Нашите кухни - 72

• 119 642
  • 841
  •   1
Отговори
# 345
  • In transit
Някой да има кухня на Lube, да сподели отзиви?

# 346
Търся за гръб на кухня, и понеже тя е едно помещение с хол, искам да е нещо възможно най-малко приличащо на плочки и да нямам усещане, че съм в баня, като погледна кухнята си от дивана например. Гледах аз и хексагони, не са лоши, но пък никъде не намерих да се продават в един цвят, все са смесени в кашоните различни цветове. Блокирах, защото обиколих и изгледах всичките плочки, които се предлагат в града ни, няколко пъти, но не успях да си харесам нищо. Направо е трагедия, и то за някакви си 3-4 квадрата Sad А всичко е защото исках стъкло да сложа, вместо плочки, дори избрах рисунката, но после се оказа пък, че с газовите котлони не е най-добро решение да е стъкло.
А какво ти харесва ? Как си го представяш този гръб? Дай снимка?
това:
Скрит текст:
моята кухня също ще е черно бяла, само че и плот ще е черен. Това би паснало идеално, ама...
До колкото виждам искаш да вкараш малко цвят. Ето вариант:

# 347
Здравейте. Ето от такъв материал са шкафовете на долния ми ред на кухнята .

Моля, ако има някой със същите, да сподели с какво ги чисти. Меглио, други обезмаслители,  препарат за стъкло, какво ли не съм пробвала, има петна, които не мога да избърша. Бодят ве в очите, защото прозорецът ми е южен и всичко блести.

# 348
Green_Eyed, благодаря Simple Smile С нетърпение очаквам да видя кухнята ти в завършен вид Simple Smile Само да кажа, че не би ми хрумнало да направя в черно и корпуса на кухнята, и вътрешните рафтове, и сега, като видях, чак ме е яд, че не се сетих за това Simple Smile Изглежда страхотно.
man4eva, не се опитвам да вкарам цвета, а харесах конкретно тази картинка. Плочките не са лоши, но не са за мен, малки са и ми напомнят мозаика. Искам да има по-малко фуги и да има по монохромен изглед, ако мога да се изразя така. Не го мисли, най-накрая, ако не намеря това, което ще ми хареса, ще си купя най-обикновени черни и бели плочки, и ще налепя долен ред черни и 2 реда с белите и да приключва Simple Smile

# 349
Само да кажа, че не би ми хрумнало да направя в черно и корпуса на кухнята, и вътрешните рафтове, и сега, като видях, чак ме е яд, че не се сетих за това Simple Smile Изглежда страхотно.

Така е правилно да се прави...

Идея за гръб - Акрилен камък 6 мм

# 350
  • София
Здравейте,

Някой има ли с подобна фурна? Доста добре изглежда, а има и пиролиза, но всички май хвалите Електролукс, нищо не прочетох за Уърпул:
https://techmart.bg/%D0%A4%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%20%D0%B7%D0%B … 20AKZ%206270%20IX
Аз си купих такава, но не мога да дам отзиви за функциите й, защото още не е монтирана. Бяхме харесали и на горение и електролукс няколко модела, но на място МП не ги одобри на външен вид и затова взехме тази, а и цената й беше адски добра на Черен петък

# 351
Здравейте отново.
Бяхме на среща с консултанта.
Разбрахме се за челата - МДФ гланц (светло сив), плот - термоплот (тъмно сив), корпус - ПДЧ в цвета на челата, уреди - свободностоящи с изключение на фурна + керамичен плот + аспиратор, които ще бъдат вградени.
Гръб - фаянсови плочки, които вече съм избрала.
Отказаха ме от смесител на стената, защото трудно се центрирал спрямо мивката. Това не е проблем за мен.
Ще получа проекта и ценовата оферта до края на месеца.
Имали възможност за поръчка на всички ел. уреди през тях. За вградените фурна, керамичен плот и аспиратор предлагат уреди на Eurolux и по-евтиния клон Lino. Български с 5 год. гаранция. Има ли някой уреди от тези марки и доволни ли сте? Като се има предвид, че почти няма за влизат в употреба решихме, че няма смисъл да инвестираме във висок клас фурна с екстри (пиролиза, телескопични водачи и др.)

# 352
Привет Simple Smile

Тази година ни предстои основен ремонт на жилище (всичко от - до Sweat ), все още не сме започнали, но вече  разглеждам кухни.  Засега нещо такова ми се върти в главата и тепърва ще тъся къде в София могат да ми осъществят идеите.
Сиви шкафове с дървен плот

Скрит текст:
Тези варианти също ми допадат 

Днес попаднах на Мисия моят дом и доста полезен епизод за кухнята и банята. Моля, ако някой разпознае фирмата, да ми пише на лично. https://goo.gl/Nqvsc7

Това е засега от мен. Продължавам да следя темата  и от време на време ще се включвам  Simple Smile)

# 353
Моля, ако някой разпознае фирмата..
На тениските на момчетата пише кухни София.

# 354
  • Раковски
Инак клипа започва с реклама за блум.

# 355
  • Sofia
Момчетата имат и друга фирма - разпознах ги. Правиха ни други мебели и съжалявам, че късно се срещнах стях т.е след като вече си изпатихме с кухнята. Мога да кажа, че са най-точните и бързи хора, с които сме работили.

# 356
Дет,шкафовете в едната ми кухня са същите.Наистина малко по-трудно се почистват  в сравнение с едноцветния лак.Аз използвам препарата W5 за стъкло и ги почиства идеално,но иска малко повече търкане.Пробвай с него.Използвам го от три години за почистване на такава кухня (преди това пробвах какво ли не)и в момента шкафовете са като нови.

# 357
Здравейте,
някой да има впечатление от Горенйе като марка,и по специално уредите за вграждане-фурна ,микровълнова,котлони,аспираторите.Колебая се между тях и АЕГ ,с АЕГ идва по-скъпо.

# 358
Още един въпрос ми изникна в главата. Ще го изкоментирам с консултанта, но да питам и вас.
Горният ред шкафове ще са с височина до долната част на розетката на комина/въздухоотвода.
Тръбата на аспиратора ще върви над шкафовете около метър преди да влезе в розетката. Според вас как ще изглежда това. Аз си мисля, че ще е грозно и трябва да се скрие по някакъв начин. Идеи?

# 359
  • Раковски
Вариант едно е да направите горните шкафове с височина малко над розетката и тръбите да са в шкафа. Друг вариант е да се използват плоски тръби над шкафа, но пак има вероятност да се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт