Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Точно така, никакво отчайване! Този месец като е един, следващия сигурно ще са повече!

# 196
Мерси,момичета. Успокоихте ме малко,температура нямам,по-скоро болката в главата ми е на челото,както при синузит.Две в едно, всяко лято от Бг се зареждам.Викам на ММ ,сигурно е знак,че не ни е писано сега за второ дете,а той ми се смя с глас насреща,каза че то ако се било имплантирало,едно малко неразположение няма да му подейства.
Светле,Мики дано другия месец е вашия.

# 197
  • Бургас
Благодаря ви момичета, да никакво отчайване не е било нашият месец. Следващият път ще е нашият. Smile

# 198
svetlana7878, много съжалявам! Hug Дано следващият път да се получи! Hug
Не го разбирам малко този доктор. Аз на 1 фоликул разчитам, моля се за 2, ама дали ще имам, кой знае...
Какво като е 1? Има момичета, дето са успели с 1.

# 199
  • На остров
Бубанка прав е тм аз боледувах над месец ама то като се е хванало както казва той няма мърдане.
Светле успех другият път ! Позитивното мислене е много важно !
Сиси може да не искат да правят пункция ако са малко фоликулите.

# 200
Е, как няма да искат, като той не иска, има други, няма да ми губи времето, при положение че това е потенциалът ми, то това се уточнява още в началото, нито в Мемориал, нито в Бахчеджи са ми отказали, защото имам 1 фоликул.

# 201
Доста сте изписали от последното ми включване. Ще действаме със замразен трансфер, защото само такъв не сме правили, а и аз от край време си го представям по този начин. Сега до март-април ще зареждаме батериите.
Докторите тук за болкоуспокояващо разрешават Tylenol само. От едно хапче парацетамол, няма да се прецакат нещата.
А това с единият фуликул малко не е правилно. Шанс трябва да се дава винаги. За съжаление в много клиники прекратяват опит, ако няма над 3-4 фуликула, което е абсурдно и неправилно.
А уж, който плаща, той поръчвал музиката!?
Яд ме хваща, еййй...

# 202
  • На остров
Виктория ти къде си ?
При нас е точно така под 4 фоликула не правят пункция, но тук има ограничения и за възраст и за кг и резерв. Въобще фактора, че плащаш не е определящ.

# 203
Вики, пожелавам ти нещата да се случат точно така, както си ги представяш! Hug
Пиеш ли някакви добавки?
Когато е много изчерпам яйч. резерв, няма откъде да дойдат тези 3-4 фоликула,
никоя клиника в ТР не отказва помощ, поради такива доводи, така знам и от други момичета,
казват ти какви са реалните ти шансове и да си прецениш дали си заслужава да си дадеш парите.
Успели има, може да са малко, но има, значи може и с 1 фоликул,
не виждам защо трябва да се отказва помощ.

# 204
  • На остров
Сиси и аз мисля като теб, но тук си преценяват че за тях няма полза, води до лоша статистика и ресурси, които биха могли да се уползотворят другаде

# 205
Момичета и аз май се включвам към неуспелите този път.Тази сутрин препишках един ранен тест (до 4 дни преди цикъл) с чуствителност 20.Днес е 9 ден след трансфер и би трябвало да покаже поне бледа втора чертичка,нали.
Даже и след час имаше само една черта.
Мислих че ще се почуствам смазана от минуса,но не беше изобщо така,мн.спокойно го приех,учудващо за моя буен темперамент.Та в понеделник съм наясно с кръвния резултат вече.

# 206
  • На остров
Бубанка аз не се отказвам още от теб, стискам палци! Голяма прегръдка !

# 207
Бубанка, при мен на 10-ти ден едва се виждаше чертата. Може по- късно да е била инплантацията.Всякакви чудеса сме виждали!

# 208
  • Бургас
Ами и аз нещо се чудя. Първият опит пак бях с 1фоликул и стигнах до трансфер. Незнам защо сега отказва сега, искала поне два да имало по един в двата яйчника. Незнам какво да мисля вече. Ама каквото такова, щом е казала ,но аз може и само с един фоликул да съм и да немога повече.

# 209
Светле,  ако е за един фоликул,  наистина по-добре на ЕЦ, няма смисъл да се тъпчем с толкова химия.Поне аз така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт