Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 744
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Ами истината,такава каквато е,няма да е лошо Wink

# 586
Ето я фен страницата
https://www.facebook.com/groups/1870439859857809/

Че ще има шоколад ще има. Нали прави Зорница щастлива. От джобовете й ще стърчи Милка, а в устата близалка Laughing

Това звучи направо страшно, толкова ще е нещастна, че ще се тъпче с шоколад? Grinning

Амбър, благодаря ти за мнението, бях се засилила да го гледам, но може и да се въздържа.

# 587
Не, не, тя вече е канонизирана, няма нужда повече да се мъчи Joy

Злати, аз този път очаквам да гледаме Укротяване на опърничавата Grin
Ааааа, добре, значи Света мъченица Зорница Joy

Укротяване на опърничавата-любимата ми постановка Heart и аз имам усещането, че май така ще е Sweat Smile

# 588
  • Разпиляна във въображението
Видях я. Ще хвърля око, ако ме одобрят Simple Smile

Нищо лошо няма в шоколада. Видя се, че е сама, няма приятели, семейство, гадже. Как да си доставя щастие?

# 589
Мириел, тази страница не иска членство, за да ровиш в нея Wink

Е не може ли да си намери приятели, близки, даже да не е гадже, егати саможивата жена.
Тя сега като й се освободи рязко време, ще се издигне в кариерата. А може и изведнъж да се появи нов, прилегат, както казва баба ми, шеф на урологията. И като почнат едни професионални сблъсъци...тя Зорито си пада по властни мъже Grinning

# 590
  • Разпиляна във въображението
А защо да не е подчинен? Защо все да е шеф? Решило момчето да учи на стари години.

# 591
То, както видяхме до сега почти никой няма роднини, познати и приятели извън болницата... Всички са свързани помежду си, там работят,  спят, ядат, обичат се, изневеряват... тук таме виждаме малка част от домовете им и един бар 😀

# 592
Може да е колега. Подчинен не ми пасва, защото тя не е властен тип. Нейният любим си го представям силен, решителен и тип закрилник, тя има нужда от това. Някой, който да се грижи за нея. 30 и кусур години се е грижила сама за себе си, пък е обгрижвала и разни объркани мъже. Нека си почине.
Банков имаше потенциал да е такъв, имаше проблясъци на грижовност. Ма пуст късмет. Grinning

# 593
Ще го кажа много тихо : "Ами ако е ..Йоско  smile3515 ? "  Joy Joy #2gunfire

# 594
Ахахахахахаха, Ели! Как можа дори да си го помислиш! Пък и да го кажеш. После ща кажат, че зрителите са искали тая връзка Joy

# 595
Йоско е запазена територия за някоя от сестрите. Вече даже е забелязан в доста положителна светлина, само да не се окаже, че и той ще трябва да изплаща заема на Жекова.

# 596
Амбър, имах лекото усещане, че филмът ще е точно това, което си написала - това е тооооолкова типично за БГ киното, че няма някъде - трябва всичко да е драма, черно, тъжно и да искаш да си прережеш надлъжно вените! Аман!
Ах, Зорница! Много ще се радвам да стане шеф на урологията и да й сложат някакви подчинени там - искам си силния женски образ, който ми липсва в момента в сериала.
Fairy, много ми хареса идеята за Укротяване на опърничавата (обичам Шекспир Wink )
А Йоско (актьорът) го видях снощи на улицата, ама пусто, супер бързо вървеше, може би щях да се престраша да го спра Simple Smile

Аз черпя инфо от тази ФБ страница:
https://www.facebook.com/groups/OtkradnatJivot/

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 21:49 от Анонимен

# 597
Да, Дона много ме натъжи филма,то малко като нашият сериал-драмакуин  Simple Smile
Едно мнение от друга тема,което беше споменато няколко пъти,та ме усмихна-"Сексапилното у В.Карамазов е..наличието на Вергов покрай него !"Grinning
 Макар да съм на мнение ,че и двамата са секси.Визуално,интелектуално вторият споменат води..в моята класация Simple Smile

Поразгледах тези линкове ,които дадохте,там големи дискусии за връщане на Вергов.Та нещо ми върнаха 1% надежда,не знам как ,но успяха.

# 598
Хахахаха, с глас се разсмях на репликата за Владо Карамазов Grinning Макар, че той, откакто порасна на годинки и взе да му побелява косата, започна да хваща окото:blush: (като актьор е друга бира, там го обожавам)
Съгласна съм, че Вергов го води, но и да не забравяме, че е с десетина години по-голям, има на какво да се учи още Карамазов

Абе дори и за малко, макар и може би накрая, ще се опитат да го върнат Вергов - златната кокошка не се изпуска ей така

# 599

Абе дори и за малко, макар и може би накрая, ще се опитат да го върнат Вергов - златната кокошка не се изпуска ей така

И аз на това се надявам и мисля, че поне за малко ще го вкарат във филма пак. Те така успяха и Алекс, и Биляна да върнат за два епизода, дето не бяха  толкова харесвани герои колкото нашето магаре, та Вергов ли няма.

Общи условия

Активация на акаунт