Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • тук-там
Какво им е изгодно - изобщо не е тема за теб! Искай най-доброто за себе си! Ако се съмняваш, че ще го получиш, сменяй док/клиника. Това е моят съвет!

# 661
Мая, аз си платих дълъг протокол при същия лекар и пак ми излезе под 5к, при условие, че плащах и за по-скъпи препарати за стимулация. За да иска дълъг протокол, сигурно има идея защо. Обсъди си с него опциите и взмете решение. Познавам и още хора по дълъг протокол при него и никой не е доплащал. Така че не мисля, че това е определящото, за да прецени по кой протокол си.

# 662
Мая, аз си платих дълъг протокол при същия лекар и пак ми излезе под 5к, при условие, че плащах и за по-скъпи препарати за стимулация. За да иска дълъг протокол, сигурно има идея защо. Обсъди си с него опциите и взмете решение. Познавам и още хора по дълъг протокол при него и никой не е доплащал. Така че не мисля, че това е определящото, за да прецени по кой протокол си.

Не че с лошо го казвам, но по принцип по заповед е така - няма смисъл от лимитиран цикъл с 2 инжекции. Даже на някои места не го правят по Фонд това , а точно му казват ЕЦ и си го плащаш.
Има смисъл да се направи по-интензивна стимулация.
Кристи е доплащала 1500 лева .
Но не ми е за парите , просто... 5 кисти... хич не ми харесва.  Tired

# 663
Кристи не реагира на стимулации, от това което знам:) Нещата са доста различни между теб, мен, нея и всички тук във форума. Разбирам ти и притесненията, просто не търси под вола теле, а отиди и го обсъди. Ако не друго, той слуша, ама наистина. Особено като кажеш какво те притеснява:)

# 664
На 35 аз и любимият ми е на 38. Една американка от нашата клиника, разказва че е правила опит в Турция, защото е по-евтино от тук, но останала разочарована и съответно опита се повтаря и максимата евтиното излиза скъпо се потвърждава. Незнам защо го казвам това и в каква връзка, но ми трепери под лъжичката за парите, които ще дадем и резултата накрая. Защо Швеция не е за всеки?
Аз да ви кажа, вече няма доверие на никого. Ако ще й на Луната да идем за инвитро
Ако правите опит в Бг, там е Рай за ЕЦ. Аз бих правила така, дори и да съм по фонда. Това в случай, че не отговаряте на стимулациите като хората.

# 665
Момичета, явно не ми действат добавките.
Сега ми излязоха изследванията.
ФСХ - 37,18. На 2 ден от МЦ.
Не знам защо ще тръгвам тази вечер за ТР,
ама съм си купила вече билет.
Няма полза при мен от всички лишения,
явно ще ям козунак на Великден. Smile

# 666
  • София
само фсх ли пусна?

# 667
И Естрадиол, той е добре по тези показатели.
Благодаря, Бамба! Hug

# 668
Е, върви да те види доктора. Може да има обяснения и да мине ефективно срещата.

# 669
   Сиси, нали мислеше да говориш с доктора за опит на ЕЦ?
   Мая,  не мога да ти дам съвет, но  при мен, след две стимулации по къс протокол, сега непрекъснато имам болки в гърдите при допир. След празниците ще отида за ехография и се притеснявам,  че ще видят кисти.

# 670
Благодаря ви, Вики, Пухче! Hug
Купила съм си билет, трябва да отида.
Имам да купувам някои работи от Истанбул,
така че все някаква работа ще свърша.
Естрадиолът винаги ми е бил добре, интересно,
обаче фсх много високо, последно беше 25.
Ще видим какво ще каже лекарят.
Да, Пухче, ще питам,
но сигурно няма да се съгласи, така мисля де.
Едва ли имаш кисти,
не се тревожи предварително. Hug

# 671
  • На остров
Виктория вие сте млади, няма причина да не успеете.
Имах в предвид че храненето с мазнини не е за всеки. На мен не ми понася.

Аз досега съм имала две стимуалции само по дълъг протокол, нямам кисти и други неща в гърдите, наскоро правих мамография.

Сега юни ще ми е първи по къс протокол, но с повече хормони, ще слагам 3 инжекции едновременно.
Аз това с ЕЦ не бих го избрала ако времето ме притиска, но всеки си знае за себе си. При мен и да искаш няма как да се случи ЕЦ не се практикува от клиниките.

# 672
Сиси, съжалявам за резултата. И аз почвам да стигам до извода, че от добавките полза няма кой знае каква...
Успех ти пожелавам в Турция и стискам палци!

# 673
Сиси, съжалявам за резултата. И аз почвам да стигам до извода, че от добавките полза няма кой знае каква...
Успех ти пожелавам в Турция и стискам палци!
Благодаря! Hug

# 674
Сиси успех и от мен а при тези стойности имаш ли нормален цикъл?Питам да си изясня за себе си ситуацията или по скоро да направя съпоставка с моето положение преди време.

Общи условия

Активация на акаунт