Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 577
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Пухче, Сиси, късмет и от мен!

# 646
Пухче, Сиси, късмет и от мен!

Благодаря! Успех и на теб! Hug

# 647
И аз пия добавки, спряхме кафето, цигари, всичко. Нашият доктор иска да минем на Кето диета, но с работата ни няма как да стане на 100%. Стараем се. Ние нямаме проблем с теглото, просто диетата имала еди си какъв ефект. Е, надявам се че всичко, което правим ще е за сполучлив резултат. 😍🍀

# 648
  • На остров
Виктория сподели коя Кето диета препоръчва вашият доктор и за колко време.
Аз бих пробвала ако би имало полза, мм е труден.
Аз пия кафе по едно понякога две на ден понякога хич,но пия шварц кафе с мляко от овесени ядки.

# 649
И аз пия добавки, спряхме кафето, цигари, всичко. Нашият доктор иска да минем на Кето диета, но с работата ни няма как да стане на 100%. Стараем се. Ние нямаме проблем с теглото, просто диетата имала еди си какъв ефект. Е, надявам се че всичко, което правим ще е за сполучлив резултат. 😍🍀
Късмет, Вики! Hug

# 650
  • In transit
Вики, ако спазваш кетодиета нека не е за дълго време, защото при жени много ниските въглехидрати могат да доведат до спиране на цикъла, трудно заспиване, да разбутат щитовидните и женските хормони. Хубаво е да се следиш и ако усетиш нещо вдигни въглехидратите към 100г на ден, пак ще е нисковъглехидратно. Ти в България ли правиш опити?

# 651
В Америка сме, не знам има ли разлика в Кето диетите. Не съм разучавала в подробности, защото както казах, нямаме възможността да я спазваме на 100%. Идеята е да наблягаме на мазното месо, без сладко и въглехидрати (бавни, бързи), дори и плодовете трябва да изключи човек, защото имат захар...Нашият доктор се шегува, че ембрионите обичат бекон 🤪 Е, ама майка им не обича хич. Дори се чудя, ако си вегетарианец, какви ще ги чопли човек!? За мен най-хубавият режим на хранене е разделният. И се придържам главно към него. Просто ограничихме някои неща. Главно цигарите, които спрях преди повече от половин година. Съпруга ми не пуши. Кафе вече рядко пием. Някоя и друга добавка вземаме.
Та, който има възможност и желание да я прави и тръби, може да събуди още по-бързо късмета си. Така се твърди, така ми казаха, предавам дословно. 😊

# 652
Кето диетата оправя проблеми с инсулин, а за Америка с тяхната захар във всяка храна и наднормено тегло наистина би била решение на множество репродуктивни неволи Simple Smile

# 653
  • тук-там
Аз нямам идея какво е кето-диета, но мога да споделя моите уроци по темата. А те са, че всеки фокус е нездравословен и в този смисъл психиката играе основна роля. Трябва да пробваме разфокусиране, да си създадем достатъчно други основи и занимания. Нещата се случват, когато не ги превръщаме в център на вселената си!

# 654
  • In transit
Вики, това е най-добрия откъм четиво за кето и НВ хранене сайт: https://www.dietdoctor.com/ Ако имаш време и желание може да погледнеш.
Иначе е прав, това, което ти е казал доктора, при вас са доста напреднали в това отношение. Да вярно е, че нивата на инсулина са много важни при зачеване, може това да е причината.

# 655
За Америка се говорят легенди, че е осеяна с вредна храна и дебели хора. Напротив, дори и в Макдоналдс тук има Кето меню. Лично аз не съм виждала дебели хора в такава численост и не ям нискокачествена храна. Както и да е...това е странично позиционирано от темата. Та прочетох статията, доста е успиваща. Всичко е описано с плюсовете и минусите. Ще видим какво ще покажат тестовете за АМХ, ТСХ и тн другата седмица.

# 656
  • На остров
Виктория аз това, което чета и следя за инвитро гледам клиниките имат добра успеваемост при вас.
Дано са ти добри изследванията, вие на колко години сте с тм ?
Така наречената LCHF в Щвеция е много ама много популярна, но не е за всеки.

# 657
Здравейте и от мен !

Предстои ми 3-ти опит инвитро тази година .

Имах 1 киста с вода в едната гърда през 2011г. , изтеглиха течността , нямаше ракови клетки.

После имах 2 стимулации през 2016 и 2017 и сега се връщам от мамолог - 5 кисти !  Shocked
Пак са с вода и док каза, че са класически кисти и не го притеснява нищо, но след стимулацията и още 6 месеца да ида пак.

Сега аз да кажа ли на инвитро док да съм на по-щадяща стимулация , тъй като той иска дълъг протокол ?
Мамолога каза, че най-вероятно има ефект от стимулациите , но не можем да го докажем , а и той няма да ми каже " не прави инвитро", но аз наистина се притеснявам.  Tired

# 658
  • тук-там
Аз не бих се подложила на дълъг протокол. Дори и от най-щадящия къс бях като болна и едвам се съвзех. За себе си съм решила, че ако опитвам, ще е на естествен цикъл. На твое място бих обсъдила всичките си притеснения с док. Ако е професионалист, ще вземе предвид твоите странични ефекти. На мен Стаменов и без коментар от моя страна ми заяви, че на тази възраст много щадящо ще действа.

# 659
Да, и аз не искам дълъг протокол. То финансово си мисля, че им е изгоден, за да се покрие цялата сума от Фонда , че и да доплащам аз .
Ще искам щадящ , пък дано не ме погледнат накриво...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт