Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 413
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Яница, да не пипа само Зорничка, пък да прави каквото иска  Sweat Smile
Калин и Наталия- пак ще ги мъчат, ей не им омръзна на сценаристите.

# 676
Даа, даа, за Зорница категорично не става
Честно, незнам какво толквоа ще ги правят Калин и Наталия вече. Освен Наталия да изпадне в мега тежката следродилна депресия и Калин сам да се оправя с нея, бебето и болницата

# 677
Боже, колко много информация са ни дали, направо съм шокирана Grinning
Така, да видим какво установяваме от тази информация:
Двама братя лекари - тука веднага виждам потенциал за конфликти, любовни триъгълници и т.н. Със сигурност не очаквам да видим двама братя, които се обичат, подкрепят и помагат. Или поне не в началото Grinning

Велислав Павлов го приемам със смесени чувства, ще му дам шанс да видя как играе и какъв ще бъде екранния му образ.
Другият, дето не сте му запомнили името, го чакаме да разберем кой ще бъде.

Изключително много се радвам, че Дария и Димо ще продължат да снимат. Откакто Наталия се освести и двамата ги харесвам много, но силно се надявам, че няма тя пак да изплесне нанякъде. И все пак, за мен е очаквано някак да имат критични моменти в любовта, защото те тепърва ще изграждат семейство.

Това, че ще ни пренесат три месеца напред означава, че ще пропуснем момента с идването на нов директор (за щастие), Мазови ще са търсили безуспешно украинката, но пък ще наближи моментът за раждане, Галя ако се е обучавала, ще се е обучила вече, Тасев може би ще е преглътнал факта, че любимата му я няма, а Зорница ще си е изплакала очите по изгубената си любов и вече ще е започнала да се съвзема.

# 678
Ихааааааа, какъв анализ си написала Simple Smile  Усеща се вече обратното броене хехехе
Имайки предвид заглавието, предлагам да започнем със залаганията колко ще умрат тоя сезон. Лекари и прилежащите им там, не пациенти

# 679
  • Разпиляна във въображението
В интерес на истината не виждам критична точка за никой от героите. Всички минаха през мелачката "живот". Като цяло не им се връзвам вече на заглавията на сезоните.

Никой ли не запомни втория нов мъжкар?

# 680
Fairy, аз също като чух, че ще са братя си помислих за конфликт, като разбира се жена е виновната за това, ще застане между тях Grinning
Тези три месеца напред определено ще ни пожалят толкова народ да тъжи за някого- я за някой заминал за Германия, друг за Женева. Мазови не ги слагам в това число, защото за Зорница и Тасев е изгубена любов, а при тях е дете.
За умиращите не знам, то в 4-ти не умряха чак толкова, даже съживиха човек Joy .

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 10:40 от maichetoo0o

# 681
Аз по-скоро си мисля за конфкликт на професионална основа, такъв тип конкуренция, но може би съм много наивна хахаха
А за трите месеца хем се радвам, че ще ни спестят още драма, хем не мога да си представя Зорница пърхаща и усмихната след онова изпращане на летището

# 682
Аз по-скоро си мисля за конфкликт на професионална основа, такъв тип конкуренция, но може би съм много наивна хахаха
А за трите месеца хем се радвам, че ще ни спестят още драма, хем не мога да си представя Зорница пърхаща и усмихната след онова изпращане на летището

Е външно може би няма да си личи, не вярвам да изпадне в някаква депресия. Но вътре в нея спомените и чувствата сигурно ще са останали и в определена ситуация ще я връхлитат.

# 683
Дона, аз не си я представям пърхаща и усмихната...но...как да кажа, примирена...колкото и да ѝ е тежко, за три месеца все ще се посъвземе, ще се върне към нормалния ритъм на живот...не очаквам да е радостна, но поне да няма да е разнебитена. Надявам се, де.
Иначе тоя Велислав Павлов хич, ама хич не ми допада да доближава до нея, от все сърце се моля да не са го предвидили за някаква афера, щото особено след всичко видяно, ще е огромно разочарование лично за мен.

Мириел, права си, всеки от тях преживя какво ли не, но аз им вярвам, че са талантливи да им измислят още гадости Grinning А ти какво ще заграждаш, нали твоят любимец си остава, долу ръцете от останалите Joy

# 684
Не знам точно как ще ни я дадат Зорница след тези три месеца, но това е достатъчно време да се е посъвзела и да е преминал първоначалния шок от заминаването му, и сбогуването с него, ще си е поплакала достатъчно. Едва ли ще подскача от радост, но за нея живота трябва да продължи въпреки липсата му, да продължава да страда няма да го върне.

Аз си мислех друго, все пак сме във век на високи технологии може да си комуникираме постоянно от всички краища на света, та се чудех аз самата, дали след подобна любов бих искал да имам някакъв дори минимален контакт с този мъж, как е, какво прави или това би било твърде болезнено.

# 685
То как да си радостна след този екшън с ТОВА магаре Grinning Grinning
Велислав Павлов го виждам единствено като новия гадняр или като някакъв интровертен гений в професията, в друга роля ще ми е много странно да го възприема

П.С. Вергов да не са го набутали и него в Черешката на тортата? Тази сутрин се отчете от пазара в инстаграм Grinning Grinning  Не че не може просто да иде да си напазарува човека....

# 686
Аз си мислех друго, все пак сме във век на високи технологии може да си комуникираме постоянно от всички краища на света, та се чудех аз самата, дали след подобна любов бих искал да имам някакъв дори минимален контакт с този мъж, как е, какво прави или това би било твърде болезнено.
И аз този въпрос задавах след края им. Ако следваме обрисувания образ на Зорница, на мен лично по-реалистично ми изглежда да не загубят връзка, да продължат общуването, тя да се интересува той как е, какво става с жена му, как той преживява нещата, да се опита да му бъде подкрепа, макар и от разстояние (щото и той е един саможивляк като нея и за приятели много не чух, освен един, ама той много го бие :Д), даже го виждам него как прелита от едната точка до другата периодично. И после евентуално, на някакъв друг етап, като стихнат емоциите и ежедневието вземе връх, си представям раздяла.
Аз самата за себе си знам, че трудно бих отрязала така като с нож и да забравя, че съществува.

# 687
  • Разпиляна във въображението
Бих предположила, че може да са се чували по телефона, но спорадично и за кратко. Какво да си казват - тя да му разказва за случаите в болницата, а той как помага на съпругата си, как се готви да й съобщи за смъртта на детето им, как го преживяват. Чистото скъсване при техните условия е най-доброто.

# 688
Ето го репортажа за тези, които не са го гледали:
https://www.vbox7.com/play:95f505b57c

# 689
Димитър Захариев е другият нов актьор.
Излишно е да казвам, че не го познавам, но ми се вижда някакъв юноша бледен. От това, което прочетох, по-скоро очаквам междубратски и професионални търкания между двамата, не любовни, както първосигнално предположихме Grinning
А героят на Велислав Павлов ще е с тежко минало. Да споменавам ли, че вече три пъти повече се моля да не го забъркат със Зорница Grinning

Ето линк към статията
https://offnews.bg/kultura/novi-litca-vlizat-v-petia-sezon-na-ot … hivot-673772.html

Общи условия

Активация на акаунт