eye Hа мен и само високата тройка ми стига  Joy Joy

# 612
Злати, налага се за да са всички доволни Joy ,но и половинки ще се наложи да им намерим,а тук ще е трудно Sweat Smile .....е то едната двойка за мен вече е оформена Smirk ама за останалите не знам Sweat Smile

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 16:33 от maichetoo0o

# 613
Eх, че сте алчни Stuck Out Tongue Winking Eye Hа мен и само високата тройка ми стига  Joy Joy
А,малко искаш-цели трима,хората и на един са доволни Stuck Out TongueJoy

# 614
Злати, налага се за да са всички доволни Joy ,но и половинки ще се наложи да им намерим,а тук ще е трудно Sweat Smile .....е то едната двойка за мен вече е оформена Smirk ама за останалите не знам Sweat Smile
Аха, аха, виждам я горе вляво едната двойка Wink Иначе ще е трудна работа оформянето на двойките - няма толкова достойни актриси за техни партньорки:joy:Joy

Общи условия

Активация на акаунт