Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 749
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Хахахаха, Яху, така е. Но ако са добри в ролята си на злодеи, ще ги харесвам много Simple Smile

# 571
Докато този Велислав Павлов си е откровено крив, освен това няма хубави очи и изобщо, директно съм го отписала Joy

С излъчването си на психопат може да си имаме нова Вяра в мъжки вариант и да я надмине по лудост и неадекватно поведение.  Току виж си харесал  нашата Зорница и почне да я преследва (не дай боже), пък тя да му се дърпа щото не го харесва . Grinning

# 572
Яница, как ти ги ражда главата тия! Hushed Joy
Нали казах да не припарва до Зорница. Да тормози там някой друг Grinning Зорница може да я тормозят само с шоколади и любов Sunglasses

# 573
Абе той Онзи не е типичния красавец, ама пусто излъчване Joy

Ти остави излъчването ама Онзи все пак беше първият мъж до Зорница, който ни показаха, а и историята им беше така поднесена, че ние свикнахме с него и сега ще ни е трудно да приемем  някой друг.

# 574
Дона, красавец си е, мани ти. Не е оная кукленска красота, която също не харесвам, но има правилни черти, освен това с възрастта става все по-хубав.

Докато този Велислав Павлов си е откровено крив, освен това няма хубави очи и изобщо, директно съм го отписала Joy

Да той си е като виното, все по-хубаво става.
Това за откровено крив ме разби Joy

Както преди си говорихме, ние да харесаме новия на Зорница ще е по-трудно, отколкото тя да го хареса Joy
Трябват ни злодеи и гадняри определено, ако го играят добре може даже да ги харесам, любимец ми беше Захари в Под прикритие, въпреки че беше гадняр.

# 575
Гледайки сега Мармалад, Юлиан Костов е много готин, би му отивало да играе лекар.....за Зорница не става, че ще е все едно му е кака, ама за някоя друга девойка що не Grinning

Fairy, и аз не ща лош до Зорито, че тя горката ще се откаже от мъжете ако се объркат нещата накрая пак Joy както каза ти само шоколад, нежност и любов за нея. Hug

# 576
Тоя Юлиан Костов само за Тасев става Joy

Ми тя Мириел от самото начало ни набива в главите, че трябва да е ведър, усмихнат и да й носи шоколади. Мисля, че вече  напълно узряхме за нейната идея Joy

# 577
Айде сега за Тасев, Sweat Smile макар че и за него трябва, че и той остана без половинка.

Е то може да е имало нежност, любов и шоколади през онея месеци, ама ние нищо не видяхме от тях Unamused
Само да не се налага пак тя да тича след него, ще приема да го захаросат, макар че не ми е по вкуса Sweat Smile

# 578
Майче, ние даже се надяваме да го захаросат, но шансът е около нулата с техните неспособности да разказват щастливи истории Grinning
Иначе ако ще тича по някого за пореден път, ще я призная за голяма бяла птица. Angry

# 579
Е ти нали я предлагаше да я канонизираме Sweat Smile, то това ще стане ако пак тя е даващата, а в замяна не получава това, което заслужава.....ще е голяма мъка Weary

# 580
Mоже пък да има нужда да опитоми някого Joy

# 581
Не, не, тя вече е канонизирана, няма нужда повече да се мъчи Joy

Злати, аз този път очаквам да гледаме Укротяване на опърничавата Grin

# 582
  • Разпиляна във въображението
Че ще има шоколад ще има. Нали прави Зорница щастлива. От джобовете й ще стърчи Милка, а в устата близалка Laughing

Велислав Павлов от снимката... Човекът стана известен напоследък и то от продукция широко рекламирана от Нова телевизия. Защо да не го осребрят още повече. Има интересни снимки. На моменти си е направо доста симпатичен. Особено след като има повечко месце от снимките на Дървото на живота.

Ще го видим. Като нищо мога да плюна върху него. Така и така мъжкото място за защита ми се оголи Wink

# 583
За друго си говорите,но се включвам да изкажа възмущение!!
Току що гледах "Посоки".Той(онзи,де:))беше написал"няма да съжалявате",Е съжалявам и то доста.
Изключая само неговото кратко присъствие,другото беше такава мъка.
Недоумявам как български режисьор,сценарист т.н. могат да представят родината си в такава светлина.
Всичко беше поднесено в такива черни краски,че съжалих ,че изобщо живея тук Rolling Eyes
Ето олекна ми  Simple Smile

И аз не  харесвам коментираният актьор-прилича ми на арабин,от тези страшните Simple Smile,на Врачански съм по съгласна.
А това за преписките,винаги има такава опасност,за съжаление.И не само случайни хора във фейса,ами обявилите се за журналисти  разни,използват същият похват.

# 584
  • Разпиляна във въображението
Ако не е в черно няма да е реалистично. Ако е цветно също няма да е реалистично.

Я кажете коя е тази фен страница, където копират мнения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт