Нашите кухни - 72

• 119 384
  • 841
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Сещате ли се за марка и цвят плот и гръб в цвят като на този ламинат от снимката?

# 586
Здравейте, моля за съвет от някой, който има опит с кухненските плотове.
Освен гранит, мрамор и технически камък има ли друг вид плот, който да позволява вграждане на мивка под плота.
Обикновените плотове стават ли ?

# 587
  • Sofia
Освен гранит, мрамор и технически камък има ли друг вид плот, който да позволява вграждане на мивка под плота.

С обикновен едва ли ще стане - ще се мокри пдч-то

# 588

С обикновен едва ли ще стане - ще се мокри пдч-то
И аз мисля, че с термоплот няма да стане...

# 589
  • Sofia

Искам да попитам, при вече поставен термоплот и гръб, дали може да се замени лесно с плот и гръб от технически камък, или плот т. камък, гръб плочки?

Върху термо гръб се лепи принт стъкло без проблем - само ако вече имате лайсна трябва да се махне.
Плота може ли целия за се свали или имате например върху него колона  с високо поставена фурна? При мивката също незнам дали може да се запази освен ако не сте решили и нея да сменяте. Аз още съжалявам, че не сложих плот гранит - вече се убедих, че гранита е в пъти по-добър от така рекламирания китайски технически камък.

# 590
Здравейте, искам да попитам за мнение относно гърба на бъдещата ми кухня. Моделът на кухнята е този:
Скрит текст:
Плотът:
Скрит текст:
  За под се спрях на сив гранитогрес
Скрит текст:
и стените ще са сиви, за да изпъкне кухнята. Искам да вкарам и друг цвят и съм се спряла на ментово или тюркоаз. Според вас ще отива ли някой от долните два цвята за гръб
Скрит текст:
или да се спра на бели
Скрит текст:

# 591
Тюркоаз.
При мен ще е няколко нюанса сиво, бяло, инокс и синьо.

# 592
    Тюркоаз Heart

# 593
    И аз си клоня към него, но исках да чуя още мнения, за да съм сигурна 😃. Ще го вмъкна и в завеси, килим, възглавнички, тъй като помещението е общо за хол, трапезария и кухня.

# 594
    Страхотна кухня, моята идея е същата - за  бели мебели, тъмен плот и сиви стени. Бихте ли споделили откъде поръчахте кухнята и плота?

# 595
    Кухнята е поръчана от Диалог с плота и уредите направо.

# 596
    Някой без бяла кухня? Такава еднотипна мода в интериора не е имало от соц-годините насам ...

# 597
    Някой без бяла кухня? Такава еднотипна мода в интериора не е имало от соц-годините насам ...
    То и  червените и лилавите са отживелица 🙄

# 598
    Нашия кухненски бокс също ще е в сиво, цялото кухньо-хол ще е в сиво, бяло, сребристи нишки в тапетите, но акцента в холовата част е тъмно виолетов, който също има в декора  на тапета на едната стена. Уредите за сега са ми смес инокс, черно и бяло,  но миялната и хладилника ще сменя с иноксови, малко по-натам, че са ни много харчовете. Да си ме слушат тези, пък нови, когато му дойде времето.

# 599
    Сивото сега е новото бяло.
    А по-смелите са с черни кухни.

Общи условия

Активация на акаунт